Kuorma-autot

Paikannus

Volvo Connectin Paikannuspalvelun avulla voit helposti seurata kuorma-autojasi ja suunnitella kuljetustoimeksiantoja. Se antaa sinulle pääsyn yksityiskohtaisiin karttoihin, joka näyttää tietoja kuorma-autoistasi ja kuljettajistasi. Voit seurata ajoneuvojesi sijaintia reaaliajassa. Näet liikenne- ja tietiedot, tankkaus- ja latausasemat sekä paljon muuta. Saat hälytyksen ongelmista, kuten ylinopeudesta ja alhaisista rengaspaineista. Voit jopa luoda maantieteellisiä aluepaikannuksia seurataksesi ajoneuvoja, kun ne saapuvat tietylle alueelle tai poistuvat sieltä. Näin voit hallita kuljetuksia entistä tarkemmin.

Keskeisimmät hyödyt

Seuraa kuorma-autojasi
Volvo Connectissa.

Analysoi ajomatkoja ja paranna tuottavuutta.

Suunnittele räätälöityjä
reittejä.

Vastaanota hälytyksiä maantieteellisten aluerajausten ylityksistä.

Seuraa liikenne- ja tieolosuhteita.

Tarkkaile akun ja latauksen tilaa.

Lue alta lisää Paikannuspalvelusta. Voit myös käydä Volvo Connect Markkinapaikassa tai ottaa yhteyttä jälleenmyyjään saadaksesi lisätietoja.

Yksikköjen seuranta

Haluatko pitää kirjaa perävaunuista, huoltoautoista, konteista ja muista liikkuvista resursseista? Yksikköjen seurannasta saat kattavan yleiskuvan resurssiesi sijainneista. Toiminto sisältyy kaikkiin Volvo Connect -palveluihin ja täydentää Paikannuspalvelua erinomaisesti.

Maantieteelliset aluepaikannukset

Haluatko automaattisesti ilmoittaa kollegoillesi, kun ajoneuvot saapuvat tietylle alueelle tai poistuvat sieltä? Maantieteellisiä aluepaikannuksia määrittämällä voit asettaa järjestelmän antamaan tärkeitä ja aikaa säästäviä tietoja, jotka näkyvät ohjaamossa, kun kuorma-auto ajaa tietylle maantieteelliselle alueelle – kuten terminaaliin – tai poistuu sieltä.

Ota yhteyttä

Oletko valmis aloittamaan Volvo Connectin käytön? Tai onko sinulla kysyttävää palvelusta? Ota yhteyttä paikalliseen jälleenmyyjään.