Kuorma-autot

Tehosta kalustosi toimintaa

Paikannus

Kuorma-autojen seuraaminen ei ole koskaan ollut yhtä helppoa. Yksityiskohtaisten karttojen avulla voit hallita toimintojasi kokonaisvaltaisesti. Dynafleet Paikannus ‑palvelulla kuljettajien ja ajoneuvojen tiedot voidaan näyttää suoraan kartalla, joten kuljetusten tiedot ovat heti sinun ja asiakkaidesi käytettävissä.

Paikannukset ja paljon muuta

Säännöllisesti päivittyvät tiedot muun muassa nopeudesta, kuljettajan tilasta ja arvioidusta saapumisajasta auttavat sinua – ja asiakkaitasi – pysymään ajan tasalla. Lisäksi kuorma-autojen paikannustiedot tallennetaan, joten voit tarkastella reittejä milloin tahansa.

Valmiina töihin

Reaaliaikaisten tietojen perusteella näet, mikä kuorma-auto sopii parhaiten uuteen toimeksiantoon. Yhdellä klikkauksella saat luettelon noutopistettä lähimpänä olevista ajoneuvoista. Lisäksi näet, ketkä kuljettajat ehtivät toimituspaikkaan työaikansa rajoissa – ja ketkä eivät.

Paikannus+ parantaa tuottavuutta

Tarvitsetko reaaliaikaisia paikannustietoja koko kalustollesi? Mitäpä tuosta. Paikannus+ tuottaa reaaliaikaisia sijaintitietoja kaikille kuorma-autoillesi. Aluepaikannus+ -toiminto puolestaan ilmoittaa sinulle, kun kuljettajat poikkeavat suunnitelluilta reiteiltä. Kehittyneet, reaaliaikaiset paikannustiedot – jotta kaikki pysyy täysin hallinnassasi.

Yksikköjen seuranta

Haluatko pitää kirjaa perävaunuista, huoltoautoista, konteista ja muista liikkuvista resursseista? Yksikköjen seurannasta saat kattavan yleiskuvan resurssiesi sijainneista. Toiminto sisältyy kaikkiin Dynafleet-palveluihin ja täydentää paikannuspalvelua erinomaisesti.

Räätälöidyt tiedot 

Tarvitsetko pääsykoodin tai vahvistuksen kesken kiireisen toimituksen? Maantieteellisiä aluerajauksia määrittämällä voit asettaa järjestelmän antamaan tärkeitä ja aikaa säästäviä tietoja, jotka näkyvät ohjaamossa ja toimistolla, kun kuorma-auto ajaa tietylle maantieteelliselle alueelle – kuten terminaaliin – tai poistuu sieltä.

Paikannuspalvelu

  • Näyttää kuorma-auton tarkan sijainnin kadun tarkkuudella.
  • Antaa tietoja ajoajoista, kuljettajista, nopeudesta, kuormasta ja ajoneuvotyypistä.
  • Näyttää, mitkä kuorma-autot soveltuvat parhaiten uusiin toimeksiantoihin.
  • Antaa tärkeitä tietoja, kun kuorma-auto siirtyy tietylle maantieteelliselle alueelle.
  • Helpottaa reittisuunnittelua ja nopeimman reitin etsimistä.
  • Dynafleet-verkon navigointipisteet voidaan lähettää kuorma-auton navigointijärjestelmään.
  • Tarjoamiesi kuljetuspalvelujen ostaja voi seurata rahtinsa etenemistä kirjautumalla sisään omilla asiakastunnuksillaan.

Paikannus+ -palvelu

  • Ajoneuvon sijainnin reaaliaikainen päivitys kartalle kerran minuutissa.
  • Aluepaikannus+ ilmoittaa, kun ajoneuvot ylittävät maiden rajat tai käyttäjän määrittämät reitit tai alueet.
  • Aluepaikannus+ voidaan määrittää lähettämään ilmoitukset vain määrättyinä aikoina.

Täydellistä paikannuspalvelua

Volvo jälleenmyyjäsi voi auttaa sinua saamaan parhaan mahdollisen hyödyn Dynafleet-palveluista.

Soita hänelle tai mene tapaamaan häntä. Tai kutsu hänet käymään yrityksessäsi.