Kuorma-autot

Kevyt ja monipuolinen

Volvo FE

Volvo FE voidaan mukauttaa melkein kaikkiin mahdollisiin tehtäviin. Kaupunkitoimitukset, alueellinen jakelu, jätteenkeräys tai maansiirto. Kevyellä ja vahvalla alustalla varustetun kuorma-auton kuormakapasiteetti on suuri, ja se on valmiina käyttöön.

Kuorma-auto ja räätälöidyt palvelut on suunniteltu parantamaan liiketoimintaasi. Käyttöaste, tehokkuus ja kannattavuus paranevat.

Suurin tuotto

Ota kaikki irti energiasta ja polttoaineesta

Tehoa kaikkiin työtehtäviin

Lisätietoja Volvo FE:n voimansiirroista

Liikkeellä

Työskentely kuorma-auton luona

Volvo FE lyhyesti

Moottorin teho: 250–350 hv
Neljä ohjaamokokoa
Sähkö, CNG ja diesel
Vetoauto tai tasakuorma-auto
Katso tarkat tiedot erittelyistä

Räätälöity toimeksiantojasi varten

Käyttötarpeisiisi valmistettu alusta

Kattavat palvelut

Tehosta toimintojasi

Tutustu Volvo FE:n tärkeimpiin ominaisuuksiin vuorovaikutteisessa tuote-esitteessä

Soveltuu täydellisesti näihin kuljetussegmentteihin

Volvo FE:n ohjaamovaihtoehdot

Volvo FE:n tärkeimmät ominaisuudet

Voimanlähteet

Valitse sähkö-, kaasu- tai dieselvoimansiirto. Voit räätälöidä Volvo FE:n toimeksiantojesi ja sopimustesi mukaan – näin voit varmistaa, että kuorma-auto täyttää tiukimpienkin säädösten vaatimukset.

Voimanlähteet

Matalalattiaohjaamo

Ohjaamoon kulkeminen ja sieltä poistuminen on vaivatonta taittuvien ovien ansiosta, ja lisäksi ohjaamosta on markkinoiden paras näkyvyys.

Matalalattiaohjaamo

Kuormakapasiteetti

Volvo FE:n alusta on kevyt ja vahva, ja se voidaan optimoida todella suurille hyötykuormille 6×2-kippiautokokoonpanossa.

Kuormakapasiteetti

Liiketoimintaasi tukevia palveluja

Varustele vapaasti. Katso kuorma-autojen lisävarusteet

Lataa Volvo FE -esite

Volvo FE – Usein kysyttyjä kysymyksiä

Jos työskentelet kaupunkiympäristössä ja ketteryys on tärkeää, mutta tarvitset silti suurta kuormakapasiteettia, sinun kannattaa tutustua Volvo FE -malliin. Sillä on helppo ajaa, ja hyötykuorma on vaikuttava. Se sopii erinomaisesti jakelukuljetuksiin, jätteenkeräykseen ja maansiirtokuljetuksiin.

Vaihtoehtoja on runsaasti. Dieselin lisäksi Volvo FE:ssä voidaan käyttää vaihtoehtoisia polttoaineita, kuten biodieseliä ja HVO:ta. Saatavilla on myös kaasukäyttöinen Volvo FE CNG, joka toimii biokaasulla ja vähentää CO₂-päästöjä. Lisäksi on täyssähköinen Volvo FE Electric, joka on täysin pakokaasupäästötön ja hiljainen. Toimintasäde on jopa 300 km tyypillisissä käyttökohteissa.

Se riippuu siitä, kuinka räätälöit alustan ja millainen kuormalava sinulla on. Kaikkein järeimmän, kahdella vetävällä akselilla varustetun Volvo FE:n kokonaismassa on 32 tonnia. Yhdessä kevyen alustan ja ohjaamon kanssa saadaan erinomainen kompakti kuorma-auto, jolla on suuri kuormakapasiteetti.

Kyllä vaan. Malli on saatavana kaksiakselisena vetoautona, joka soveltuu perävaunujen vetämiseen, kun alhainen paino on tärkeämpää kuin suuri kuormakapasiteetti, suuri keskinopeus ja yöpymismukavuus.

Volvo FE:n matalalattiaohjaamo on erinomainen valinta, kun kuljettaja joutuu poistumaan usein ohjaamosta – esimerkiksi jätteenkeräyksessä ja jakelukuljetuksissa. Askelman korkeus on vain 440 mm, ja saatavilla on kaksi versiota. Yhdessä on kauttaaltaan tasainen lattia ja enintään neljä istuinta, ja toisessa kaksi istuinta ja moottoritunneli.

Volvo FE Electricin avulla se on helppoa, sillä Volvo Trucks toimii luotettavana kumppaninasi. Jos haluat vaihtaa sähköön, voimme tarjota sinulle täydellisen paketin, joka sisältää kaikki tarvitsemasi palvelut ja kattavan tuen.

Dieselmoottorit tuottavat jopa 350 hv ja jopa 1 400 Nm, joten tehoa on runsaasti. Jos valitset sähköisen voimansiirron, saat käyttöösi 300 hv ja välittömän enimmäisvääntömomentin.

Haluatko esittää kysymyksiä?

Paikallinen Volvo jälleenmyyjä vastaa mielellään kysymyksiisi. Käy paikan päällä, soita tai pyydä heitä käymään.