Kuorma-autot

Kuljettajakoulutus

Haluatko kehittää taitojasi? Apu löytyy meidän kursseiltamme. Järjestämme vain omalle yrityksellesi suunniteltuja koulutuskokonaisuuksia sekä avoimia koulutuspäiviä jälleenmyyjillämme. Kun haluat vaikkapa säästää polttoainetta, parantaa tuottavuutta tai pysyä perillä alan muutoksista, saat meiltä reaalimaailman tietoa ja varmuutta. Näin pysyt jatkossakin vahvoilla. Volvon kuljettajakoulutukset on suunniteltu käytännönläheisiksi, jotta jokainen saa niistä parhaan mahdollisen hyödyn irti. Kysy lisää omalta jälleenmyyjältäsi!
 

Lähde parhaiden oppiin
 

Kun kouluttaudut meillä, pääset ammentamaan oppia niiltä, jotka tuntevat kuorma-autosi kaikkein parhaiten: sen valmistajilta. Ja koska meillä on tiiviit suhteet kuljetusyrityksiin, viranomaisiin ja logistiikka-alaan, saat varmasti ajantasaista tietoa alan trendeistä ja kehityssuunnista. Ja mikä tärkeintä, koulutamme ja kehitämme kouluttajiemme jatkuvasti, joten taidot ovat heillä varmasti huipputasoa ja sertifioinnit kunnossa. Kaikki tämä, jotta varmasti saat kaiken irti kuorma-autostasi.

Volvon räätälöity kuljettajakoulutus

Suurimman hyödyn koulutuksesta saat, kun sisältö suunnitellaan juuri sinun yrityksesi tarpeisiin. Koulutuksen tavoitteena on löytää kuljettajille valmiit toimintamallit, jotka edesauttavat parantamaan yrityksen kannattavuutta. Räätälöity koulutus on paras vaihtoehto, kun halutaan tehostaa yrityksen toimintaa.

Volvo Trucks Kuljettajakoulutuksen hyödyt

  • Ota kaikki irti kuorma-autostasi
  • Säästä polttoainetta
  • Tehosta tuottavuutta
  • Syvennä alan tuntemusta
  • Paranna kuljettajan turvallisuutta

Kurssi voidaan räätälöidä mm. näistä aiheista:

Asiakkaamme suosittelevat Volvon kuljettajakoulutuksia

Powder-Trans tyytyväinen Volvon kuljettajakoulutukseen

Rae- ja jauhekuljetuksia Pohjoismaissa, Baltiassa ja Keski-Euroopassa yli 120 ajoneuvoyhdistelmän voimin tarjoavassa Powder-Transissa tartuttiin erinomaisen polttoainetaloudellisuuden saavuttamiseen uuden Volvo FH 500 I-Save 6x4 veturin ja Volvon tarjoaman kuljettajakoulutuksen voimin.

Jos en olisi osallistunut, niin olisi jäänyt monia ajamiseen ja auton tekniikkaan liittyviä asioita huomaamatta.

Kuljetus Muhonen paransi koulutuksella polttoainetaloudellisuutta

Täyden kympin koulutus, kertoo Laura Muhonen. Punkaharjun Kuljetus Muhonen Oy ja Volvo Trucks järjestivät yhdessä räätälöidyn ja käytännöllisen raskaan liikenteen kuljettajakoulutuksen, jonka ansiosta kuorma-autojen polttoaineenkulutus putosi välittömästi. Näin koulutus maksaa itsensä takaisin nopeasti.
Täyden kympin koulutus. Koulutuspäivän jälkeen polttoaineen kulutus on tippunut huomattavasti. Uskomattoman hienoilla tuloksilla koulutus maksaa itse itsensä takaisin.

Vaikuta myönteisesti yrityksesi tulokseen

Ajotottumusten muuttaminen on nopein ja helpoin tapa parantaa yrityksen tulosta. Oikeaoppisilla kiihdytyksillä ja jarrutuksilla sekä kuorma-auton ominaisuuksien oikeanlaisella hyödyntämisellä voit pienentää polttoaineenkulutusta jopa 10 % – saman tien. Aikaa ja rahaa säästyy vieläkin enemmän, kun turvallisuus paranee ja kulumista ehkäistään.

Meidän kursseillamme kuljettajia opetetaan hyödyntämään kuorma-auton ominaisuuksia ja palveluita tehokkaasti sekä kehittämään alan tuntemusta. Kaikki tämä, jotta kuljettajat voisivat ajaa taloudellisesti, turvallisesti ja taitavasti – ja vaikuttaa myönteisesti myös tuottavuuteen.

Hyvät neuvot kannattavat

Kurssimme perustuvat vuosikymmenten tutkimustyöhön ja kokemukseen, ja ne ovat asiantuntevien kouluttajiemme vetämiä. Kursseilla on sekä teoriaa että käytännön valmennusta. Koulutuksessa käytetään uusimmilla polttoainetta säästävillä ja turvallisuutta edistävillä tekniikoilla varustettuja kuorma-autoja. Kukin kurssi voidaan tietenkin räätälöidä tarpeidesi – tai yrityksesi tarpeiden – mukaiseksi.

Kurssin hyödyt
 

  • Parantuneen polttoainetalouden ja turvallisuuden sekä kulumisen hidastumisen vaikutukset näkyvät heti.
  • Kurssit täyttävät EU-lainsäädännön vaatimukset (koulutus on ammattipätevyysdirektiivin mukaista).
  • Kouluttajat ovat ammattitaitoisia, Volvon kuorma-autoihin erikoistuneita asiantuntijoita.
  • Kurssiemme sisältöjä päivitetään säännöllisesti, joten pysyt askeleen edellä kilpailijoita.
  • Kurssit perustuvat vuosikymmenten tutkimustyöhön ja kokemukseen.

Volvo Trucks kuljettajan opas    

Kaikki tarvittava kuorma-autostasi, sen käyttämisestä ja yksilöllisestä erittelystä löytyy sinulle räätälöidystä Kuljettajan oppaasta. Se on saatavana monessa eri muodossa: Käytä sitä verkossa, hanki sovellus, lue painettua opasta tai lataa se PDF-tiedostona.

 

Lue lisää Volvo Trucks kuljettajan oppaasta

Kurssin varaaminen

Volvo jälleenmyyjäsi auttaa sinua löytämään ja varaamaan kurssin, joka sopii juuri sinulle, tai räätälöimään kurssin yrityksesi tarpeisiin.