Kuorma-autot

Lisää liiketoimintasi kannattavuutta

VOLVO FH:N VOIMANSIIRTO

Tehoa ja hallittavuutta kaikkiin toimeksiantoihin ja olosuhteisiin. Voit nyt räätälöidä Volvo FH:n voimansiirron juuri tarpeidesi mukaan helpommin kuin koskaan. Tehoa on aina riittävästi, ja jokainen polttoainepisara hyödynnetään parhaalla tavalla. Saa enemmän kuin toivoit. Se on kannattavaa. 

Moottorit

Volvo FH:n voimansiirtojen sydän on D13 step E -moottori, jossa on 420, 460, 500 tai 540 hevosvoimaa. Tarjoamme myös Turbo Compound -teknologialla varustettuja 420, 460 ja 500 hevosvoiman versioita, joissa on entistä enemmän vääntöä polttoainetalouden parantamiseksi. Saatavana on myös kaasukäyttöisiä moottoreita enintään 500 hevosvoimaan asti. Lisäksi voit valita Volvo FH Electric ‑mallin, jonka teho on 450 kW eli 666 hv puhdasta sähkövoimaa. Valitse sinulle ja yrityksellesi sopivin vaihtoehto.

Ajettavuus

Kaikissa Volvo FH:n moottorivaihtoehdoissa on vaikuttava vääntömomentti laajalla kierroslukualueella. Tuloksena on erinomainen ajettavuus ja alhainen polttoaineenkulutus.

I-Shift

Volvo Trucksin automatisoidut I-Shift-vaihteistot tekevät ajamisesta helpompaa, turvallisempaa ja mukavampaa. Vaihtojen ajoitus on kerta toisensa jälkeen täydellinen – täysin automaattisesti. Ohjelmistopakettien avulla voit räätälöidä I-Shiftin omien tarpeidesi mukaan. Volvo FH -malliin on saatavana myös ryömintävaihteilla varustettu I-Shift tai I-Shift DC ‑kaksoiskytkin.

Lisätietoa I-Shiftistä 

HALUATKO LISÄÄ OMINAISUUKSIA?

Volvo-jälleenmyyjäsi auttaa sinua valitsemaan tarpeisiisi sopivat ominaisuudet.