Volvo kuorma-autot

Suomi

×

Volvo Pro Trucks – homma paketissa

Kuorma-autot nopeaan toimitukseen

Volvo Pro on enemmän kuin kuorma-auto. Volvo Pro on kuorma-autojen kokonaispalvelu, jonka ansiosta voit keskittyä siihen mikä sinulle on tärkeintä: liiketoimintaasi, ajamiseen ja elämään. Volvo Pro -palvelut takaavat, että saat kuorma-autosi nopeasti ajoon, ja että se myös pysyy ajossa.

Vielä löytyy useasta segmentistä kuorma-autoja nopeaan toimitukseen alkuvuodelle 2022. Yhteistyökumppaneiden tiiviillä yhteistyöllä pystymme myös tarjoamaan nosturi- ja koneenkuljetusautoja. Kysy lisää omalta Volvo Trucks -myyjältäsi.

Tarjolla nopeaan toimitukseen esimerkiksi:

  • Pro City 16t ja 18t jakeluautoja
  • Pro X 5-akselisia maansiirtoautoja, FMX ja FH
  • Pro X Winter 4-akselisia tienhoitoautoja, FMX ja FH
  • Pro Hook 4-akselisia Multilift koukkuvaihtolava-autoja, FH ja FMX
  • Pro Wood FH16 puuautoja, sekä pusher että takatelisiä
  • Pro Heavy 5-akselisia koneenkuljetusautoja FH ja FMX

Joko sinulla on homma paketissa?

Kun tänä päivänä haluaa pärjätä kuljetusalalla, kannattaa kaikki tehostaa tappiin asti. Siksi loimme suomalaisten kuljetusyritysten tarpeisiin ja suomalaisiin olosuhteisiin Volvo Pro -kuorma-autot ja ainutlaatuisen palvelupaketin. Saat Volvo Trucks -asiantuntijoiden optimoiman kuorma-auton, alustan ja päällirakenteen, joustavan rahoituksen, kattavan huolto- ja korjaussopimuksen, laajan huoltoverkoston ja lukuisat muut palvelut halutessasi samalla kättelyllä. Näin saat auton nopeasti käyttöösi ja ajoon. Volvo Pro on tehty vapauttamaan aikasi siihen mikä sinulle on tärkeintä: liiketoiminnan pyörittämiseen, ajamiseen ja elämiseen. 

Lataa Volvo Pro -esite alta

Volvo Pro -kuorma-autoista löytyy vaihtoehtoja useimpiin kuljetustarpeisiin. Autojen alustat ja päällirakenteet optimoidaan käyttötarkoituksen mukaan valmiiksi jo tehtaalla. Siksi Volvo Pro -kuorma-autot ovat tavallista nopeammin paketissa ja valmiina ajoon ja tienaamaan.

Oikea kuorma-auto oikeaan tehtävään. Nopeasti.

Volvo Pro -kuorma-autoista löytyy vaihtoehtoja kaikkiin kalustotarpeisiin. Emmekä kauheasti liioittele sanoessamme että Volvo Pro -kuorma-auto on kenties maailman paras työpaikka. Käyttötarkoitukseen suunniteltujen huippuluokan alustojen ja optimoitujen päällirakenteiden lisäksi ne on rakennettu kuljettajat huomoiden, kustannus- ja polttoainetehokkaaksi työkaluksi johon voit luottaa.

Ota yhteyttä jälleenmyyjääsi

Paikallinen Volvo Trucks -jälleenmyyjäsi auttaa sinua sopivan kuorma-auton valinnassa. Soita tai tule käymään.