Volvo kuorma-autot

Suomi

×
Laaditaan yksilöllisesti kuorma-autoasi ja liiketoimintojasi varten

Volvon huoltosuunnitelma

Ajon keskeytymiset ja kiireelliset korjaukset vaikuttavat heikentävästi käyttöasteeseesi ja tuloihisi. Ennakoiva huolto ja huoltojen suunnittelu parantavat molempia. Suunnittelu siis kannattaa. Mikä parasta, huolehdimme siitä puolestasi. Volvon huoltosuunnitelma laaditaan yksilöllisesti kuorma-autoasi ja liiketoimintojasi varten. Korjaamokäynnit tehdään sovitun aikataulun mukaan, ajon keskeytyksiä tulee vähän, ja käyttöasteesta saadaan optimaalinen.

Volvo trucks services servicing planning man black shirt

Kuorma-autollesi räätälöity

Vaikeat olosuhteet kuluttavat kuorma-autoa. Jos taas ajokilometrejä kertyy vähän, myös huoltotarve on pienempi. Se mikä toimii yhdelle kuorma-autolle ei välttämättä sovi toiselle. Perehdymme tarpeisiisi, ajoneuvojen käyttötapoihin sekä liiketoimintaasi ja laadimme yksilöidyn huoltosuunnitelman. Sillä varmistetaan, että kuorma-autosi saa täsmälleen oikean annoksen oikeanlaista huoltoa – ei yhtään enempää eikä vähempää.

Huoltosuunnitelma – kuinka se laaditaan

Vaihe 1: Keräämme tiedot

Kun laadimme huoltosuunnitelmaa yhdessä sinun kanssasi, syötämme aluksi järjestelmäämme kuorma-auton tarkat tekniset tiedot, käyttötarkoituksen, vuosittaiset ajokilometrit sekä tietoja yrityksen toiminnoista. 

Vaihe 2: Tutkimme tilanteen
Kun olemme testanneet, miten erilaiset huoltovälit vaikuttavat kuorma-autosi käyttöasteeseen, selvitämme juuri sinun kuorma-autollesi sopivan huoltotason.

Vaihe 3: Laadimme suunnitelman
Luomme tietojesi perusteella yksilöllisen huoltosuunnitelman, jossa näkyy kuorma-autosi huoltoajankohdat sekä niiden tarkoitus. Näin tiedät aina, mitä on luvassa.

Vaihe 4: Huollamme ajoneuvoa

Kun sovittu huolto lähestyy, otamme sinuun yhteyttä hyvissä ajoin, jotta kaluston käytön suunnittelu ei turhaan hankaloidu. 

Vaihe 5: Hienosäädämme suunnitelmaa
Kun kuorma-autosi käy korjaamolla, tarkistamme kuorma-auton todelliset tarpeet ja päivitämme huoltosuunnitelman. Näin saat aina parhaan mahdollisen hyödyn kuorma-autostasi tai kalustostasi.

Suunnitellaan yhdessä

Volvo jälleenmyyjäsi suunnittelee sinulle huoltosuunnitelman – ja saat vastaukset huoltoon liittyviin kysymyksiisi.