Volvo kuorma-autot

Suomi

×

Suurin tuotto

VOLVO FH:N POLTTOAINETALOUS

Polttoainetehokkuudessa on kyse polttoainekustannusten ja ympäristöjalanjäljen hallinnasta. Jokainen pisara polttoainetta on käytettävä hyödyksi parhaalla tavalla. Älä tee kompromisseja tuottavuudessa. Volvo FH:n monipuolisten erittelyjen ansiosta voit räätälöidä juuri sinulle sopivan ratkaisun. Voimansiirtomme on suunniteltu säästämään polttoainetta ja tuottamaan samalla suurta tehoa. Lisäksi Volvo FH -malliin on saatavana monia muita ratkaisuja, jotka auttavat vähentämään polttoainekustannuksia entisestään. 

Suorituskykyiset moottorit

Kaikki diesel- ja kaasukäyttöiset moottorimme on suunniteltu huolellisesti säästämään polttoainetta sen vaarantamatta suorituskykyä. Ne tarjoavat erinomaisen ajettavuuden ja mahdollistavat suurimman vaihteen käyttämisen jopa ylämäissä nopeuden ylläpitämiseksi ja polttoaineen säästämiseksi.

I-See – totea omin silmin, miten polttoainelaskut pienenevät

I-See on vakionopeudensäädin, joka tuntee reittisi ja säästää polttoainetta. Se säätelee nopeutta ja vaihteita polttoaineenkulutuksen kannalta parhaimmalla tavalla tien pinnanvaihteluja koskevien tietojen perusteella. 

Lisätietoja I-See ‑toiminnosta 

Oikea välitys kuljetustehtävän mukaan

Taka-akseli on tehokkaan ketjun viimeinen lenkki. Kun kaukokuljetusauton taka-akselin välityssuhde on juuri oikea, se toimii täydellisessä sopusoinnussa moottorin ja vaihteiston kanssa. Lopputulos? kierrokset pienenevät, ajomukavuus kohenee Ja parantaa polttoainetehokkuutta.

Tasainen ajonopeus I-Cruisen avulla

Älykäs vakionopeudensäädin. I-Cruise säätelee nopeutta niin, että polttoaineenkulutus pysyy pienenä. Tämä paitsi edistää tuottavuutta myös auttaa ylläpitämään hyvää keskinopeutta. Samalla turvallisuus ja ajomukavuus paranevat.

Vaivatonta ajamista

Oikea rengasvalinta, oikea rengaspaine ja pyörien sekä akselien oikea suuntaus voivat pienentää polttoaineenkulutusta merkittävästi. Eri puolilla Eurooppaa tehtyjen tutkimusten mukaan akselit ja pyörät on suunnattu väärin kahdessa kolmesta kuorma-autosta. Pienellä vaivalla saadaan siis paljon aikaan.

Dynafleet – seuraa polttoainetaloudellisuuttasi

Tutustu kuljetusten tietojärjestelmäämme. Palvelun avulla voit seurata kuorma-autojen ja kuljettajien suorituksia reaaliajassa sekä tarkastella automaattisesti laadittuja, polttoainetaloudellisuuteen perustuvia sijoituksia. Näin voit tehdä vertailuja, havaita trendejä sekä toteuttaa kannattavia, polttoainetaloudellisuutta parantavia muutoksia.

Tutustu Dynafleetiin

Kuljettajakoulutus – suuria säästöjä pienillä muutoksilla

Taloudellinen ajotapa (ennakoiva) -kurssimme avulla saat parhaan tehon irti jokaisesta polttoainetipasta. Tämän Volvo Trucksin kuljettajakoulutusohjelmaan sisältyvän kurssin kokonaisvaltainen lähestymistapa auttaa tekemään ajotottumuksista polttoainetaloudellisia ja säästöistä pysyviä. Parhaisiin tuloksiin päästään, kun kurssin oppeja ja Dynafleet-raporttien tietoja sovelletaan yhdistetysti.

Volvon kuljettajakoulutus 

HYÖDYNNÄ POLTTOAINE MAHDOLLISIMMAN TEHOKKAASTI

Volvo-jälleenmyyjäsi auttaa sinua hyödyntämään jokaisen polttoainepisaran parhaalla tavalla.