Kuorma-autot

Valmiina työhön – ja taukoihin

Volvo FMX:n ohjaamon sisätilat

Volvo FMX:n ohjauspyörän takana olet aina tilanteen tasalla. Nyt sinulla on entistä enemmän tukea ja tilaa, jotta voit hoitaa työtehtävät tehokkaasti. Työympäristösi on räätälöity tuottavuuden varmistamiseksi.

Kun astut Volvo FMX:n ohjaamoon, tunnet olosi heti kotoisaksi – mutta kaikki on silti uutta. Ensimmäisenä huomaat todennäköisesti, kuinka tilava ja valoisa ohjaamo on. Kaikissa kolmessa ohjaamoversiossa on nyt entistä enemmän tilaa.

Kun istut kuljettajan paikalle, kaikki on siellä missä pitääkin. Ohjauspylvään säätötoiminnon ansiosta löydät heti täydellisen ohjauspyörän asennon, ja kätesi laskeutuu luonnollisesti uudelle I-Shift-vaihteenvalitsimelle, joka on integroitu siististi istuimeen. Näkyvyys kuorma-auton ympärille on vertaansa vailla – ovilinja on matala, ikkunapinnat ovat suuria ja sisätilojen jokainen nurkka on suunniteltu ajokokemuksen parantamiseksi.

Myös kuljettajan käyttöliittymä on täysin uusi – sen ansiosta voit pitää kätesi ohjauspyörällä ja keskittyä liikenteeseen. Voit käyttää helposti kaikkia toimintoja, joita tarvitset tehdäksesi työsi tarkasti ja tehokkaasti.

Täysin digitaalinen mittaristo avaa uusia mahdollisuuksia, sillä voit räätälöidä työympäristösi tarpeiden ja olosuhteiden mukaan. Uudelta yhdeksän tuuman sivunäytöltä voit hallita kuorma-auton toimintoja, mukaan lukien jopa kahdeksaa kameraa ja tasauspyörästöjä.

Volvo FMX tukee myös äänikomentoja, joten ohjaamossa on aina apua saatavilla.

Sisäpinnat ja materiaalit edustavat ensiluokkaista laatua varustelutasosta riippumatta. Valitse kolmesta varustelutasosta ja laajasta värivalikoimasta ja löydä tyylisi.

Sisustustasot

Valitse kolmesta sisustustasosta ja laajasta värivalikoimasta.

Robust-sisustus

Musta keinonahkaverhoilu ja kumimatot. Tutustu eri sisustustasoihin Volvo Truck Builder -palvelussa.

Dynamic-sisustus

Musta tekstiiliverhoilu ja kumimatot. Tutustu eri sisustustasoihin Volvo Truck Builder -palvelussa.

Progressive-sisustus

Plyysi- tai nahkaverhoilu ja kumimatot. Tutustu eri sisustustasoihin Volvo Truck Builder -palvelussa.

Aidot Volvo Lisävarusteet

Tee Volvo kuorma-autosta itsesi näköinen. Tyylikkäät ja käytännölliset lisävarusteemme antavat uutta ilmettä kuorma-autolle ja helpottavat elämää. Niillä voit säästää aikaa ja polttoainetta, parantaa turvallisuutta tai vaikka tehdä ohjaamosta kodikkaamman. Ennen kaikkea ne tekevät jokaisesta päivästä tien päällä odottamisen arvoisen.

Volvo FMX:n sisäkuvat

Räätälöi työpaikkasi