Volvo kuorma-autot

Suomi

×

Valmiina työhön – ja taukoihin

Volvo FMX:n ohjaamon sisätilat

Volvo FMX:n ohjauspyörän takana olet aina tilanteen tasalla. Nyt sinulla on entistä enemmän tukea ja tilaa, jotta voit hoitaa työtehtävät tehokkaasti. Työympäristösi on räätälöity tuottavuuden varmistamiseksi.

Kun astut Volvo FMX:n ohjaamoon, tunnet olosi heti kotoisaksi – mutta kaikki on silti uutta. Ensimmäisenä huomaat todennäköisesti, kuinka tilava ja valoisa ohjaamo on. Kaikissa kolmessa ohjaamoversiossa on nyt entistä enemmän tilaa.

Kun istut kuljettajan paikalle, kaikki on siellä missä pitääkin. Ohjauspylvään säätötoiminnon ansiosta löydät heti täydellisen ohjauspyörän asennon, ja kätesi laskeutuu luonnollisesti uudelle I-Shift-vaihteenvalitsimelle, joka on integroitu siististi istuimeen. Näkyvyys kuorma-auton ympärille on vertaansa vailla – ovilinja on matala, ikkunapinnat ovat suuria ja sisätilojen jokainen nurkka on suunniteltu ajokokemuksen parantamiseksi.

Myös kuljettajan käyttöliittymä on täysin uusi – sen ansiosta voit pitää kätesi ohjauspyörällä ja keskittyä liikenteeseen. Voit käyttää helposti kaikkia toimintoja, joita tarvitset tehdäksesi työsi tarkasti ja tehokkaasti.

Täysin digitaalinen mittaristo avaa uusia mahdollisuuksia, sillä voit räätälöidä työympäristösi tarpeiden ja olosuhteiden mukaan. Uudelta yhdeksän tuuman sivunäytöltä voit hallita kuorma-auton toimintoja, mukaan lukien jopa kahdeksaa kameraa ja tasauspyörästöjä.

Volvo FMX tukee myös äänikomentoja, joten ohjaamossa on aina apua saatavilla.

The interior surfaces and materials radiate premium quality, regardless of trim level. Choose between three trim levels and a wide range of colours. You’ll find your style.

Sisustustasot

Choose between three interior trim levels and a wide range of colours.

The Robust trim

Musta keinonahkaverhoilu ja kumimatot. Explore the different exterior trim levels in the Volvo Truck Builder.

The Dynamic trim

Musta tekstiiliverhoilu ja kumimatot. Explore the different exterior trim levels in the Volvo Truck Builder.

The Progressive trim

Plyysi- tai nahkaverhoilu ja kumimatot. Explore the different exterior trim levels in the Volvo Truck Builder.

Accessories for your truck

Varustele vapaasti

Volvo FMX:n sisäkuvat

Tailor your workplace

Contact your dealer to create your new favourite place.