Kuorma-autot

Kotisi tien päällä

VOLVO FH:N OHJAAMON SISÄTILAT

Yövytkö usein kuorma-autossasi? Vai pidätkö vain mukavasta ohjaamosta, jossa on runsaasti tilaa? Volvo FH:n ohjaamon sisätilat edustavat evoluution uusinta kehitystä. Täällä majoitut mukavasti säällä kuin säällä. Tervetuloa kotiisi tien päällä.

Volvo FH -malliin on saatavana viisi erilaista ohjaamokokoa, joten voit optimoida tilankäytön tarpeidesi mukaan. Kaikissa ohjaamoissa on avarat sisätilat ja ylhäältä tulevaa valoa. Neljässä ohjaamovaihtoehdossa on riittävästi tilaa kahden henkilön mukavaan yöpymiseen. Hyvä lepo on avain tehokkaaseen työskentelyyn – eristetty ohjaamo ja pimennysverhot auttavat sinua nukkumaan ilman häiriötekijöitä. Ilmastointijärjestelmä voidaan varustaa I-Park Cool -toiminnolla, jotta lämpötila pysyy täydellisenä koko yön.

Ohjaamossa on myös runsaasti säilytystilaa kaikille tavaroillesi. Valaistusta, äänentoistoa, viihdettä ja muita toimintoja voidaan hallita helposti kojelaudasta, takaseinän paneelista tai äänikomennoilla. Ja tämä on vasta alkua. Saatavana on monipuolinen valikoima muita lisävarusteita, jotka tekevät elämästä tien päällä entistä mukavampaa.

Mukavat yöunet

Valitse pussijousipatja tai vaahtomuovipatja. Kummallakin patjatyypillä saat mukavat yöunet. Lisäksi vuoteen kaltevuutta voidaan säätää nukkumismukavuuden parantamiseksi, jos kuorma-auto on pysäköity rinteeseen.

Kaksi jääkaappia

Tarvitsetko suurta viilennyskapasiteettia? Mitäpä tuosta. Voit valita Volvo FH:n ohjaamoon kaksi jääkaappia. Yksi jääkaappi on ylemmällä takahyllyllä ja toinen sängyn alla.

Volvo Truck Builder - suunnittele oma Volvosi

Suunnittele täydellinen Volvo kuorma-auto valitsemalla malli ja räätälöi se haluamallasi värillä, sisustustasolla ja valoilla. Kun olet suunnitellut ihanteellisen kuorma-autosi, voit ladata sen itsellesi, lähettää suunnitelman sähköpostilla tai ottaa yhteyttä lähimpään jälleenmyyjään keskustellaksesi tarpeistasi.

Aloita suunnittelu täältä

OLETKO VALMIS ELÄMÄÄN TIEN PÄÄLLÄ?

Jälleenmyyjä auttaa sinua räätälöimään kotisi tien päällä.