Volvo kuorma-autot

Suomi

×

Tehokkuus kohtaa tarkkuuden

Volvo FM:n voimansiirrot

Tehoa ja hallittavuutta kaikkiin työtehtäviin ja olosuhteisiin. Nyt voit räätälöidä Volvo FM:n voimansiirron tarkemmin kuin koskaan ennen. Tehoa on aina riittävästi, ja polttoaine hyödynnetään parhaalla mahdollisella tavalla. Näin Volvo-kuorma-autosi auttaa sinua lisäämään toimintasi kannattavuutta.

Moottorit

Volvo FM:n voimansiirtojen ydin on joko D11 step D -moottori (330 hv, 380 hv, 430 hv tai 460 hv) tai D13 step D -moottori (420 hv, 460 hv tai 500 hv). Valikoimassa on myös 420 ja 460 hevosvoiman kaasumoottorit. Valitse sinulle ja yrityksellesi sopivin vaihtoehto.

Ajettavuus

Kaikissa Volvo FM:n moottorivaihtoehdoissa on vaikuttava vääntömomentti laajalla kierroslukualueella. Tuloksena on erinomainen ajettavuus ja alhainen polttoaineenkulutus.

Vaihtoehtoiset polttoaineet

Jos haluat todella pienentää ympäristöjalanjälkeäsi, valitse Volvo FM LNG. Se toimii joko nesteytetyllä maakaasulla tai nesteytetyllä biokaasulla, mikä mahdollistaa täysin fossiilittoman toiminnan. Voit myös käyttää kaikkia dieselmoottoreitamme joko dieselillä tai HVO:lla. Haluatko ajaa biodieselillä? Se on mahdollista Volvo FM:n erikoisversioilla.

Lisätietoja Volvo FM LNG:stä

I-Shift

Automatisoidut I-Shift-vaihteistot tekevät ajamisesta helpompaa, turvallisempaa ja mukavampaa. Ei raskasta kytkintä eikä hankalaa vaihteenvalitsinta. Vaihtojen ajoitus on kerta toisensa jälkeen täydellinen – täysin automaattisesti. Ohjelmistopakettien avulla voit räätälöidä I-Shiftin omien tarpeidesi mukaan. Volvo FM -malliin on saatavana myös ryömintävaihteilla varustettu I-Shift tai I-Shift DC ‑kaksoiskytkin. 

Lisätietoja I-Shift‑vaihteistosta

Tarvitsetko tehoa?

Oma Volvo-jälleenmyyjäsi auttaa räätälöimään juuri sinulle sopivan ratkaisun.