Kuorma-autot

Kaasukäyttöinen Volvo FH. Koti päästöttömyyttä kaukokuljetuksissa

Jos etsit 100-prosenttisesti ilmastoneutraalia ratkaisua kaukokuljetuksiin, kaasukäyttöinen Volvo FH on oikea valinta. Tässä kuorma-autossa yhdistyvät sama teho ja ajettavuus kuin Volvo FH:ssa, mutta CO2-päästöjä voidaan vähentää jopa 100 % käyttämällä biokaasua.

Enintään 75 tonnia

Jopa 500 hv

Enintään 1 000 km

Hyvää suorituskykyä tarpeitasi varten

Kaasukäyttöinen voimansiirto antaa saman suorituskyvyn ja vääntömomentin kuin dieselmoottorimme, mutta pienemmillä päästöillä. Valitse 420, 460 tai 500 hv:n teholuokista enintään 2 500 Nm:n vääntömomentilla. Kaasukäyttöinen Volvo FH sopii täydellisesti alue- ja kaukokuljetuksiin jopa 75 tonnin GCW:lle.

* Tämä kattaa ajoneuvon päästöt pitkillä matkoilla, ns. tank to wheel eli säiliöstä pyörään, verrattuna kuorma-autoon, jossa käytetään eurooppalaisen standardin mukaista dieseliä.

Toimintasädettä vastaava

Valitse kolmesta eri säiliökoosta ja optimoi kaasukäyttöinen Volvo FH tarpeidesi mukaan. Toimintasäde on jopa 1 000 km, joten kuorma-auto soveltuu kaukokuljetuksiin kasvavassa LBG- ja LNG-tankkausasemaverkostossa.

Energiatehokasta teknologiaa

Kaasukäyttöiset Volvo FH -moottorit perustuvat dieselmoottoriteknologiaan, mikä on ainutlaatuista raskaiden kuorma-autojen maailmassa. Dieselmoottoriteknologia antaa huomattavasti paremman tehosuhteen kuin muut kaasumoottorivaihtoehdot. Tämä tarkoittaa suurempaa tehoa, korkeampaa vääntöä ja pienempää polttoaineenkulutusta. Mikä tärkeintä, saat enemmän irti polttoaineesta.

Kaasukäyttöiset ajoneuvot eivät pelkästään auta ympäristöä. Niistä on hyötyä myös yritykselle, kun suorat ja epäsuorat kustannukset pienenevät.

Pysy ajan tasalla kaasukäyttöiseen Volvo FH:hon liittyvistä asioista

Volvo Trucks ‑jälleenmyyjä pitää sinut ajan tasalla oman maasi tilanteesta kaasukäyttöisten kuorma-autojen osalta.