Kuorma-autot

Volvo FL Electric. Ovelta ovelle -toimitukset

Ahtaassa kaupunkiympäristössä tarvitset kuorma-auton, joka mahtuu kapeille kaduille ja pääsee lähelle toimituspaikkaa. Kuorma-auton on oltava vankka mutta ketterä: kuten tämä kaksiakselinen malli, jonka kokonaispaino on jopa 16,7 tonnia. Se on täydellinen kaupunkikuljetustehtäviin, kuten tavarantoimituksiin ja jätehuoltoon. Sähköisiin kuljetuksiin siirtymisen helpottamiseksi kuorma-autoon on saatavilla huolto- ja tukipaketteja latausta, reitin ja toimintasäteen suunnittelua, akkuvarauksen valvontaa sekä muita toimintoja varten.

Ajoneuvon kokonaispaino enintään 16,7 tonnia

Teho enintään 130 kW

Jopa 450 km

Säilytä tuottavuus ja hallinta

Volvo FL Electric on helppo lisätä mukaan toimintaan. Pääset käyttämään jatkuvaa kuorma-autojen valvontaa ja ennakoivaa huoltojen suunnittelua käyttöajan ja toimitusten turvaamiseksi. Olemme myös panostaneet mielenrauhaan reittisuunnittelulla, paikannuksella reaaliaikaisen varaustilan avulla, seurantaraporteilla ja muilla ominaisuuksilla. Kaikkia näitä toimintoja voidaan käyttää ja tarkastella kätevästi Volvo Connect -portaalissa ja -sovelluksessa.

Tasainen ja tehokas voimansiirtolinja

Kaksi sähkömoottoria yhdessä kaksivaihteisen vaihteiston kanssa antavat erittäin miellyttävän ajokokemuksen. Jopa 130 kW:n / 176 hv:n tehoa ohjataan ainutlaatuisella luistonestojärjestelmällä, joka on kehitetty myös liukkaiden olosuhteiden hallintaan. Käytettävissä on eri ajotiloja halutun suorituskyvyn, mukavuustason ja energiankulutuksen asetusta varten. Jopa kuusi akkua takaavat riittävän toimintasäteen ovelta ovelle -toimituksia varten.

Räätälöity toimintasäde

Uusimman sukupolven akkuteknologian ansiosta voit räätälöidä Volvo FL Electricin juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi – toimintasäde on jopa 450 km. Jos toimeksiantosi eivät edellytä pitkää toimintasädettä latausten välissä, voit lisätä kuormakapasiteettia merkittävästi. Volvo Trucks -jälleenmyyjä auttaa sinua valitsemaan työhön parhaiten sopivan kuorma-auton.

Erittelyt – Volvo FL Electric

Ominaisuudet​

Volvo FL Electric

   
Akselikokoonpanot​

Tasakuorma-autot: 4×2

Kaikki akselit ovat ilmajousitettuja

   

Ohjaamo

Päiväohjaamo, lyhyt makuuohjaamo

   

Ajoneuvon kokonaismassa 

Enintään 16,7 tonnia    
Akku­kapa­siteetti 200–395 kWh, 3–6 akkua.    

Toimintasäde

Enintään 450 km

   
Latausaika (täysi lataus neljällä akulla)

11 h vaihtovirralla (22 kW)

2 h tasavirralla (150 kW)

   

Voimansiirtolinja 

Yksi sähkömoottori, 2-vaihteinen vaihteisto    
Suorituskyky Jopa 130 kW:n (176 hv) jatkuva teho    

Käyttötehtävät

Päällirakenneyhteensopivuus. Sähköinen voimanotto

   

 

     

 

Sähkökuorma-autojen hankintatuki

Suomen valtion hankintatuki sähkökuorma-autoille. Volvo Trucks tarjoaa keskiraskaita ja raskaita sähkökuorma-autoja eri käyttötarkoituksiin. Kysy lisää omalta Volvo Trucks -jälleenmyyjältäsi!

Ota yhteyttä

Sähkökuorma-autoratkaisujen yhteystiedot

Janne Silvonen

Commercial and Technical Manager Electromobility

Lähetä sähköpostia Jannelle

Etsi paikallinen jälleenmyyjä

Sähköajoneuvojen usein kysyttyjä kysymyksiä

Täysin sähköiset ratkaisumme

Tutustu sähkökuorma-autotarjontaamme