Kuorma-autot

Kaukokuljetusten evoluutio

Volvo FH:n ohjaamon ulkopuoli

Se on tuttu Volvo FH, joka on tunnetusti paras valinta kaukokuljetuksiin. Silti on selvää, että tämä kuorma-auto on evoluution seuraava kehitysaskel.

Ohjaamon muoto on entistä hienostuneempi, ja sen keularakenteen ylä- ja alaosan väliset raot ovat pienemmät aerodynamiikan ja tehokkuuden parantamiseksi.

Evoluution selvin merkki on kuitenkin ajovalojen muotoilu, joka antaa Volvo FH:lle sen tutun ilmeen. Ajovalojen linjat kulkevat ohjaamon muodon kanssa edeten kulman ympäri ohjaamon sivuille. Jo kuorma-auton seistessä paikallaan on selvää, että se on tehty tehokkaaseen työskentelyyn. Uudet ajovalot on saatavana kolmena eri versiona, ja ne eivät ainoastaan näytä hyvältä, vaan ovat myös täynnä uutta teknologiaa.

Etuosan Volvo-logo on entistä suurempi, ja ovea lähestyessäsi huomaat, että askelmissa on alumiiniviimeistely. Yksityiskohdat, jotka viimeistelevät kuorma-auton.

Valitse viimeistelytasosi

Saatavana on neljä ulkopuolen viimeistelytasoa ja satoja värivaihtoehtoja.

Perustason viimeistely

Mukana musta säleikkö ja ukkosen harmaa puskuri, peilit jne.

Järeä keulavarustus vakiona

Järeä harmaa puskuri, musta säleikkö, harmaat puskuripeilit jne.

Parannettu viimeistelytaso

Säleikkö on maalattu ohjaamon rungon väreillä, askelmassa on alumiiniosia. Puskuri ja peilit ovat harmaita.

Korkein viimeistelytaso

Säleikkö, puskuri, peilit ja muut osat on maalattu ohjaamon rungon värillä. Alumiiniosia askelmissa.

Maalivalikoimassa on yli 650 väriä. Kaikki vihreän aatteen mukaisia.

Aikaa ja rahaa säästyy, kun maalaamossa ei tarvitse käydä erikseen. Volvo ohjaamosi toimitetaan valmiiksi haluamasi värisenä. Valikoimassa on yli 650 erilaista väriä, sävyä ja vivahdetta. Ja jos et löydä haluamaasi, voimme sekoittaa sinulle melkeinpä minkä värin vain haluat.


Haluatko esimakua? Kokeile alla olevaa ohjaamon maalinvalintatoimintoa.

Värit eivät pääse täysin oikeuksiinsa tietokoneen näytössä. Jos haluat maalinäytteitä, käy Volvo jälleenmyyjän luona. Huomaathan, että kaikki värit eivät ole saatavana kaikkiin malleihin tai kaikilla markkina-alueilla. Kuvassa olevaan kuorma-autoon on tehty kaikki mahdolliset maalaukset.

Tämä maalinvalintatoiminto sisältää kaikki myyntijärjestelmän kautta saatavana olevat värit. Monet mattaväreistä ovat saatavana myös kiiltolakkakerroksella. Jos et löydä haluamaasi väriä, ota yhteyttä paikalliseen Volvo jälleenmyyjään.

Aidot Volvo Lisävarusteet

Tee Volvo kuorma-autosta itsesi näköinen. Tyylikkäät ja käytännölliset lisävarusteemme antavat uutta ilmettä kuorma-autolle ja helpottavat elämää. Niillä voit säästää aikaa ja polttoainetta, parantaa turvallisuutta tai vaikka tehdä ohjaamosta kodikkaamman. Ennen kaikkea ne tekevät jokaisesta päivästä tien päällä odottamisen arvoisen.

Volvo FH:n ulkokuvat

OLETKO VALMIS KOKEMAAN VOLVO FH:N OMIN AISTEIN?

Se odottaa sinua.