Kuorma-autot

Kehitetty vaikeisiin olosuhteisiin

Volvo FMX:n ohjaamon ulkopuoli

Jos Volvo FMX on sinulle entuudestaan tuttu, sen uusin kehitysversio ei taatusti tuota pettymystä. Kuorma-autossa on aivan uusi moderni profiili, joka on entistäkin hienostuneempi ja itsevarmempi. Valmiina kaikkein haastavimpiin toimeksiantoihin.

Ohjaamossa on uusi pystysuora profiili, enemmän sisätilaa, suuri ikkuna-ala ja matalalle sijoitettu ovi. Matala etuosa ja V-malliset ajovalot korostavat kuorma-auton tunnusomaista järeää profiilia. 

Erottuvat ajovalojen linjat kulkevat ohjaamon muodon kanssa kulman ympäri ohjaamon sivuille. Volvo FMX -konseptin mukaisesti kuorma-auton keula on suojaava ja kestävä, ja sen osat ovat helposti vaihdettavissa tarvittaessa. Etuosan Volvo-logo on entistä suurempi, ja ovea lähestyessäsi huomaat, että askelmissa on uusi järeä rakenne ja kestävä liukuestepinta. Ohjaamon teräksinen kattoluukku antaa hyvän suojan raskaissa olosuhteissa. Yksityiskohdat, jotka viimeistelevät tämän kuorma-auton.

Maalivalikoimassa on yli 650 väriä. Kaikki vihreän aatteen mukaisia.

Aikaa ja rahaa säästyy, kun maalaamossa ei tarvitse käydä erikseen. Volvo ohjaamosi toimitetaan valmiiksi haluamasi värisenä. Valikoimassa on yli 650 erilaista väriä, sävyä ja vivahdetta. Ja jos et löydä haluamaasi, voimme sekoittaa sinulle melkeinpä minkä värin vain haluat.

Haluatko esimakua? Kokeile alla olevaa ohjaamon maalinvalintatoimintoa.

Värit eivät pääse täysin oikeuksiinsa tietokoneen näytössä. Jos haluat maalinäytteitä, käy Volvo jälleenmyyjän luona. Huomaathan, että kaikki värit eivät ole saatavana kaikkiin malleihin tai kaikilla markkina-alueilla. Kuvassa olevaan kuorma-autoon on tehty kaikki mahdolliset maalaukset.

Tämä maalinvalintatoiminto sisältää kaikki myyntijärjestelmän kautta saatavana olevat värit. Monet mattaväreistä ovat saatavana myös kiiltolakkakerroksella. Jos et löydä haluamaasi väriä, ota yhteyttä paikalliseen Volvo jälleenmyyjään.

Aidot Volvo Lisävarusteet

Tee Volvo kuorma-autosta itsesi näköinen. Tyylikkäät ja käytännölliset lisävarusteemme antavat uutta ilmettä kuorma-autolle ja helpottavat elämää. Niillä voit säästää aikaa ja polttoainetta, parantaa turvallisuutta tai vaikka tehdä ohjaamosta kodikkaamman. Ennen kaikkea ne tekevät jokaisesta päivästä tien päällä odottamisen arvoisen.

Volvo FMX:n ulkokuvat

Oletko valmis kokemaan Volvo FMX:n omin aistein?

Uusi FMX odottaa sinua.