Kuorma-autot

Renkaiden hallintapalvelu

Renkaiden hallintapalvelu

Ota kaikki irti renkaistasi ja maksimoi aika tien päällä. Volvo Renkaiden hallintapalveluun kuuluu kehittynyt rengasvaroitusjärjestelmä, jonka avulla voit ennakoida ja välttää renkaisiin liittyviä ongelmia. Yhden pysähdyksen huollossa kuorma-auto ja renkaat pysyvät huippukunnossa ja korjaamolla kuluu vähemmän aikaa. Tukipalvelumme myös opastaa sinua kohti optimaalista rengastaloutta.

Rengasvaroitusjärjestelmä

Yhteyksiin perustuva teknologia mahdollistaa kuorma-auton ja perävaunun renkaiden jatkuvan tarkkailun. Renkaisiin asennetut anturit mittaavat painetta ja lämpötilaa kellon ympäri ja välittävät tiedot sekä kuljettajalle että toimistolle.

Yhden pysähdyksen huolto

Yhden pysähdyksen huolto mahdollistaa kuorma-autosi ja renkaidesi kattavan kuntotarkistuksen yhdellä nopealla toimituksella. Korkeatasoisen huollon lisäksi korjaamolla vietetty aika lyhenee ja tarvittavien käyntikertojen määrä vähenee.

Kulutuspintojen mittaus 7 sekunnissa

Tämä ainutlaatuinen laseriin pohjautuva teknologia kertoo nopeasti kaikkien renkaiden tarkan kulutuspinnan syvyyden. Se mittaa neljä rengasta jo seitsemässä sekunnissa ja vieläpä hämmästyttävällä millimetrin kymmenesosan tarkkuudella.

Kuorma-auton ja renkaiden kattava kuntotarkistus

Rengaspalvelut

Autamme sinua valitsemaan kuorma-autoosi ja käyttötarpeisiisi sopivat renkaat, jotka optimoivat rengastaloutesi ja minimoivat polttoaineenkulutuksen. Voimme myös auttaa säästämään aikaa ja tilaa varastoimalla renkaat kesän tai talven yli.

Hyväksytty ADR-kuljetuksiin

Jos vaarallisten aineiden kuljetukset kuuluvat toimenkuvaasi, ei huolta: rengasvaroitusjärjestelmämme on ATEX-sertifioitu ja hyväksytty ADR-kuljetuksiin. Tämä on samalla omiaan lisäämään koko kuljetusalan turvallisuutta ja ympäristövastuullisuutta.

Säästä aikaa, rahaa ja renkaita

Aikaa säästävä huolto

Kaikkien huoltotoimenpiteiden tekeminen samassa paikassa säästää korjaamokäyntejä ja kallista aikaa. Aikaa säästää myös huippuluokan palvelumenetelmämme.

Huippukuntoinen kuorma-auto

Korkealuokkainen huoltomme turvaa kuorma-autosi toimintakyvyn ja arvon. Se parantaa käyttöastetta ja pitää toiminnan turvallisena.

Rengas- ja polttoainekustannusten vähentäminen

Oikeat renkaat ja ennakoiva, renkaiden suuntaukset korjaava huolto pitävät polttoainetehokkuuden ja kulutuspintojen elinkaaren optimaalisina.

Käytännöllinen, vähän hallinnollisia toimia

Yksi korjaamo, yksi yhteyshenkilö ja yksi lasku. Tämän helpompaa ja tehokkaampaa huolto tuskin voi olla.

Ikävien yllätysten pienentynyt riski

Ennakoivan huollon avulla voit reagoida riskeihin, ennen kuin niistä tulee ongelmia. Se vähentää ajojen keskeytymisiä, korjauksia ja yllättäviä kuluja.

Entistä parempi kustannusten hallinta

Toimintakustannuksesi ovat entistä helpommat ennustaa. Hinta määräytyy kiinteästi kilometrien mukaan, ja ennakoiva huolto minimoi yllättävien korjausten riskin.

Aito Volvo Huolto

Aito Volvo Huolto

Anna taitavien mekaanikoiden huoltaa kuorma-autosi huippumodernilla korjaamolla ajoneuvollesi kaikkein parhaiten sopivilla työkaluilla ja varaosilla.

Lue lisää renkaiden hallintapalvelusta