Volvo kuorma-autot

Suomi

×

Pieni kulutus - pitkät huoltovälit

Hanki Volvo kaasukuorma-auto
– vuoden huollot kaupan päälle!

Me Volvo Trucksilla olemme mukana raskaan liikenteen päästönvähennystalkoissa ja haluamme edistää kuljetuskaluston kaasun käyttöä vaihtoehtoisena polttoaineena. Valtio on päättänyt myontää kaasukäyttöisille yli 16 tonnia painaville kuorma-autoille hankintatuen, joka on LNG kaasukuorma-autoille 12 000 € ja CNG kaasukuorma-autoille 5 000 €. Volvo Trucks tarjoaa tämän lisäksi kaikkiin uusiin Volvo LNG- ja CNG-autoihin vuoden huollot kaupan päälle valtuutetulla Volvo-korjaamolla.

Miksi hankkisin kaasukäyttöisen kuorma-auton?

Kaasukäyttöiset Volvo kuorma-autot sopivat hyvin monipuolisesti erilaisiin kuljetustehtäviin. LNG- ja CNG-kuorma-autoja on saatavana niin jätehuolto- ja toimituskuljetuksiin kuin vaativiin alue- ja kaukokuljetuksiin. LNG kuorma-autot käyttävät polttoaineena nesteytettyä kaasua ja CNG kuorma-autot paineistettua kaasua. Polttoaineen hyvän tarjonnan ja CO2-päästöjen 20–100 %* vähennyksen ansiosta kaasukäyttöiset kuorma-autot mahdollistavat sujuvan siirtymisen ympäristöystävälliseen kuljetusratkaisuun.

Hyödynnä kampanjaetusi Volvo Trucksilta:

Volvo LNG: 12 000€ + vuoden huollot kaupan päälle!

Hankkiessasi Volvolta LNG-auton tarjoamme vuoden huollot valtuutetuilla Volvo-huoltamoilla kaupan päälle. Tämän lisäksi valtio myöntää kaikille uusille LNG-autoille 12 000 € hankintatuen. Kysy lisää kampanjasta ja hankintatuen hakemisesta omalta Volvo Trucks -jälleenmyyjältäsi. Tutustu Volvon LNG-malleihin alta.

Volvo CNG: 5 000€ + vuoden huollot kaupan päälle!

Hankkiessasi Volvolta CNG-auton tarjoamme vuoden huollot valtuutetuilla Volvo-huoltamoilla kaupan päälle. Tämän lisäksi valtio myöntää kaikille uusille CNG-autoille 5 000 € hankintatuen. Kysy lisää hankintatuen hakemisesta omalta Volvo Trucks -jälleenmyyjältäsi. Tutustu Volvon CNG-malliin alta.

5 syytä ostaa LNG-kaasukuorma-auto Volvolta:

1. Suorituskykyä ilman kompromisseja

Volvo LNG-kuorma-autojen G13C-moottorit perustuvat uusinta teknologiaa edustavaan D13K-moottoriin. Moottorin tehokkuus on dieselin veroinen ja esimerkiksi Volvo FH LNG sopii jopa 68 tonnin yhdistelmämassoille. Myös huoltovälit, luotettavuus ja suorituskyky ovat dieselistä tutut. Lisäksi Volvon LNG-autoissa on käytettävissä VEB+ moottorijarru, joten tällöin ei ole tarvetta erilliselle hidastimelle.

2. Parempi moottorin hyötysuhde

Volvon LNG-moottori toimii dieselmoottorin työkierrolla. Tämän avulla saavutetaan parempi hyötysuhde kuin ottomoottoreissa (joka on tuttua henkilöautoista). Näin ollen Volvon LNG moottorissa ei tarvita erillisiä sytytystulppia, se kuluttaa vähemmän ja on käytettävyydeltään yhtä tehokas kuin dieselmoottori.

3. Pienemmät polttoainekulut

Volvo FH- ja FM LNG:n polttoainetehokkuus on vastaava kuin dieselkäyttöisessä Volvo kuorma-autossa. Koska LNG on kuitenkin usein edullisempaa, valmiudet pienentää polttoainekustannuksia ovat erinomaiset. Gasum on kehittänyt laskurin, jonka avulla voit laskea kuinka paljon yrityksesi vähentäisi polttoainekustannuksia nesteytetyllä kaasulla. 

4. Ympäristöystävällinen valinta

Vähäpäästöinen kaasu on vastuullinen valinta. Tankkaamalla maakaasua (LNG, CNG) dieselin sijaan voit vähentää polttoaineen elinkaaren aikaisia kasvihuonepäästöjä yli 20%. Käytettäessä biokaasua (LBG) on päästöjen vähennys jopa 100%*. Liittymällä Volvon mukana päästönvähennystalkoisiin huolehdit oman yrityksesi osalta siitä, että yhteiset päästövähennystavoitteet saavutettaisi.

5. Normaali huoltoväli

LNG-kuorma-autojen huoltoväli ei eroa normaaleista dieselkäyttöisistä kuorma-autoista. Esimerkiksi Volvon LNG moottorissa ei käytetä erillisiä sytytystulppia ja moottoriöljyjen vaihtoväli on sama kuin diesel moottoreissa, jopa 100 000 km. Tiesitkö, että LNG-moottori koostuu 90% samoista osista kuin vastaava 13L dieselmoottori? LNG-moottori on siksi turvallinen valinta.

Tutustu LNG-kuorma-autojen ominaisuuksiin:

Mikä on ekologinen jalanjälkesi?

Lue artikkeleita Volvo kaasukuorma-autoista:

*Tällä tarkoitetaan ajoneuvon käytönaikaisia päästöjä, joista käytetään nimitystä ”tankista pyöriin”.

Voimmeko kertoa sinulle lisää Volvo kuorma-autoista ja palveluista?

Pidätämme oikeuden muutoksiin.