Kuorma-autot

Volvo FM – toimistosi tien päällä

Kiireinen aikataulu edellyttää oikeita työkaluja, joiden käyttäminen on sujuvaa. Volvo FM on aktiiviselle kuljettajalle suunniteltu työympäristö, jossa yhdistyvät erinomainen mukavuus, ketteryys ja näkyvyys. Tilaa omasi – räätälöitynä työtehtäviesi mukaan.

Sinulle räätälöity

Tarpeitasi varten rakennettu Volvo FM

Tehoa kaikkiin toimeksiantoihisi

Volvo FM:n voimansiirtojen tiedot

Evoluution seuraava kehitysaskel

Uusi moderni profiili – tyylikkäämpi kuin koskaan

Volvo FM lyhyesti

Moottorin teho: 330–500 hv
Kuusi ohjaamokokoa
Diesel, biodiesel, HVO, LNG ja sähköinen
Vetoauto tai tasakuorma-auto
Katso tarkat tiedot erittelyistä

Räätälöity tuottavuutesi ehdoilla

Omiin käyttötarpeisiisi valmistettu alusta

Kattavat palvelut

Optimoi liiketoimintasi

Tutustu Volvo FM:n tärkeimpiin ominaisuuksiin tuote-esitteessä

Volvo FM:n ohjaamovaihtoehdot

Volvo FM:n tärkeimmät ominaisuudet

Mitä muut sanovat Volvo FM:stä?

Olemme sittemmin siirtyneet täysin Volvoon, sillä heidän ydinarvonsa ovat omiemme mukaiset.

Volvo Truck Builder - suunnittele oma Volvosi

Suunnittele täydellinen Volvo kuorma-auto valitsemalla malli ja räätälöi se haluamallasi värillä, sisustustasolla ja valoilla. Kun olet suunnitellut ihanteellisen kuorma-autosi, voit ladata sen itsellesi, lähettää suunnitelman sähköpostilla tai ottaa yhteyttä lähimpään jälleenmyyjään keskustellaksesi tarpeistasi.

Aloita suunnittelu täältä

Liiketoimintaasi tukevia palveluja

Accessories for your truck

Varustele vapaasti

Volvo FM – Usein kysyttyjä kysymyksiä

Se voidaan räätälöidä monenlaisiin kuljetustehtäviin. Ohjaamo- ja voimansiirtovaihtoehtojen lisäksi alusta voidaan optimoida monia eri kuljetustehtäviä varten – kaupunkitoimituksista kontti-, bulkki- ja maansiirtokuljetuksiin. Uusi Volvo FM -ohjaamo tarjoaa huippuluokan mukavuuden pitkillä matkoilla, ja myös ohjaamoon kulkeminen on helppoa ja vaivatonta.

Volvo FM -malliin on saatavana järeä teli, jossa on kaksi vetävää akselia. Näin saadaan erinomainen yhdistelmä kuormakapasiteettia, pitoa ja polttoainetaloudellisuutta – erityisesti teliakselin noston kanssa. Se on usein riittävä ratkaisu vaikeissakin olosuhteissa. Jos vetävä etuakseli on kuitenkin ehdoton vaatimus, suosittelemme tutustumaan Volvo FMX:ään.

Se riippuu valitsemastasi versiosta. Päiväohjaamot on suunniteltu siten, että sinulla on riittävästi tilaa ajamiseen ja toimeksiantojen hallintaan kuormauslaitteiston pituuden ollessa optimaalinen. Makuuohjaamoissa ja Globetrotter-ohjaamossa on runsaasti tilaa mukavaan yöpymiseen.

Volvo FM:n ohjaamoon on helppo päästä sisään, mikä on hyödyllistä, jos ohjaamosta on poistuttava usein. Kuljettajan paikka on myös lähellä maata, ja siitä on erittäin hyvä näkyvyys kuorma-auton lähelle. Volvon FH:n ohjaamossa istuin on korkeammalla, ja ohjaamossa on enemmän tilaa ja tasainen lattia. Tee valinta sen mukaan, mikä sinulle on tärkeää.

Kyllä vaan! Kaikissa D11- ja D13-moottoreissamme voidaan käyttää HVO:ta, ja joissakin myös biodieseliä. Lisäksi valikoimassa on kaksi moottoria, joita voidaan käyttää nesteytetyllä maakaasulla tai biokaasulla (LNG), mikä pienentää ympäristöjalanjälkeäsi huomattavasti.

Tutustu Volvo FM -malliin jälleenmyyjäliikkeessä

Onko sinulla kysymyksiä? Voimmeko keskustella kanssasi tulevasta kuorma-autostasi? Oletko jo tehnyt päätöksen uuden Volvo FM:n hankkimisesta?