Volvo kuorma-autot

Suomi

×

Volvo FMX vie sinut aina perille – maantiellä ja maastossa

Toimeksiannot on hoidettava, vaikka olosuhteet olisivat vaikeat. Volvo FMX on Volvo Trucksin kaikkien aikojen järein maansiirtoauto, jonka avulla hoidat helposti vaikeimmatkin urakat – sekä tiellä että maastossa. Räätälöi kuorma-auto tarpeidesi ja olosuhteiden mukaan. 

Maastokelpoinen

Älä anna hankalan maaston pysäyttää sinua

Räätälöityä tehoa kaikkiin toimeksiantoihisi

Lisätietoja Volvo FMX:n voimansiirrosta

Evoluution seuraava kehitysaskel

Hienostuneempi ja varmempi kuin koskaan

Volvo FMX lyhyesti

Moottorin teho: 330–540 hv
Kuusi ohjaamokokoa
Diesel, biodiesel ja HVO
Maavara jopa 300 mm
Katso tarkat tiedot erittelyistä

Räätälöity tuottavuutesi ehdoilla

Omiin käyttötarpeisiisi valmistettu alusta

Kattavat palvelut

Optimoi liiketoimintasi

Tutustu Volvo FMX:n tärkeimpiin ominaisuuksiin vuorovaikutteisessa tuote-esitteessä 

Volvo FMX:n ohjaamovaihtoehdot

Volvo FMX:n tärkeimmät ominaisuudet

Volvo Truck Builder - suunnittele oma Volvosi

Suunnittele täydellinen Volvo kuorma-auto valitsemalla malli ja räätälöi se haluamallasi värillä, sisustustasolla ja valoilla. Kun olet suunnitellut ihanteellisen kuorma-autosi, voit ladata sen itsellesi, lähettää suunnitelman sähköpostilla tai ottaa yhteyttä lähimpään jälleenmyyjään keskustellaksesi tarpeistasi.

Aloita suunnittelu täältä

Mitä muut sanovat Volvo FMX:stä?

Koskaan ei tiedä, mitä edempänä odottaa. Maa on liikkeessä, ja mikä tahansa paikka voi hetkessä muuttua aivan toisen näköiseksi.

Palvelut tukemaan liiketoimintaasi

Accessories for your truck

Varustele vapaasti

Volvo FMX – Usein kysyttyjä kysymyksiä

Käytämme kaikissa kuorma-autoissamme korkealaatuisia osia, jotta saat käyttöösi tehokkaan ja kestävän kuorma-auton, joka on optimoitu toimeksiantojasi varten. Tämän lisäksi Volvo FMX:ssä on erityisen lujarakenteinen ohjaamon ulkopuoli, joka kestää kovaa käyttöä vahingoittumatta. Vankka etuosa, jyrkkä lähestymiskulma, pohjapanssari ja teräspuskuri suojaavat ajovaloja ja muita osia – vain muutaman esimerkin mainitaksemme. Kuorma-autossa on myös korkea maavara ja tukevat akselistot. Näiden ominaisuuksien ansiosta kestävyys on vertaansa vailla.

Totta kai! Voit valita sen joko yhdellä, kahdella tai kolmella akselilla. Tämä tarkoittaa, että kuorma-autoon on saatavana 4×4- tai 6×6-akselirakenne. Lisäksi mallistossa on 8×6-yhdistelmä, jos sinun on kuljetettava raskaita kuormia vaikeissa olosuhteissa. Jos tarvitset vielä enemmän kuormakapasiteettia, voit valita 10×4- tai 10×6-yhdistelmän.

Se riippuu siitä, minkä version valitset. Yleisesti ohjaamot ovat kuitenkin tilavampia kuin edellisessä Volvo FMX -mallissa. Päiväohjaamo on suunniteltu siten, että sinulla on riittävästi tilaa ajamiseen ja toimeksiantojen hallintaan kuormauslaitteiston pituuden ollessa optimaalinen. Makuuohjaamossa ja Globetrotter-ohjaamossa on runsaasti tilaa mukavaan yöpymiseen.

Kyllä vaan! Kaikissa D11- ja D13-moottoreissamme voidaan käyttää HVO:ta, ja joissakin myös biodieseliä.

Tutustu Volvo FMX -malliin jälleenmyyjäliikkeessä

Onko sinulla kysymyksiä? Haluatko puhua jonkun kanssa tulevasta kuorma-autostasi? Oletko valmis päivittämään uuteen Volvo FMX:ään?