Volvo kuorma-autot

Suomi

×

Lisää liiketoimintasi kannattavuutta

VOLVO FH:N VOIMANSIIRTO

Tehoa ja hallittavuutta kaikkiin toimeksiantoihin ja olosuhteisiin. Voit nyt räätälöidä Volvo FH:n voimansiirron juuri tarpeidesi mukaan helpommin kuin koskaan. Tehoa on aina riittävästi, ja jokainen polttoainepisara hyödynnetään parhaalla tavalla. Saa enemmän kuin toivoit. Se on kannattavaa. 

Moottorit

Volvo FH:n voimansiirtojen sydän on D13 step D -moottori, jossa on 420, 460, 500 tai 540 hevosvoimaa. 460 ja 500 hevosvoiman moottoreihin on saatavana myös Turbocompound-teknologia, joka lisää vääntömomenttia entisestään ja parantaa polttoainetehokkuutta. Valikoimassa on myös 420 ja 460 hevosvoiman kaasumoottorit. Valitse sinulle ja yrityksellesi sopivin vaihtoehto.

Ajettavuus

Kaikissa Volvo FH:n moottorivaihtoehdoissa on vaikuttava vääntömomentti laajalla kierroslukualueella. Tuloksena on erinomainen ajettavuus ja alhainen polttoaineenkulutus.

I-Shift

Volvo Trucksin automatisoidut I-Shift-vaihteistot tekevät ajamisesta helpompaa, turvallisempaa ja mukavampaa. Vaihtojen ajoitus on kerta toisensa jälkeen täydellinen – täysin automaattisesti. Ohjelmistopakettien avulla voit räätälöidä I-Shiftin omien tarpeidesi mukaan. Volvo FH -malliin on saatavana myös ryömintävaihteilla varustettu I-Shift tai I-Shift DC ‑kaksoiskytkin.

Lisätietoa I-Shiftistä 

HALUATKO LISÄÄ OMINAISUUKSIA?

Volvo-jälleenmyyjäsi auttaa sinua valitsemaan tarpeisiisi sopivat ominaisuudet.