Kuorma-autot

Kaasukäyttöinen Volvo FM. Aluekuljetukset kohti nollaa

Jos etsit 100-prosenttisesti ilmastoneutraalia ratkaisua alue- tai kaukokuljetukseen, kaasukäyttöinen Volvo FM on oikea valinta. Tässä kuorma-autossa yhdistyvät sama teho ja ajettavuus kuin Volvo FM:ssä, mutta CO₂-päästöjä voidaan vähentää jopa 100 % käyttämällä biokaasua.

Enintään 75 tonnia

Jopa 500 hv

Enintään 1 000 km

Hyvää suorituskykyä tarpeitasi varten

Kaasukäyttöinen voimansiirto antaa saman suorituskyvyn ja vääntömomentin kuin dieselmoottorimme, mutta pienemmillä päästöillä. Valitse 420, 460 tai 500 hv:n teholuokista enintään 2 500 Nm:n vääntömomentilla. Kaasukäyttöinen Volvo FM sopii täydellisesti alue- ja kaukokuljetuksiin jopa 75 tonnin GCW:lle.

Kaasukäyttöinen uusiutuva energia

Kaasukäyttöisissä raskaissa kuorma-autoissamme voidaan käyttää uusiutuvaa LBG:tä (biokaasua) tai LNG:tä (maakaasua). Moottori käyttää myös pienen määrän joko uusiutuvaa HVO:ta tai dieselpolttoainetta sekä AdBlueta pakokaasujen jälkikäsittelyyn. Käytettäessä LBG:tä ja HVO:ta CO2-päästöjä voidaan vähentää jopa 100 %*.

* Tämä kattaa ajoneuvon päästöt pitkillä matkoilla, ns. tank to wheel eli säiliöstä pyörään, verrattuna kuorma-autoon, jossa käytetään eurooppalaisen standardin mukaista dieseliä.

Toimintasädettä vastaava

Valitse kolmesta eri säiliökoosta ja optimoi kaasukäyttöinen Volvo FM tarpeidesi mukaan. Toimintasäde on jopa 1 000 km, joten kuorma-auto soveltuu kaukokuljetuksiin kasvavassa LBG- ja LNG-tankkausasemaverkostossa.

Kaasukäyttöiset ajoneuvot eivät pelkästään auta ympäristöä. Niistä on hyötyä myös yritykselle, kun suorat ja epäsuorat kustannukset pienenevät.

PYSY AJAN TASALLA kaasukäyttöisestä VOLVO FM -mallista

Volvo Trucks ‑jälleenmyyjä pitää sinut ajan tasalla oman maasi tilanteesta kaasukäyttöisten kuorma-autojen osalta.