Kuorma-autot

Volvon huoltosuunnitelma

Ajon keskeytymiset ja kiireelliset korjaukset vaikuttavat heikentävästi käyttöasteeseesi ja tuloihisi. Ennakoiva huolto ja huoltojen suunnittelu parantavat molempia. Suunnittelu siis kannattaa. Ja me teemme sen puolestasi. Volvon huoltosuunnitelma laaditaan yksilöllisesti kuorma-autoasi ja liiketoimintojasi varten. Korjaamokäynnit tehdään sovitun aikataulun mukaan, ajon keskeytyksiä tulee vähän, ja käyttöasteesta saadaan optimaalinen.

Kuorma-autollesi räätälöity

Vaikeat olosuhteet kuluttavat kuorma-autoa. Jos taas ajokilometrejä kertyy vähän, myös huoltotarve on pienempi. Se mikä toimii yhdelle kuorma-autolle ei välttämättä sovi toiselle. Huoltotarvesuunnittelussa selvitämme kuorma-autosi yksilölliset huoltotarpeet hyödyntämällä kuorma-autosi etäyhteysvalmiuksia. Sen jälkeen optimoimme huoltosuunnitelmaasi ennakoivalla lähestymistavalla. Kaikki tämä, jotta kuorma-autosi saa täsmälleen tarvitsemaansa huoltoa – ei yhtään enempää eikä yhtään vähempää.

Uptime Care -sopimus
 

Volvo Uptime Care ‑sopimus on todellisia tarpeita vastaava huoltosuunnitelma. Siihen sisältyy yhdistetty huoltosuunnitelma. Se tarkoittaa, että seuraamme tiettyjen osien kulumista kuorma-autosi etäyhteyksien välityksellä. Otamme sinuun tarvittaessa yhteyttä ja hienosäädämme huoltosuunnitelmaasi kuorma-auton datan perusteella. Näin korjaamokäynnit voidaan suunnitella kuorma-autosi todellisen käytön ja kunnon ehdoilla. Käynnit ovat myös tehokkaampia, ja tarvittavat osat ovat aina saatavilla. Kaikki tämä, jotta kuorma-autosi pysyy varmasti tien päällä ja valmiina työhön.

Huoltosuunnitelma – kuinka se laaditaan

Vaihe 1: Keräämme tiedot

Kun laadimme huoltosuunnitelmaa yhdessä sinun kanssasi, syötämme aluksi järjestelmäämme kuorma-auton tarkat tekniset tiedot, käyttötarkoituksen, vuosittaiset ajokilometrit sekä tietoja yrityksen toiminnoista. 

Vaihe 2: Tutkimme tilanteen
Kun olemme testanneet, miten erilaiset huoltovälit vaikuttavat kuorma-autosi käyttöasteeseen, selvitämme juuri sinun kuorma-autollesi sopivan huoltotason.

Vaihe 3: Laadimme suunnitelman
Luomme tietojesi perusteella yksilöllisen huoltosuunnitelman, jossa näkyy kuorma-autosi huoltoajankohdat sekä niiden tarkoitus. Näin tiedät aina, mitä on luvassa.

Vaihe 4: Huollamme ajoneuvoa
Yhdistetyssä huoltosuunnitelmassa seuraamme kuorma-autosi todellista käyttöä ja todellista huoltotarvetta etäyhteyden välityksellä. Otamme sinuun tarvittaessa yhteyttä ja varaamme tarvittavat huollot kuorma-autollesi ennakoivasti ja hyvissä ajoin.

Vaihe 5: Hienosäädämme suunnitelmaa
Kun kuorma-autosi käy korjaamolla, tarkistamme kuorma-auton todelliset tarpeet ja päivitämme huoltosuunnitelman. Näin saat aina parhaan mahdollisen hyödyn kuorma-autostasi tai kalustostasi.

Suunnitellaan yhdessä

Volvo jälleenmyyjäsi suunnittelee sinulle huoltosuunnitelman – ja saat vastaukset huoltoon liittyviin kysymyksiisi.