Kuorma-autot

Räätälöity toimintaan

Volvo FMX:n alusta

Ajoitpa tiellä tai maastossa, tarvitset alustan, joka on rakennettu kestämään päivittäistä käyttöä. Sinulla on todennäköisesti päällirakenne, joka on suunniteltu tiettyyn käyttötarkoitukseen. Me räätälöimme alustan tukemaan liiketoimintasi menestystä – käytämme osia ja järjestelmiä, jotka toimivat takuuvarmasti vuosikausien ajan.

Volvo FMX on tarkkuustyökalu, johon voit aina luottaa – ajoitpa sitten kaivoksessa tai vilkkaalla rakennustyömaalla. Hanki monipuolinen kuorma-auto, jonka takailmajousitus on suunniteltu maansiirtokuljetuksiin, tai lehtijousitettu kuorma-auto, jonka akselit kantavat valtavia kuormia vaivattomasti. Volvo Dynamic Steering varmistaa vertaansa vailla olevan ajotuntuman.

Volvon joustavalle alustalle voidaan rakentaa kaikenlaisia päällirakenteita erilaisiin kuljetustehtäviin. Näin saat Volvo FMX:n juuri sellaisena kuin haluat. Volvo Trucks -jälleenmyyjäsi auttaa sinua räätälöimään kuorma-autosi.

10/20 tonnin etuakselit

Kuljetatko raskaita kuormia? Mitäpä tuosta. Volvo FMX on suunniteltu suurille akselimassoille. Valitsitpa sitten lehtijousituksen tai ilmajousituksen, etuakseliston kantavuus on jopa 10 tonnia yhdellä akselilla ja 20 tonnia kahdella etuakselilla. Tämä näkyy suoraan tuottavuudessa.

Teliakselin nosto

Nosta akseli tarpeen vaatiessa. Teliakselin nosto mahdollistaa taaimman vetoakselin vapauttamisen ja nostamisen kuorman purkamisen yhteydessä. Kantoakselin tavoin tämä pienentää kääntösädettä sekä vähentää renkaiden kulumista ja polttoaineenkulutusta huomattavasti.

Lisätietoja teliakselin nostotoiminnosta

Viisi akselia suoraan tehtaalta

Kuljetatko raskaita kuormia? Nyt voit tilata viisiakselisen kuorma-auton suoraan tehtaalta. Näin saat kuorma-auton nopeammin käyttöön ja vähennät mukauttamisen kustannuksia. Saat kuorma-auton myös täysin tyyppihyväksyttynä. Lisäksi saat täyden Volvo takuun ja jälkimarkkinatuen, mikä pienentää kokonaiskäyttökustannuksia pitkällä aikavälillä.

Tutustu Volvo FMX:n kaikkiin mahdollisuuksiin

Keskustele oman Volvo-jälleenmyyjäsi kanssa Volvo FMX:n räätälöinnistä