Kuorma-autot

Tervetuloa töihin

Volvo FL:n ohjaamon sisätilat

Volvo FL:n ohjaamo on erinomainen työympäristö kaupungissa työskenteleville ammattilaisille. Kätevät portaat tekevät autoon nousemisesta helppoa, valitsitpa minkä tahansa ohjaamomallin. Avarat ja hyvin varustellut sisätilat tekevät työskentelystä sujuvaa ja miellyttävää.

Vaivaton kulku

Joudutko poistumaan ohjaamosta usein työpäivän aikana? Volvo FL:n matalalla sijaitsevaan ohjaamoon on helppo astua kaikissa olosuhteissa.

Täydelliset istuimet

Istut täydellisen ergonomisissa Volvo FL -istuimissa, joissa on integroitu niskasuoja ja turvavyö. Verhoilumateriaali hylkii likaa erittäin tehokkaasti. Sekä kuljettajan että apukuljettajan istuimia voi säätää tarpeen mukaan kiireisinä työpäivinä.

Ergonominen sijoittelu

Mittarit, vaihteisto, hallintalaitteet ja säilytystilat. Kaikki työssä tarvittavat ominaisuudet ovat juuri siellä, missä odotat niiden olevan. Kun kaikki on oikeilla paikoilla, työskentely on sujuvampaa, mikä vähentää rasitusta. Näin voit keskittyä rauhassa ajamiseen ja tarkkailla ympäröivää liikennettä.

Avara työympäristö

Sinulle ja varusteillesi on runsaasti tilaa – valitsitpa minkä tahansa ohjaamoversion. Säilytyslokeroita on kojelaudassa, ovissa, yläkonsolissa ja istuinten välissä. Lyhyessä makuuohjaamossa on myös tilaa levätä. Miehistöohjaamossa on tilaa jopa kuudelle matkustajalle.

Näkyvyys joka suuntaan

Matala ajoasento, suuri tuulilasi ja ovien lisäikkunat pitävät kuljettajan tiiviisti kosketuksissa ajoneuvon ympäristöön. Erinomainen näkyvyys lähelle ja kaikkiin suuntiin tekevät Volvo FL:stä turvallisen kaupunkiajossa.

Lisäikkunat ja näkyvyys

Voit tilata Volvo FL:ään lisäikkunat ovien alaosassa ja ovien takana. Ne parantavat entisestään näkyvyyttä kuorma-auton lähelle.

Haluatko esittää kysymyksiä?

Paikallinen Volvo jälleenmyyjä vastaa mielellään kysymyksiisi. Käy paikan päällä, soita tai pyydä heitä käymään.