Volvo kuorma-autot

Suomi

×

Kaduilla kuin kotonaan

VOLVO FE:N OHJAAMO

Kompakti. Itsevarma. Ylpeästi Volvo. Volvo FE erottuu edukseen muista kaupunki- ja aluejakeluautoista. Virtaviivaisen ohjaamon, tunnusomaisten, V-mallisten valojen ja erinomaisten turvallisuusominaisuuksiensa ansiosta se on luokkansa laadukkain ajoneuvo.

Samaa sukua

Hienovaraisesti pyöristetty, aerodynaaminen muotoilu. Rohkeat linjat ja grafiikat. Tavaramerkiksi muodostuneet V-malliset valot. Volvo FE:n pienempi koko näkyy ketteryytenä ja rakenteen keveytenä. Nämä ovat arvostettuja ominaisuuksia taajama-alueilla. Tapaa Volvon korkealuokkaisen kuorma-automalliston täysin kehittynyt jäsen.

Erottuu edukseen

Arvovaltainen Volvo Rautamerkki on nyt keulassa ylempänä, lähellä kuljettajaa. Tämä korostaa sitä, että kuljettaja on lähellä haavoittuvaisia tienkäyttäjiä. Se antaa kuorma-autolle helpommin lähestyttävän ilmeen vilkkaassa liikenteessä.

Ilma virtaamaan

Volvo FE:n hienovaraisesti pyöristetty aerodynaaminen muoto pienentää ilmanvastusta, parantaa ajettavuutta ja säästää polttoainetta. Näyttävä hunajakennokuvioinen etusäleikkö mahdollistaa tehokkaamman ilmanvirtauksen, mikä edistää moottorin jäähdytystä ja jälkikäsittelyprosessia.

Kattoilmanohjain

Katon ilmanohjain vähentää ilmanvastusta. Yhdistä se aurinkolippaan ja sivuilmanohjaimiin saadaksesi vielä parempia tuloksia.

Kolmiosainen puskurirakenne

Innovatiiviseen puskurikonseptiin kuuluvat teräskulmapalat ovat törmäyskestävyydeltään erinomaiset. Jos yksittäinen osa on vaurioitunut, se on helppo vaihtaa. Tämä tarkoittaa pienempiä korjauskustannuksia.

Löydä oikea ohjaamo

360 asteen näkymä ulkoa

Alla on interaktiivinen näkymä ohjaamosta. Voit lukea lisätietoja napsauttamalla tekstiruutuja. Käyttökokemusta voi parantaa entisestään valitsemalla koko näytön tilan. Kuvatut ominaisuudet ja toiminnot ovat yleisluonteisia, eivätkä ne välttämättä ole samat kuin sinun kuorma-autossasi.

Maalivalikoimassa on yli 650 väriä. Kaikki vihreän aatteen mukaisia.

Aikaa ja rahaa säästyy, kun maalaamossa ei tarvitse käydä erikseen. Volvo ohjaamosi toimitetaan valmiiksi haluamasi värisenä. Valikoimassa on yli 650 erilaista väriä, sävyä ja vivahdetta. Ja jos et löydä haluamaasi, voimme sekoittaa sinulle melkeinpä minkä värin vain haluat.

Haluatko esimakua? Kokeile alla olevaa ohjaamon maalinvalintatoimintoa.

Värit eivät pääse täysin oikeuksiinsa tietokoneen näytössä. Jos haluat maalinäytteitä, käy Volvo jälleenmyyjän luona. Huomaathan, että kaikki värit eivät ole saatavana kaikkiin malleihin tai kaikilla markkina-alueilla. Kuvassa olevaan kuorma-autoon on tehty kaikki mahdolliset maalaukset.

Tämä maalinvalintatoiminto sisältää kaikki myyntijärjestelmän kautta saatavana olevat värit. Monet mattaväreistä ovat saatavana myös kiiltolakkakerroksella. Jos et löydä haluamaasi väriä, ota yhteyttä paikalliseen Volvo jälleenmyyjään.

Pysähdy ihastelemaan

Päätä itse, onko Volvo FE katujen komein jakeluauto. Käväise paikallisella Volvo jälleenmyyjällä.