Volvo kuorma-autot

Suomi

×

Taloudellista tehoa ja suorituskykyä

Volvo FE:n Volvo D8K -moottori

Oma Volvo D8K -moottorimme on suorituskyvyltään huippuluokkaa kaikissa tilanteissa. Ahtaissakin paikoissa moottorin nopeaan vasteeseen voi luottaa kerran toisensa jälkeen. Käyttämällä synteettisen dieselin ja biodieselin vaihtoehtoja voit toimia myös tiukempien sääntöjen alueilla.

Nyt jopa 350 hv.

D8K-moottorista on nyt saatavana malli, jossa on 350 hv ja 1 400 Nm:n enimmäisvääntö. Se laajentaa Volvo FE:n soveltuvuutta vaativiin jakelutehtäviin, jätekuljetuksiin ja kevyisiin maansiirtokuljetuksiin. Kaksi- tai kolmiakselinen kuorma-auto perävaunulla tai ilman sitä – Volvo FE:n teho ja vääntö sopivat kaikkeen käyttöön. 

Tukee vaihtoehtoisia polttoaineita

Yksi kuorma-automalli. Useita polttoainevaihtoehtoja. Volvo FE:n polttoaineeksi voi valita käyttötarpeen mukaan jonkin monista sen tukemista vaihtoehtoisista polttoaineista. Näin autat samalla ympäristöä.

CNG
Pienennä hiilidioksidipäästöjä jopa 100 prosenttia*. Tuottavuudesta tinkimättä. Paineistetulla maakaasulla (CNG) toimivassa 9 litran moottorissa on 320 hv tehoa ja 1 356 Nm vääntöä.

HVO
Kaikissa D8K-moottoreissa voi käyttää synteettistä dieseliä eli hydrogenoituja kasviöljyjä (HVO). Kuorma-autoa voi käyttää normaalisti myös tavallisella dieselillä.

RME
D8K320-moottorista on saatavana malli, joka toimii puhtaalla biodieselillä eli rapsiöljyn metyyliestereillä (RME).

 

* Tällä tarkoitetaan ajoneuvon käytönaikaisia päästöjä, joista käytetään nimitystä ”tankista pyöriin”.

Ominaisuudet

Kestävä suorituskyky

Dieselmoottorimme on suunniteltu tuottamaan suorituskykyä tarpeitasi varten. Lisäksi ne pienentävät ekologista jalanjälkeäsi. Euro 6 -määräysten täyttämiseksi yhdistämme Selective Catalytic Reduction (SCR) -järjestelmän ja pakokaasujen kierrätyksen (EGR).

Voiman tunnetta

Koe D8K-moottorin nopea vaste omakohtaisesti. Avaimet saat paikalliselta Volvo jälleenmyyjältäsi.