Kuorma-autot

×

Kaasukäyttöinen Volvo FM LNG aluekuljetuksiin

Volvo FM LNG on erinomainen kuorma-auto aluekuljetuksiin. Sen ajomukavuus ja suorituskyky on samaa tasoa kuin Volvo FM:ssä eli toimistossasi tien päällä. Sen CO2-päästöt ja potentiaalisesti myös polttoainekustannukset ovat kuitenkin pienemmät.

Tarpeitasi vastaava suorituskyky

Kaasukäyttöinen voimansiirto perustuu Volvo FM:ssä käytettyyn maineikkaaseen moottoriteknologiaan. Myös suorituskyky on entisellään, mutta CO2-päästöjä syntyy jopa 20 % vähemmän*. Tehovaihtoehtoina on 420 hv tai 460 hv, joten kompromisseja ei tarvitse tehdä.

Pienennä polttoainekustannuksiasi

Volvo FM LNG:n polttoainetalous on sama kuin dieselkäyttöisissä Volvo FM:ssä. Koska LNG on kuitenkin usein edullisempaa, valmiudet pienentää polttoainekustannuksia ovat erinomaiset.

Toimintasädettä vastaava

Kaasukäyttöisissä raskaissa ajoneuvoissa toimintasäde on yleensä ratkaisevan tärkeä. LNG-käyttöiset moottorit ovat tehokkaita, ja LNG:n ansiosta toimintasäde sopii aluekuljetuksiin. Valikoimassa on kolme eri säiliökokoa, joiden ansiosta kuorma-auto voidaan räätälöidä jopa 1 000 km:n toimintasäteen mukaan.

*Tällä tarkoitetaan ajoneuvon käytönaikaisia päästöjä, joista käytetään nimitystä ”tankista pyöriin”.

Kaasukäyttöiset ajoneuvot eivät pelkästään auta ympäristöä. Niistä on hyötyä myös yritykselle, kun suorat ja epäsuorat kustannukset pienenevät.

PYSY AJAN TASALLA KAASUKÄYTTÖISESTÄ VOLVO FM LNG -MALLISTA

Volvo Trucks ‑jälleenmyyjäsi pitää sinut ajan tasalla oman maasi tilanteesta kaasukäyttöisten kuorma-autojen osalta.