Volvo kuorma-autot

Suomi

×

Suunniteltu sinun ehdoillasi 

Volvo FL:n ohjaamon sisätilat

Paljon tilaa. Tilaratkaisut. Mittarit ja tiedot juuri siellä, missä niitä tarvitset. Mukavat istuimet. Säädettävä ohjauspyörä. Alhainen sisätilojen melutaso. Tervetuloa Volvo FL:n ohjaamoon – luksusluokan työpaikkaan pyörien päällä.  

Ergonomista ajattelua 

Mittarit. Vaihteet. Hallintalaitteet. Tilaratkaisut. Volvo FL:ssä kaikki, mitä työssäsi tarvitset, on juuri oikeassa paikassa – ja sopivasti käden ulottuvilla. Vähemmän turhia liikkeitä. Vähemmän kurottelua ja rasitusta. Voit pitää kädet ohjauspyörällä ja katseen tiiviisti tiessä.

Täydelliset istuimet

Istut täydellisen ergonomisissa Volvo FL -istuimissa, joissa on vankka kiinnitys, integroitu niskasuoja ja turvavyö. Verhoilumateriaali hylkii likaa erittäin tehokkaasti. Sekä kuljettajan että apukuljettajan istuimia voi säätää tarpeen mukaan.

Valitse tila

Voit valita kolmesta ohjaamokoosta: päiväohjaamo, lyhyt makuuohjaamo ja miehistöohjaamo. Voit valita sopivan ohjaamon tarvittavan kuormatilakoon ja matkustajamäärän mukaan. Leveys on 2 100 mm ja pituus 1 600–2 980 mm.

Runsaasti tilaa tavaroillesi 

Kojelaudassa. Ovissa. Yläpuolella. Istuinten välissä. Volvo FL:n ohjaamossa säilytystilaa on runsaasti joka puolella. Tarvittaessa sitä saa jopa lisää.

360 asteen näkymä sisältä

Alla on interaktiivinen näkymä ohjaamosta. Voit lukea lisätietoja napsauttamalla tekstiruutuja. Käyttökokemusta voi parantaa entisestään valitsemalla koko näytön tilan. Kuvatut ominaisuudet ja toiminnot ovat yleisluonteisia, eivätkä ne välttämättä ole samat kuin sinun kuorma-autossasi.

Koe mukavuus

Voit kokea ohjaamon mukavuuden käymällä paikallisella Volvo jälleenmyyjälläsi.