Volvo kuorma-autot

Suomi

×
Aito Volvo Huolto ‑palvelut, joissa käytetään Aitoja Volvo Varaosia

Aito Volvo Huolto

Taitavat mekaanikot. Ensiluokkaiset varaosat. Erikoistyökalut. Aito Volvo Huolto pitää kuorma-autosi huippukunnossa. Ja tuottavassa työssä tien päällä.

Verrattomat huoltopalvelut

Kukaan ei huolla Volvo kuorma-autoasi meidän tavallamme. Asiakkaamme voivat olla varmoja siitä, että kaikki tehdään oikein. Ei oikoteitä. Taattua laatua. Mekaanikkomme ovat sertifioituja asiantuntijoita. Heillä on käytössään kaikki tarvittavat erikoistyökalut, vianmääritystiedot ja tietokantajärjestelmät. Ja he käyttävät ainoastaan Aitoja Volvo Varaosia. Ja kun osien asennuksesta huolehtii valtuutettu Volvo korjaamo, niillä on asennettuja osia koskeva täysi kahden vuoden takuu. Volvon asiakkaana tiedät aina, että kuorma-autosi – ja yrityksesi – saa ansaitsemaansa palvelua.

Volvo Trucksin asiantuntijat käyttävät vain Aitoja Volvo Varaosia
Suunnitelmallinen, ennakoiva huolto on paras tapa parantaa käyttöastetta

Ennakoiva huolto

Ennakoiva huolto on paras tapa välttyä yllättäviltä ajon keskeytymisiltä. Kun huollamme ajoneuvon, teemme lukuisia säätöjä ja tarkistuksia, joilla voimme korjata pieniä asioita ennen kuin niistä kehkeytyy suurempia ja kalliimpia ongelmia.

Lisätietoja Volvon huoltosopimuksista

Konsultoimme sinua ja kehitämme huoltosuunnitelman, joka sopii sinun tarpeisiisi

Yksilöity suunnitelma

Panostamme ennakoivaan huoltoon mutta myös räätälöimme sen kuorma-autollesi tai toiminnoillesi sopivaksi. Tässä kuvaan astuu huoltosuunnitelma. Selvitämme sopivan huoltotason ja luomme tarpeitasi tarkalleen vastaavan huoltosuunnitelman käydyn keskustelun perusteella. Näin tiedät kuorma-autosi huoltoajankohdat ja mahdolliset kustannukset etukäteen.

Aito Volvo tarjous

Volvo jälleenmyyjältä saat lisätietoja Aidosta Volvo Huollosta ja siitä, kuinka se voi tukea liiketoimintaasi.