Volvo kuorma-autot

Suomi

×
Tutustu tarkemmin mahdollisuuksiin, joita Volvo FH:n voimansiirtoihin liittyy.

Lisää liiketoimintasi kannattavuutta

VOLVO FH:N VOIMANSIIRTO

Tehoa ja hallittavuutta kaikkiin toimeksiantoihin ja olosuhteisiin. Voit nyt räätälöidä Volvo FH:n voimansiirron juuri tarpeidesi mukaan helpommin kuin koskaan. Tehoa on aina riittävästi, ja jokainen polttoainepisara hyödynnetään parhaalla tavalla. Get far more out than you put in. That’s profitability. 

Tutustu Volvo FH -moottorivalikoimaan.

Moottorit

Volvo FH:n voimansiirtojen sydän on D13 step D -moottori, jossa on 420, 460, 500 tai 540 hevosvoimaa. 460 ja 500 hevosvoiman moottoreihin on saatavana myös Turbocompound-teknologia, joka lisää vääntömomenttia entisestään ja parantaa polttoainetehokkuutta. Valikoimassa on myös 420 ja 460 hevosvoiman kaasumoottorit. Valitse sinulle ja yrityksellesi sopivin vaihtoehto.

Ajettavuus

Kaikissa Volvo FH:n moottorivaihtoehdoissa on vaikuttava vääntömomentti laajalla kierroslukualueella. The result is excellent driveability and low fuel consumption.

I-Shift

I-Shift is an entire range of automated gearboxes that makes driving easier, safer and more comfortable. There’s no heavy clutch pedal, and no stick to wrestle with. Every gear change is perfectly timed – automatically. A range of software packages lets you tailor the I-Shift for your needs. Volvo FH -malliin on saatavana myös ryömintävaihteilla varustettu I-Shift tai I-Shift DC ‑kaksoiskytkin.

More about the I-Shift 

HALUATKO LISÄÄ OMINAISUUKSIA?

Volvo-jälleenmyyjäsi auttaa sinua valitsemaan tarpeisiisi sopivat ominaisuudet.