Volvo kuorma-autot

Suomi

×

Kuljettajakoulutus

Haluatko kehittää taitojasi? Apu löytyy meidän kursseiltamme. Kun haluat vaikkapa säästää polttoainetta, parantaa tuottavuutta tai pysyä perillä alan muutoksista, saat meiltä reaalimaailman tietoa ja varmuutta. Näin pysyt jatkossakin vahvoilla.
 

Lähde parhaiden oppiin
 

Kun kouluttaudut meillä, pääset ammentamaan oppia niiltä, jotka tuntevat kuorma-autosi kaikkein parhaiten: sen valmistajilta. Ja koska meillä on tiiviit suhteet kuljetusyrityksiin, viranomaisiin ja logistiikka-alaan, saat varmasti ajantasaista tietoa alan trendeistä ja kehityssuunnista. Ja mikä tärkeintä, koulutamme ja kehitämme kouluttajiemme jatkuvasti, joten taidot ovat heillä varmasti huipputasoa ja sertifioinnit kunnossa. Kaikki tämä, jotta varmasti saat kaiken irti kuorma-autostasi.

Volvon räätälöity kuljettajakoulutus

Suurimman hyödyn koulutuksesta saat, kun se räätälöidään juuri sinun yrityksesi tarpeisiin. Koulutuksen tavoitteena on löytää kuljettajille valmiit toimintamallit, jotka edesauttavat parantamaan yrityksen kannattavuutta. Räätälöity koulutus on paras vaihtoehto, kun halutaan tehostaa yrityksen toimintaa.

Volvo Trucks Kuljettajakoulutuksen hyödyt

  • Ota kaikki irti kuorma-autostasi
  • Säästä polttoainetta
  • Tehosta tuottavuutta
  • Syvennä alan tuntemusta
  • Paranna kuljettajan turvallisuutta

Vaikuta myönteisesti yrityksesi tulokseen

Ajotottumusten muuttaminen on nopein ja helpoin tapa parantaa yrityksen tulosta. Oikeaoppisilla kiihdytyksillä ja jarrutuksilla sekä kuorma-auton ominaisuuksien oikeanlaisella hyödyntämisellä voit pienentää polttoaineenkulutusta jopa 10 % – saman tien. Aikaa ja rahaa säästyy vieläkin enemmän, kun turvallisuus paranee ja kulumista ehkäistään.

Meidän kursseillamme kuljettajia opetetaan hyödyntämään kuorma-auton ominaisuuksia ja palveluita tehokkaasti sekä kehittämään alan tuntemusta. Kaikki tämä, jotta kuljettajat voisivat ajaa taloudellisesti, turvallisesti ja taitavasti – ja vaikuttaa myönteisesti myös tuottavuuteen.

Hyvät neuvot kannattavat

Kurssimme perustuvat vuosikymmenten tutkimustyöhön ja kokemukseen, ja ne ovat asiantuntevien kouluttajiemme vetämiä. Kursseilla on sekä teoriaa että käytännön valmennusta. Koulutuksessa käytetään uusimmilla polttoainetta säästävillä ja turvallisuutta edistävillä tekniikoilla varustettuja kuorma-autoja. Kukin kurssi voidaan tietenkin räätälöidä tarpeidesi – tai yrityksesi tarpeiden – mukaiseksi.

Kurssin hyödyt
 

  • Parantuneen polttoainetalouden ja turvallisuuden sekä kulumisen hidastumisen vaikutukset näkyvät heti.
  • Kurssit täyttävät EU-lainsäädännön vaatimukset (koulutus on ammattipätevyysdirektiivin mukaista).
  • Kouluttajat ovat ammattitaitoisia, Volvon kuorma-autoihin erikoistuneita asiantuntijoita.
  • Kurssiemme sisältöjä päivitetään säännöllisesti, joten pysyt askeleen edellä kilpailijoita.
  • Kurssit perustuvat vuosikymmenten tutkimustyöhön ja kokemukseen.

Kurssivalikoima

Volvo Trucks kuljettajan opas    

Kaikki tarvittava kuorma-autostasi, sen käyttämisestä ja yksilöllisestä erittelystä löytyy sinulle räätälöidystä Kuljettajan oppaasta. Se on saatavana monessa eri muodossa: Käytä sitä verkossa, hanki sovellus, lue painettua opasta tai lataa se PDF-tiedostona.

Lue lisää Volvo Trucks kuljettajan oppaasta

Kurssin varaaminen

Volvo jälleenmyyjäsi auttaa sinua löytämään ja varaamaan kurssin, joka sopii juuri sinulle, tai räätälöimään kurssin yrityksesi tarpeisiin.