Kuorma-autot

Volvo FMX vie sinut aina perille – maantiellä ja maastossa

Toimeksiannot on hoidettava, vaikka olosuhteet olisivat vaikeat. Volvo FMX on Volvo Trucksin kaikkien aikojen järein maansiirtoauto, jonka avulla hoidat helposti vaikeimmatkin urakat – sekä tiellä että maastossa. Räätälöi kuorma-auto tarpeidesi ja olosuhteiden mukaan. 

Maastokelpoinen

Älä anna hankalan maaston pysäyttää sinua

Räätälöityä tehoa kaikkiin toimeksiantoihisi

Lisätietoja Volvo FMX:n voimansiirrosta

Evoluution seuraava kehitysaskel

Hienostuneempi ja varmempi kuin koskaan

Volvo FMX lyhyesti

Moottorin teho: 330–540 hv
Kuusi ohjaamokokoa
Diesel, biodiesel, HVO ja sähkö
Maavara jopa 300 mm
Katso tarkat tiedot erittelyistä

Räätälöity tuottavuutesi ehdoilla

Omiin käyttötarpeisiisi valmistettu alusta

Kattavat palvelut

Optimoi liiketoimintasi

Tutustu Volvo FMX:n tärkeimpiin ominaisuuksiin vuorovaikutteisessa tuote-esitteessä 

Volvo FMX:n ohjaamovaihtoehdot

Volvo FMX:n tärkeimmät ominaisuudet

Volvo Truck Builder - suunnittele oma Volvosi

Suunnittele täydellinen Volvo kuorma-auto valitsemalla malli ja räätälöi se haluamallasi värillä, sisustustasolla ja valoilla. Kun olet suunnitellut ihanteellisen kuorma-autosi, voit ladata sen itsellesi, lähettää suunnitelman sähköpostilla tai ottaa yhteyttä lähimpään jälleenmyyjään keskustellaksesi tarpeistasi.

Aloita suunnittelu täältä

Mitä muut sanovat Volvo FMX:stä?

Koskaan ei tiedä, mitä edempänä odottaa. Maa on liikkeessä, ja mikä tahansa paikka voi hetkessä muuttua aivan toisen näköiseksi.

Palvelut tukemaan liiketoimintaasi

Lisävarusteet kuorma-autoosi

Varustele vapaasti

Volvo FMX – Usein kysyttyjä kysymyksiä

Käytämme kaikissa kuorma-autoissamme korkealaatuisia osia, jotta saat käyttöösi tehokkaan ja kestävän kuorma-auton, joka on optimoitu toimeksiantojasi varten. Tämän lisäksi Volvo FMX:ssä on erityisen lujarakenteinen ohjaamon ulkopuoli, joka kestää kovaa käyttöä vahingoittumatta. Vankka etuosa, jyrkkä lähestymiskulma, pohjapanssari ja teräspuskuri suojaavat ajovaloja ja muita osia – vain muutaman esimerkin mainitaksemme. Kuorma-autossa on myös korkea maavara ja tukevat akselistot. Näiden ominaisuuksien ansiosta kestävyys on vertaansa vailla.

Totta kai! Voit valita sen joko yhdellä, kahdella tai kolmella akselilla. Tämä tarkoittaa, että kuorma-autoon on saatavana 4×4- tai 6×6-akselirakenne. Lisäksi mallistossa on 8×6-yhdistelmä, jos sinun on kuljetettava raskaita kuormia vaikeissa olosuhteissa. Jos tarvitset vielä enemmän kuormakapasiteettia, voit valita 10×4- tai 10×6-yhdistelmän.

Se riippuu siitä, minkä version valitset. Yleisesti ohjaamot ovat kuitenkin tilavampia kuin edellisessä Volvo FMX -mallissa. Päiväohjaamo on suunniteltu siten, että sinulla on riittävästi tilaa ajamiseen ja toimeksiantojen hallintaan kuormauslaitteiston pituuden ollessa optimaalinen. Makuuohjaamossa ja Globetrotter-ohjaamossa on runsaasti tilaa mukavaan yöpymiseen.

Kyllä vaan! Kaikissa D11- ja D13-moottoreissamme voidaan käyttää HVO:ta, ja joissakin myös biodieseliä.

Tutustu Volvo FMX -malliin jälleenmyyjäliikkeessä

Onko sinulla kysymyksiä? Haluatko puhua jonkun kanssa tulevasta kuorma-autostasi? Oletko valmis päivittämään uuteen Volvo FMX:ään?