Volvo kuorma-autot

Suomi

×

Volvo Pro Trucks

HOMMA PAKETISSA

Volvo Pron ansiosta hommat ovat helpommin paketissa ja voit keskittyä siihen mikä sinulle on tärkeintä: bisnekseen, ajamiseen ja elämään.

Joko sinulla on homma paketissa?

Kun tänä päivänä haluaa pärjätä kuljetusalalla, kannattaa kaikki tehostaa tappiin asti. Siksi loimme suomalaisten kuljetusyritysten tarpeisiin ja suomalaisiin olosuhteisiin Volvo Pro -kuorma-autot ja ainutlaatuisen palvelupaketin. Saat Volvon asiantuntijoiden optimoiman auton, alustan ja päällirakenteen, joustavan rahoituksen, kattavan huolto- ja korjaussopimuksen, laajan huoltoverkoston ja lukuisat muut palvelut halutessasi samalla kättelyllä. Tämä tarkoittaa, että saat auton nopeasti ajoon ja että se myös pysyy ajossa. Volvo Pro on tehty vapauttamaan kaistasi siihen mikä sinulle on tärkeintä: bisnekseen, ajamiseen ja elämiseen. 

Volvo Pro on enemmän kuin auto

Volvo Pro -palvelut takaavat, että saat auton nopeasti ajoon ja että se myös pysyy ajossa.

LATAA VOLVO PRO -ESITE

Volvo Pro -kuorma-autoista löytyy vaihtoehtoja useimpiin kuljetustarpeisiin. Autojen alustat ja päällirakenteet optimoidaan käyttötarkoituksen mukaan valmiiksi jo tehtaalla. Siksi Volvo Prot ovat tavallista nopeammin paketissa, valmiita ajoon.

OIKEA AUTO OIKEAAN TEHTÄVÄÄN. NOPEASTI.

Volvo Pro -autoista löytyy vaihtoehtoja kaikkiin kalustotarpeisiin. Emmekä kauheasti liioittele sanoessamme että Volvo Pro -auto on kenties maailman paras työpaikka. Käyttötarkoitukseen suunniteltujen huippuluokan alustojen ja optimoitujen päällirakenteiden lisäksi ne ovat rakennettu kuljettajan ympärille, kustannus- ja polttoainetehokkaaksi työkaluksi johon voit luottaa.

Ota yhteyttä jälleenmyyjääsi

Paikallinen Volvo Trucks -jälleenmyyjäsi auttaa sinua sopivan kuorma-auton valinnassa. Soita tai tule käymään.