Kuorma-autot

Kuorma-autot nopeaan toimitukseen

Volvo Trucks Pro – valmis ajoon

Volvo Trucks Pro on enemmän kuin kuorma-auto. Se on kuorma-autojen kokonaispalvelu, jonka ansiosta voit keskittyä siihen, mikä sinulle on tärkeintä: liiketoimintaasi, ajamiseen ja elämään. Volvo Pro -palvelut takaavat, että saat kuorma-autosi nopeasti ajoon, ja että se myös pysyy ajossa.

Volvo Trucks Pro -mallisto on suunniteltu yhdessä suomalaisten kuljetusyritysten kanssa heidän tarpeitaan varten. Mallistosta löytyy vaihtoehtoja useimpiin kuljetustehtäviin. Osa Pro-malliston autoista rakennetaan valmiiksi suoraan Volvon tehtaalla, mikä nopeuttaa toimituksia. Eri segmentin autoja löytyy varastosta nopeaan toimitukseen sekä lisäksi kaikki konseptiautot ovat myös tilattavissa Volvo Trucks -myyjien kautta.

Tämän hetken nopean toimituksen Pro kuorma-autot

Vielä löytyy useasta segmentistä kuorma-autoja nopeaan toimitukseen alkuvuodelle 2023. Yhteistyökumppaneiden tiiviillä yhteistyöllä pystymme myös tarjoamaan nosturi- ja koneenkuljetusautoja. Kysy lisää omalta Volvo Trucks -myyjältäsi.

Tämän lisäksi kaikkia Volvon kuorma-automalleja saatavilla vielä toimitukseen vuodelle 2023. Kysy lisää!

Tulossa Suomeen lähiaikoina esimerkiksi:

  • Pro nosturiautoja, FH 8x4+Palfinger 92tm ja FM 8x2 koukkulaitteella ja Palfinger 65tm
  • Road Pro vetoautoja, FH500 6x2 ADR ja UADR
  • City Pro 16t ja 18t jakeluautoja
  • X Pro 5-akselisia maansiirtoautoja, FMX ja FH - HETI VALMIINA AJOON!
  • X Pro Winter 4-akselisia tienhoitoautoja
  • Wood Pro -puuautoja

Nopeaan toimitukseen: Volvo FH ja FM -nosturiautoja

Heti valmiina: Uusi Volvo FH 540 8x4R + 92tm Palfinger nosturiauto, akseliväli 5100mm.

Päällirakenne: Palfinger PK 92002 SH F + JIBI PJ 170 E + lava hydraulisella jatkeella.

Lisäksi valmistumassa alkuvuoden 2023 aikana lisää nosturiautoja, mm. FM 8x2 + Palfinger 65tm nosturi koukkulaitteella.

Kysy lisää omalta Volvo Trucks -jälleenmyyjältäsi

Oikea kuorma-auto oikeaan tehtävään. Nopeasti.

Volvo Pro -kuorma-autoista löytyy vaihtoehtoja kaikkiin kalustotarpeisiin. Emmekä kauheasti liioittele sanoessamme, että Volvo Pro -kuorma-auto on kenties maailman paras työpaikka. Käyttötarkoitukseen suunniteltujen huippuluokan alustojen ja optimoitujen päällirakenteiden lisäksi ne on rakennettu kuljettajat huomoiden, kustannus- ja polttoainetehokkaaksi työkaluksi johon voit luottaa.

Joko sinulla on homma paketissa?

Kun tänä päivänä haluaa pärjätä kuljetusalalla, kannattaa kaikki tehostaa tappiin asti. Siksi loimme suomalaisten kuljetusyritysten tarpeisiin ja suomalaisiin olosuhteisiin Volvo Pro -kuorma-autot ja ainutlaatuisen palvelupaketin. Saat Volvo Trucks -asiantuntijoiden optimoiman kuorma-auton, alustan ja päällirakenteen, joustavan rahoituksen, kattavan huolto- ja korjaussopimuksen, laajan huoltoverkoston ja lukuisat muut palvelut halutessasi samalla kättelyllä. Näin saat auton nopeasti käyttöösi ja ajoon. Volvo Pro on tehty vapauttamaan aikasi siihen mikä sinulle on tärkeintä: liiketoiminnan pyörittämiseen, ajamiseen ja elämiseen. 

Uusi Volvo FMX -ritiläauto Metsätyö Pylväläisen apuna vaativissa metsäkoneiden kuljetustehtävissä

Joutsalainen Metsätyö Pylväläinen urakoi puuta kuuden metsäkoneen voimin. Syyskuusta lähtien koneiden siirrot on hoidettu uudella Volvo FMX500 10x4 -ritiläautolla.

Voimmeko kertoa sinulle lisää Volvo Pro kuorma-autoista ja palveluista?