Kuorma-autot

Tehokkuus kohtaa tarkkuuden

Volvo FM:n voimansiirrot

Tehoa ja hallittavuutta kaikkiin työtehtäviin ja olosuhteisiin. Nyt voit räätälöidä Volvo FM:n voimansiirron tarkemmin kuin koskaan ennen. Tehoa on aina riittävästi, ja polttoaine tai sähköenergia hyödynnetään parhaalla mahdollisella tavalla. Näin Volvo-kuorma-autosi auttaa sinua lisäämään toimintasi kannattavuutta.

Moottorit

Euro 6 step E ‑moottorivalikoima on suunniteltu huolellisesti polttoainesäästöjä silmällä pitäen mutta suorituskyvystä tinkimättä. Ne ovat Volvon tehokkaimpia dieselmoottoreita koskaan ja säästävät polttoainetta tahdista toiseen. D11-moottorimallistossa on tehoa 330–460 hv ja D13-moottoreissa 420–500 hv. Volvo FM ‑mallistossa on myös kaasukäyttöisiä moottoreita sekä täyssähköisiä vaihtoehtoja, jotka pitävät päästöt pieninä ja tarjoavat erinomaisen suorituskyvyn ja toimintasäteen.

Ajettavuus

Kaikissa Volvo FM:n moottorivaihtoehdoissa on vaikuttava vääntömomentti laajalla kierroslukualueella. Tuloksena on erinomainen ajettavuus ja alhainen polttoaineenkulutus.

Vaihtoehtoiset polttoaineet

Jos haluat todella pienentää ekologista jalanjälkeäsi, valitse kaasukäyttöinen Volvo FM. Se toimii joko LBG:llä (biokaasu) tai LNG:llä (maakaasu), mikä mahdollistaa täysin ilmastoneutraalin toiminnan. Voit myös käyttää kaikkia dieselmoottoreitamme joko dieselillä tai HVO:lla. Haluatko ajaa biodieselillä? Se on mahdollista Volvo FM:n erikoisversioilla.

Lisätietoja kaasukäyttöisestä Volvo FM:stä

I-Shift

Automatisoidut I-Shift-vaihteistot tekevät ajamisesta helpompaa, turvallisempaa ja mukavampaa. Ei raskasta kytkintä eikä hankalaa vaihteenvalitsinta. Vaihtojen ajoitus on kerta toisensa jälkeen täydellinen – täysin automaattisesti. Ohjelmistopakettien avulla voit räätälöidä I-Shiftin omien tarpeidesi mukaan. I-Shift-vaihteisto voidaan varustaa ominaisuuksia, jotka mahdollistavat yhden polkimen ajon tietyissä tilanteissa. Volvo FM -malliin on saatavana myös ryömintävaihteilla varustettu I-Shift tai I-Shift DC ‑kaksoiskytkin.

Lisätietoja I-Shift‑vaihteistosta

Siirry sähköön

Aito Volvo FM, jonka ajokokemus on entistäkin tasaisempi ja pakokaasupäästöt nolla. Volvo FM Electric tarjoaa jopa 666 hevosvoimaa puhdasta sähkötehoa ja jopa 300 kilometrin toimintasäteen, joten se on täydellinen kaupungista toiseen suuntautuviin kuljetuksiin.

Lisätietoja Volvo FM Electric ‑mallista

Tarvitsetko tehoa?

Oma Volvo-jälleenmyyjäsi auttaa räätälöimään juuri sinulle sopivan ratkaisun.