Volvo kuorma-autot

Suomi

×
Kursseilla opetetaan, kuinka kuorma-autosta saadaan paras mahdollinen hyöty

Pieniä muutoksia. Suuret hyödyt.

Kuljettajakoulutus

Ajotapasi vaikuttaa kuorma-autoon, sen suorituskykyyn sekä yrityksen tulokseen. Pienillä muutoksilla voidaan saada aikaan paljon. Kuljettajakoulutuksemme opeilla osaat tehdä oikeanlaisia muutoksia. Volvo Kuljettajakoulutuksen kursseilla opetellaan muun muassa säästämään polttoainetta ja pelastamaan ihmishenkiä sekä ottamaan kaikki hyöty irti kuorma-autosta.  

Volvo trucks training overview people in front of truck

Vaikuta myönteisesti yrityksesi tulokseen

Ajotottumusten muuttaminen on nopein ja helpoin tapa parantaa yrityksen tulosta. Oikeaoppisilla kiihdytyksillä ja jarrutuksilla sekä kuorma-auton ominaisuuksien hyödyntämisellä voit säästää polttoainetta jopa 10 prosenttia. Saman tien. Aikaa ja rahaa säästyy vieläkin enemmän, kun turvallisuus paranee, onnettomuuksilta vältytään ja kulumista ehkäistään.

 

Kursseillamme kuljettajia opetetaan hyödyntämään kuorma-auton ominaisuuksia ja palveluita parhaalla mahdollisella tavalla sekä kehittämään toimialan tuntemusta, jotta ajoneuvon käsittely sujuu vieläkin taloudellisemmin, turvallisemmin ja fiksummin – ja tämä puolestaan parantaa tuottavuutta.

Volvo trucks training overview classroom

Hyvät neuvot kannattavat

Kurssimme perustuvat vuosikymmenten tutkimustyöhön ja kokemukseen, ja ne ovat asiantuntevien kouluttajiemme vetämiä. Kursseilla on sekä teoriaa että käytännön valmennusta. Koulutuksessa käytetään uusimmilla polttoainetta säästävillä ja turvallisuutta edistävillä tekniikoilla varustettuja kuorma-autoja. Kukin kurssi voidaan tietenkin räätälöidä tarpeidesi – tai yrityksesi tarpeiden – mukaiseksi.

 

Kunkin kurssin kesto on 7 tuntia, ja ne täyttävät kuljettajien ammattipätevyyskoulutuksen (CPC) edellyttämän 35 tunnin koulutuksen vaatimukset.

  • Kurssit perustuvat vuosikymmenten tutkimustyöhön ja kokemukseen.
  • Parantuneen polttoainetalouden ja turvallisuuden sekä kulumisen hidastumisen vaikutukset näkyvät heti.
  • Kurssit täyttävät EU-lainsäädännön vaatimukset (koulutus on ammattipätevyysdirektiivin mukaista).
  • Koulutuksessa käytetään uusimmilla ominaisuuksilla ja palveluilla varustettuja kuorma-autoja.
  • Kouluttajat ovat ammattitaitoisia, Volvon kuorma-autoihin erikoistuneita asiantuntijoita.
  • Dynafleetin ja Fuel Advicen kaltaisilla lisäpalveluilla tuloksia voidaan parantaa entisestään.
  • Kurssiemme sisältöjä päivitetään säännöllisesti, joten pysyt askeleen edellä kilpailijoita.
Tilaa kuljettajan käsikirja täältä

Kaikki irti kuorma-autosta 

Mitä paremmin tunnet kuorma-autosi, sitä enemmän saat siitä irti. Kuljettajan käsikirjoissamme on tietoja muun muassa kuorma-auton toiminnoista, huollosta, turvallisuusominaisuuksista, mittaristosta sekä hallintalaitteista.

Kurssin varaaminen

Volvo jälleenmyyjäsi auttaa sinua löytämään ja varaamaan kurssin, joka sopii juuri sinulle, tai räätälöimään kurssin yrityksesi tarpeisiin.