Volvo kuorma-autot

Suomi

×

Volvo Pro Trucks – homma paketissa

Kuorma-autot nopeaan toimitukseen

Volvo Pro on enemmän kuin kuorma-auto. Volvo Pro on kuorma-autojen kokonaispalvelu, jonka ansiosta voit keskittyä siihen mikä sinulle on tärkeintä: liiketoimintaasi, ajamiseen ja elämään. Volvo Pro -palvelut takaavat, että saat kuorma-autosi nopeasti ajoon, ja että se myös pysyy ajossa.

Jokaisesta pääsegmentistä on tarjolla kuorma-autoja nopeaan toimitukseen vielä vuodelle 2021 loppukesästä alkaen. Yhteistyökumppaneiden tiiviillä yhteistyöllä pystymme myös tarjoamaan nosturi- ja koneenkuljetusautoja. Kysy lisää omalta Volvo Trucks -myyjältäsi. Nopeat syövät hitaat!

Tarjolla loppukesällä 2021 esimerkiksi:

  • ProCity 16t ja 18t jakeluautoja
  • ProRecycle 3-akselisia jäteautoja, NTM ja Joab
  • ProRoad FH6x2 ja 6x4 vetoautoja, sekä ADR että HCT ajoon
  • ProX 4- ja 5 -akselisia maansiirtoautoja, FMX ja FH
  • ProWood FH16 puuautoja, sekä pusher että takatelisiä
  • ProHook koukkuvaihtolava-autoja, FMX ja FH

Joko sinulla on homma paketissa?

Kun tänä päivänä haluaa pärjätä kuljetusalalla, kannattaa kaikki tehostaa tappiin asti. Siksi loimme suomalaisten kuljetusyritysten tarpeisiin ja suomalaisiin olosuhteisiin Volvo Pro -kuorma-autot ja ainutlaatuisen palvelupaketin. Saat Volvo Trucks -asiantuntijoiden optimoiman kuorma-auton, alustan ja päällirakenteen, joustavan rahoituksen, kattavan huolto- ja korjaussopimuksen, laajan huoltoverkoston ja lukuisat muut palvelut halutessasi samalla kättelyllä. Näin saat auton nopeasti käyttöösi ja ajoon. Volvo Pro on tehty vapauttamaan aikasi siihen mikä sinulle on tärkeintä: liiketoiminnan pyörittämiseen, ajamiseen ja elämiseen. 

Lataa Volvo Pro -esite alta

Volvo Pro -kuorma-autoista löytyy vaihtoehtoja useimpiin kuljetustarpeisiin. Autojen alustat ja päällirakenteet optimoidaan käyttötarkoituksen mukaan valmiiksi jo tehtaalla. Siksi Volvo Pro -kuorma-autot ovat tavallista nopeammin paketissa ja valmiina ajoon ja tienaamaan.

Oikea kuorma-auto oikeaan tehtävään. Nopeasti.

Volvo Pro -kuorma-autoista löytyy vaihtoehtoja kaikkiin kalustotarpeisiin. Emmekä kauheasti liioittele sanoessamme että Volvo Pro -kuorma-auto on kenties maailman paras työpaikka. Käyttötarkoitukseen suunniteltujen huippuluokan alustojen ja optimoitujen päällirakenteiden lisäksi ne on rakennettu kuljettajat huomoiden, kustannus- ja polttoainetehokkaaksi työkaluksi johon voit luottaa.

Ota yhteyttä jälleenmyyjääsi

Paikallinen Volvo Trucks -jälleenmyyjäsi auttaa sinua sopivan kuorma-auton valinnassa. Soita tai tule käymään.