Kuorma-autot

Toimintasäde ja reitti

Toimintasäde ja reitti on tehokas työkalu sähkökuorma-autojen reittien suunnitteluun ja toimintasäteen simulointiin. Volvo Connectissa saatavilla olevan palvelun avulla voit simuloida kuorma-auton reitin ja saada arvion sen toimintasäteestä sekä energiankulutuksesta. Näin voit varmistaa, että kuorma-autossa on tarpeeksi virtaa tehtävän suorittamiseen – voit siis suunnitella kuljetustehtäviä luottavaisin mielin. 

Monet tekijät vaikuttavat sähkökuorma-auton toimintasäteeseen. Niitä ovat esimerkiksi kuorma-auton erittely, hyötykuorman suuruus, ulkolämpötila, reitin topografia sekä se, onko kuorma-auto varustettu erityisen paljon energiaa kuluttavalla koneella, kuten roskapuristimella. Tekijöiden kokonaisvaikutuksen ymmärtäminen ja kuorma-auton toimintasäteen laskeminen on haastavaa, mutta Toimintasäde ja reitti ‑palvelu tekee laskelmat puolestasi automaattisesti. Kaikki tämä helpottaa kaluston hallintaa merkittävästi ja auttaa maksimoimaan sähkökuorma-autojen tehokkaan käytön.

Keskeisimmät hyödyt

Laadi simulaatio kuorma-auton reitistä.

Arvioi energiankulutus ja toimintasäde.

Lisää lataustauot.

Lähetä reitti kuorma-auton navigointijärjestelmään.

Varmista, että suunnitelmaa noudatetaan.

Tuki kaikille sähkökuorma-autoille.

Lue alta lisää Toimintasäde ja reitti -palvelusta. Voit myös käydä Volvo Connect Markkinapaikassa tai ottaa yhteyttä jälleenmyyjään saadaksesi lisätietoja.

Muut sähkökuorma-autoille tarkoitetut palvelut

Ota yhteyttä

Oletko valmis aloittamaan Volvo Connectin käytön? Tai onko sinulla kysyttävää palvelusta? Ota yhteyttä paikalliseen jälleenmyyjään.