Kuorma-autot

Tehtävään sopiva kuorma-auto

Volvo FM:n alusta

Olivatpa kuljetustarpeesi minkälaisia tahansa, tarvitset kuorma-auton, jonka alusta on rakennettu kestämään kaikenlaiset toimeksiannot. Ehkä tarvitset juuri liiketoimintaasi varten rakennettua päällirakennetta? Me räätälöimme alustan tukemaan liiketoimintasi menestystä – käytämme osia ja järjestelmiä, jotka toimivat takuuvarmasti vuosikausien ajan. Näin saat työvälineen, johon voit aina luottaa.

Volvo FM on tarkkuustyökalu, jonka avulla suoriudut vaivatta kaikista työtehtävistä – olitpa sitten ajamassa suurella nopeudella tai kuormaamassa ahtailla lastauslaitureilla. Voit hankkia täysin ilmajousitetun kuorma-auton, joka soveltuu sekä kaukokuljetuksiin että maansiirtotöihin. Volvo Dynamic Steering varmistaa vertaansa vailla olevan ajotuntuman.

Volvo FM on satavana tieliikennekäyttöön soveltuvana kevyenä vetoautona tai jopa viidellä akselilla varustettuna tasakuorma-autona, joka on valmis kehittyneitä päällirakenteita varten. Ja molemmat perustuvat samaan alustakonseptiin. Volvo FM on erittäin monipuolinen kuorma-auto, joka voidaan rakentaa juuri erittelysi mukaan.

10 tonnin etuakselit

Kuljetatko raskaita kuormia? Mitäpä tuosta. Volvo FM on suunniteltu suurille akselikuormille. Valitsitpa sitten lehtijousituksen tai ilmajousituksen, etuakseliston kantavuus on jopa 10 tonnia yhdellä akselilla ja 20 tonnia kahdella etuakselilla. Näin voit käsitellä helposti raskaita tai epätasaisesti jakautuneita kuormia, mikä parantaa voittomarginaaliasi.

Teliakselin nosto

Nosta akseli tarpeen vaatiessa. Teliakselin nosto mahdollistaa taaimman vetoakselin vapauttamisen ja nostamisen kuorman purkamisen yhteydessä. Kantoakselin tavoin tämä pienentää kääntösädettä sekä vähentää renkaiden kulumista ja polttoaineenkulutusta huomattavasti.

More about the Tandem Axle Lift

Viisi akselia suoraan tehtaalta

Kuljetatko raskaita kuormia? Saat viisiakselisen kuorma-auton suoraan tehtaalta, jolloin autosi on nopeammin käytössäsi ja alennat samalla räätälöintikustannuksia. Saat kuorma-auton myös täysin tyyppihyväksyttynä. Lisäksi saat täyden Volvo takuun ja jälkimarkkinatuen, mikä pienentää kokonaiskäyttökustannuksia pitkällä aikavälillä.

Tutustu Volvo FM:n kaikkiin mahdollisuuksiin

Keskustele oman Volvo-jälleenmyyjäsi kanssa Volvo FM:n räätälöinnistä