Volvo kuorma-autot

Suomi

×
Renkaiden hallintapalvelu

Tehosta käyttöastettasi renkaiden avulla 

Renkaiden hallintapalvelu

Renkaiden hallintapalvelulla saat kaiken irti renkaistasi ja pystyt viettämään mahdollisimman paljon aikaa tien päällä. Sen kehittyneellä reaaliaikaisella seurannalla voit ennakoida ja välttää kaikki renkaiden ongelmat. Tämä huipputason palvelu pitää kuorma-autosi ja renkaasi hyvässä kunnossa ja minimoi korjaamolla vietetyn ajan. Kaiken lisäksi palvelu takaa optimaalisen rengastalouden.

Reaaliaikainen renkaiden valvonta

Yhteyksiin perustuva teknologia mahdollistaa kuorma-auton ja perävaunun renkaiden jatkuvan tarkkailun. Renkaisiin asennetut anturit seuraavat painetta ja lämpötilaa kellon ympäri ja välittävät tiedot sekä kuljettajalle että toimistolle.

Yhden pysähdyksen huolto

Yhden pysähdyksen huolto mahdollistaa kuorma-autosi ja renkaidesi kattavan kuntotarkistuksen yhdellä nopealla toimituksella. Korkeatasoisen huollon lisäksi se säästää korjaamolla vietettyä aikaa ja vähentää tarvittavia käyntikertoja.

Kulutuspintojen mittaus 7 sekunnissa

Tämä ainutlaatuinen laseriin pohjautuva teknologia kertoo kaikkien renkaiden tarkan kulutuspinnan syvyyden nopeasti. Se mittaa neljä rengasta vain seitsemässä sekunnissa ja vieläpä hämmästyttävällä millimetrin kymmenesosan tarkkuudella.

Rengaspalvelut

Autamme sinua valitsemaan kuorma-autoosi ja käyttötarpeisiisi sopivat renkaat, jotka optimoivat rengastaloutesi ja minimoivat polttoaineenkulutuksen. Voimme myös auttaa ajan ja tilan säästämisessä varastoimalla renkaat kesän tai talven yli.

Rengaspalvelut

Säästä aikaa, rahaa ja renkaita

Service procedure

Aikaa säästävä huolto

Kaikkien huoltotoimenpiteiden tekeminen samassa paikassa säästää korjaamokäyntejä ja kallista aikaa. Aikaa säästää myös huippuluokan palveluratkaisumme.

Truck service

Huippukuntoinen kuorma-auto

Korkealuokkainen huoltomme turvaa kuorma-autosi toimintakyvyn ja arvon. Se parantaa käyttöastetta ja pitää toiminnan turvallisena.

Secured functionality

Rengas- ja polttoainekustannusten vähentäminen

Oikeat renkaat ja ennakoiva, renkaiden suuntaukset korjaava huolto pitävät polttoainetehokkuuden ja kulutuspintojen elinkaaren optimaalisina.

Driver

Käytännöllinen, vähän hallinnollisia toimia

Yksi korjaamo, yksi yhteyshenkilö ja yksi lasku. Tämän helpompaa ja tehokkaampaa huolto tuskin voi olla.

Optimised uptime

Ikävien yllätysten pienentynyt riski

Ennakoivan huollon avulla voit reagoida riskeihin, ennen kuin niistä tulee ongelmia. Se vähentää ajojen keskeytymisiä, korjauksia ja yllättäviä kuluja.

Cost control

Entistä parempi kustannusten hallinta

Toimintakustannuksesi ovat entistä helpommat ennustaa. Hinta määräytyy kiinteästi kilometrien mukaan, ja ennakoiva huolto minimoi yllättävien korjausten riskin.

Tyre Gold Contract

Renkaiden Gold-huoltosopimus

Renkaiden Gold-sopimus kattaa kaiken oleellisen: reaaliaikainen renkaiden seuranta, tehokas yhden pysähdyksen huolto ja erinomaiset rengaspalvelut. Hinta määräytyy kiinteästi kilometrien mukaan, joten hallinnollisia toimia tarvitaan aiempaa vähemmän ja kustannusten hallinta on vaivatonta.

Genuine Volvo Service

Aito Volvo Huolto

Anna taitavien mekaanikoiden huoltaa kuorma-autosi huippumodernilla korjaamolla ajoneuvollesi kaikkein parhaiten sopivilla työkaluilla ja varaosilla.

Lue lisää renkaiden hallintapalvelusta