Kuorma-autot

Ohjaamosi on myös toimistosi.

Volvo FM:n ohjaamo sisältä

Työsi on vastuullista, ja aikataulut ovat kiireisiä. Nyt sinulla on entistä enemmän tukea ja tilaa, jotta voit hoitaa työtehtävät tehokkaasti. Tämä paikka on räätälöity juuri sinulle.

Evoluution tuomat edistysaskeleet tulevat ilmi heti astuessasi Volvo FM:n ohjaamoon. Se on erilainen – mutta silti hyvin tuttu. Ensimmäiseksi kiinnität todennäköisesti huomiota ohjaamon tilavuuteen ja valoisuuteen. Suurempi kattoluukku päästää läpi enemmän valoa yläpuolelta, mikä lisää tilan tuntua. Kun istut kuljettajan paikalle, kaikki on siellä missä pitääkin.

Ohjauspylvään säätötoiminnon ansiosta löydät heti täydellisen ohjauspyörän asennon, ja kätesi laskeutuu luonnollisesti I-Shift-vaihteenvalitsimelle, joka on integroitu siististi istuimeen. Näkyvyys kuorma-auton ympärille on vertaansa vailla – ovilinja on matala, ikkunapinnat ovat suuria ja ohjaamon jokainen kulma on suunniteltu ajokokemuksen parantamiseksi.

Kuljettajan käyttöliittymä on täysin uusi – se on suunniteltu siten, että voit pitää kädet ohjauspyörällä ja katseen tiessä. Uuden käyttöliittymän ansiosta voit käyttää helposti kaikkia työssäsi tarvittavia toimintoja, mikä varmistaa tuottavan liiketoiminnan.

Täysin digitaalinen mittaristo avaa uusia mahdollisuuksia, sillä voit räätälöidä työympäristösi tarpeiden ja olosuhteiden mukaan. Uudelta yhdeksän tuuman sivunäytöltä voit hallita kuorma-auton toimintoja, mukaan lukien jopa kahdeksaa kameraa ja sovelluksia. Myös akselien ja tasauspyörästöjen hallitseminen on helppoa. Tämä on liikkuvan toimistosi komentokeskus.

Volvo FM tukee myös äänikomentoja, joten ohjaamossa on aina apua saatavilla.

Sisäpinnat ja materiaalit ovat huippuluokkaa kaikissa sisustustasoissa. Saatavana on kolme eri sisustustasoa ja lukuisia värivaihtoehtoja. Valitse oma tyylisi.

Täydellistä hallittavuutta

Ohjaamosta on erinomainen näkyvyys. Lisäksi voit valita kuorma-autoon jopa kahdeksan kameraa, joiden näkymät näytetään sivunäytössä. Näin voit tarkkailla jatkuvasti kuorma-autoasi, ympäröivää liikennettä ja kuormaa.

Tilat ja säilytysratkaisut

Kaikki Volvo FM:n ohjaamoversiot ovat tilavia, ja niissä on älykkäät säilytystilat tavaroillesi. Päiväohjaamojen takaseinässä oleva säilytystila ja vuoteen alla oleva lokero ovat vain muutamia esimerkkejä.

Sisustustasot

Saatavana on kolme eri sisustustasoa ja lukuisia värivaihtoehtoja.

Robust-sisustus

Mukana keinonahkainen verhoilu, kumimatot, sisäverhoilu ja koristelistat. Tutustu erilaisiin ulkopuolen viimeistelytasoihin Volvo Truck Builderin avulla.

Dynamic-sisustus

Mukana tekstiiliverhoilu, kumimatot, sisäverhoilu ja koristelistat. Tutustu erilaisiin ulkopuolen viimeistelytasoihin Volvo Truck Builderin avulla.

Progressive-sisustus

Mukana joko plyysi- tai nahkaverhoilu, kumimatot, sisäverhoilu ja koristelistat. Tutustu erilaisiin ulkopuolen viimeistelytasoihin Volvo Truck Builderin avulla.

Lisävarusteet kuorma-autoosi

Varustele vapaasti

Volvo FM:n sisäkuvat

Räätälöi työympäristösi

Ota yhteyttä jälleenmyyjään ja luo sinulle sopiva työympäristö.