Kuorma-autot

×

Sopeutuu ympäristöön

Volvo FE:n ohjaamon ulkopuoli

Kompakti, varma ja ilmiselvästi Volvo. Volvo FE sopii täydellisesti kaupungin kadulle. Tunnusomaiset V-malliset valot, suuret ikkunat ja matala ohjaamo osoittavat, että tämä Volvo-kuorma-auto on rakennettu kaupunkiympäristöön.

Matala ja kompakti

Volvo FE on selkeästi rakennettu kaupunkikäyttöön. Ohjaamon ulkomitat ovat kompaktit ja ajoasento on lähellä tietä, valitsitpa minkä ohjaamomallin tahansa. Kuljettajan istuimelta on erinomainen näkyvyys muihin tienkäyttäjiin. Lisäksi tarjolla on matalalattiaohjaamo, joka tuo kuljettajan entistä lähemmäs tien pintaa.

Mikä ohjaamo sopii sinulle parhaiten?

Valitse neljästä eri ohjaamomallista. Jokaisella on oma erikoisuutensa riippuen siitä, haluatko todella kompaktin ohjaamon, tarvitsetko enemmän sisätilaa vai etsitkö todella matalaa sisäänkäyntiä.

Kolmiosainen puskurirakenne

Innovatiiviseen puskurikonseptiin kuuluvat teräskulmapalat ovat törmäyskestävyydeltään erinomaiset. Jos yksittäinen osa on vaurioitunut, se on helppo vaihtaa.

Suuri ikkuna-ala

Kaikissa Volvo FE:n ohjaamoissa on suuret ikkunat, joista on erinomainen näkyvyys. Lisäksi voit varustaa Volvo FE:n useilla lisäikkunoilla, jos haluat vieläkin paremman näkyvyyden.

Haluatko esittää kysymyksiä?

Paikallinen Volvo jälleenmyyjä vastaa mielellään kysymyksiisi. Käy paikan päällä, soita tai pyydä heitä käymään.