Volvo kuorma-autot

Suomi

×

Kevyt ja monipuolinen

Volvo FE

Volvo FE voidaan mukauttaa melkein kaikkiin mahdollisiin tehtäviin. Kaupunkitoimitukset, alueellinen jakelu, jätteenkeräys tai maansiirto. Kevyellä ja vahvalla alustalla varustetun kuorma-auton kuormakapasiteetti on suuri, ja se on valmiina käyttöön.

Kuorma-auto ja räätälöidyt palvelut on suunniteltu parantamaan liiketoimintaasi. Käyttöaste, tehokkuus ja kannattavuus paranevat.

Kaupunkiympäristöön suunniteltu

TEHTY TALOUDELLISEKSI

Volvon suunnittelema moottorivalikoima. Älykäs I-Shift -vaihteisto. Useita polttoainetta säästäviä palveluita. Volvo FE on täyttä polttoainetaloudellisuutta neljällä (tai kuudella) pyörällä.

Kuljettajan tuottavuus

Volvo FE:n kaikki ominaisuudet – jakeluajoon suunnitellusta ohjaamon askelmasta kehittyneeseen kuljetusten tietojärjestelmään – on suunniteltu parantamaan tuottavuuttasi.

Vaivatonta kulkua

Onko ahdasta? Pieni kääntösäde, automaattinen vaihteen valinta, huippuhyvä näkyvyys ja kehittynyt ajoergonomia tekevät Volvo FE:stä uskomattoman helposti ohjattavan.

Tutustu tarkemmin Volvo FE -kuorma-autoon

Tutustu Volvo FE:n kaikkiin ominaisuuksiin. Käväise sitten paikallisella Volvo jälleenmyyjällä ja pyydä heitä esittelemään ajoneuvoa sinulle.