Volvo kuorma-autot

Suomi

×

Kehitetty vaikeisiin olosuhteisiin

Volvo FMX:n ohjaamon ulkopuoli

Jos Volvo FMX on sinulle entuudestaan tuttu, sen uusin kehitysversio ei taatusti tuota pettymystä. Kuorma-autossa on aivan uusi moderni profiili, joka on entistäkin hienostuneempi ja itsevarmempi. Valmiina kaikkein haastavimpiin toimeksiantoihin.

Ohjaamossa on uusi pystysuora profiili, enemmän sisätilaa, suuri ikkuna-ala ja matalalle sijoitettu ovi. Matala etuosa ja V-malliset ajovalot korostavat kuorma-auton tunnusomaista järeää profiilia. 

The distinctive lines of the headlamps flow with the cab’s shape, proceeding around the front corner and stretching back on the cab sides. Volvo FMX -konseptin mukaisesti kuorma-auton keula on suojaava ja kestävä, ja sen osat ovat helposti vaihdettavissa tarvittaessa.

Etuosan Volvo-merkki on entistä suurempi, ja ovea lähestyessäsi huomaat, että askelmissa on uusi järeä rakenne ja kestävä liukuestepinta. Ohjaamon teräksinen kattoluukku antaa hyvän suojan raskaissa olosuhteissa. Details that make a difference.

Maalivalikoimassa on yli 650 väriä. Kaikki vihreän aatteen mukaisia.

Aikaa ja rahaa säästyy, kun maalaamossa ei tarvitse käydä erikseen. Volvo ohjaamosi toimitetaan valmiiksi haluamasi värisenä. Valikoimassa on yli 650 erilaista väriä, sävyä ja vivahdetta. Ja jos et löydä haluamaasi, voimme sekoittaa sinulle melkeinpä minkä värin vain haluat.

Haluatko esimakua? Kokeile alla olevaa ohjaamon maalinvalintatoimintoa.

Värit eivät pääse täysin oikeuksiinsa tietokoneen näytössä. Jos haluat maalinäytteitä, käy Volvo jälleenmyyjän luona. Huomaathan, että kaikki värit eivät ole saatavana kaikkiin malleihin tai kaikilla markkina-alueilla. Kuvassa olevaan kuorma-autoon on tehty kaikki mahdolliset maalaukset.

Tämä maalinvalintatoiminto sisältää kaikki myyntijärjestelmän kautta saatavana olevat värit. Monet mattaväreistä ovat saatavana myös kiiltolakkakerroksella. Jos et löydä haluamaasi väriä, ota yhteyttä paikalliseen Volvo jälleenmyyjään.

Accessories for your truck

Varustele vapaasti 

Volvo FMX:n ulkokuvat

Oletko valmis kokemaan Volvo FMX:n omin aistein?

It’s waiting for you.