Kuorma-autot

Ohjaamon ulkopuolella

Työskentely Volvo FE:n ympärillä

Kun suuri osa työpäivistä kuluu ohjaamon ulkopuolella, tarvitset kuorma-auton, jonka ympärillä työskentely on turvallista ja tehokasta. Tutustu tarkemmin joihinkin Volvo FE:n ratkaisuihin, jotka edistävät turvallista ja tehokasta työskentelyä kuorma-auton ympärillä.

Helppo kulku ohjaamoon

Ohjaamon versiosta riippumatta Volvo FE:hen astuminen ja sieltä poistuminen on helppoa, kun työskentelet kuorma-autosi ympärillä. Mitä useammin joudut poistumaan ohjaamosta työvuoron aikana, sitä enemmän arvostat tätä ominaisuutta.

Varusteet helposti saatavilla

Volvo FE voidaan varustaa kahdella erillisellä työkalulaatikolla kuormahihnojen ja muiden ohjaamon ulkopuolella käytettävien varusteiden säilytystä varten. Pienempi versio on tilavuudeltaan 55 litraa ja suurempi 125 litraa.

Käyttövoimaa laitteillesi

Käytätkö Volvo FE:tä sähköllä, kaasulla vai dieselillä? Olipa valintasi mikä tahansa, saatavilla on voimanottoja, joiden avulla saat käyttövoimaa pumpuille, kippilavalle, puristimelle, nostimelle tai muulle työssäsi tarvitsemallesi laitteelle.

Säädä alustan korkeutta työtehtävän mukaan

Valitse ilmajousitus, jos sinun on säädettävä alustakorkeutta. Kojelaudan tai hallintarasian katkaisimilla ohjattavalla elektronisella hallintajärjestelmällä (ECS) voidaan säätää ilmajousituksen korkeutta. Näin kuormaaminen sujuu helpommin ja nopeammin.

Räätälöity erilaisiin käyttötarkoituksiin

Alustaa voidaan mukauttaa erityisiin käyttötarkoituksiin, kuten jätekuljetuksiin, säiliöautokäyttöön tai nosturin käyttöön. Polttoaine- ja AdBlue-säiliöt on sijoitettu uudelleen alustan optimoimiseksi.

Voimansiirtovaihtoehdot

Ilmanlaatu ja melutaso ohjaamon ulkopuolella vaikuttavat merkittävästi työympäristöön kuorma-auton lähistöllä. Volvo FE:hen on saatavana voimansiirtolinjoja, jotka toimivat äänettömästi sähköllä ilman pakokaasupäästöjä, vähäpäästöisesti kaasulla tai Euro 6 -sertifioidulla dieselteholla.

Volvo FE:n voimansiirto

Soveltuu täydellisesti näihin kuljetussegmentteihin

Haluatko esittää kysymyksiä?

Paikallinen Volvo jälleenmyyjä vastaa mielellään kysymyksiisi. Käy paikan päällä, soita tai pyydä heitä käymään.