Kuorma-autot

Viestintä

Nauti mielenrauhasta tietäen, että kuljettajasi ovat aina tavoitettavissa. Volvo Connectin Viestintäpalvelun avulla toimisto ja kuljettajat voivat viestiä keskenään nopeasti, helposti ja kustannustehokkaasti. Kuljettajat voivat lukea viestit ohjaamon sivunäytöstä tai kuunnella ne teksti puheeksi -toiminnolla, jolloin huomio pysyy tiessä. Viesteihin on helppo vastata pikavastauksilla tai kirjoittamalla kosketusnäytölle. Voit liittää PDF-tiedostoja tai kuvia viesteihisi ja lähettää niitä niin paljon kuin haluat – rajoituksia tai verkkovierailumaksuja ei ole.

Keskeisimmät hyödyt

Kuljettajat lähettävät viestejä sivunäytön kautta.

Kuljettajat voivat kuunnella
tekstiviestejä.

Kuljettajat voivat käyttää pikavastauksia.

Liitä kuvia ja PDF-tiedostoja viesteihin.

Lähetä
reittisuunnitelma kuorma-auton navigointijärjestelmään.

Ei yllättäviä verkkovierailumaksuja.

Lue alta lisää Viestintäpalvelusta. Voit myös käydä Volvo Connect Markkinapaikassa tai ottaa yhteyttä jälleenmyyjään saadaksesi lisätietoja.

Yhdistettävissä muihin järjestelmiin

Viestintäpalvelu integroituu saumattomasti tilaus- tai laskutusjärjestelmiin, joten kaikki tärkeät tiedot ovat käytettävissä samalta näytöltä. Tämä parantaa seurantaa ja helpottaa kuljettajan työtä, sillä hän saa työtilaukset selkeästi kuorma-auton näytölle. Tämä on myös paljon turvallisempaa kuin tekstien lukeminen puhelimen näytöltä.

Ota yhteyttä

Oletko valmis aloittamaan Volvo Connectin käytön? Tai onko sinulla kysyttävää palvelusta? Ota yhteyttä paikalliseen jälleenmyyjään.