Volvo kuorma-autot

Suomi

×

Turvallisuutta kaupunkiajoon

Volvo FL:n turvaohjaamo

Törmäystestit. Estetörmäyskokeet. Pääniskutestit. Volvo FL on läpäissyt ne kaikki. Luokkansa jopa kestävin ohjaamo, jonka monipuoliset turvallisuusominaisuudet pitävät kuljettajan turvassa mahdollisessa onnettomuustilanteessa.

Ota mukava asento. Kiinnitä vyö. Aja turvallisesti.

Vahvistettu istuin ja istuimen kiinnitys minimoivat eteenpäin suuntautuvan liikkeen onnettomuustilanteessa. Niskatuki pitää pään paikallaan ja hyvin suojattuna. Ja integroitu turvavyö suojaa sinua ensiluokkaisella iskunkestävyydellään. Ja kun turvallisuudesta on näin huolehdittu, sinulle jää vain turvavyön värin valitseminen. Saisiko olla musta vai hyvin erottuva punainen?

Erikoisvahvisteinen

Volvo FL -kuorma-auton koko ohjaamon vahvistamiseen on käytetty 31 kg lisää terästä kuljettajan suojaamiseksi mahdollisessa onnettomuustilanteissa. Kojelaudassa, ohjauspyörässä ja hallintalaitteissa ei ole teräviä kulmia, jotka voisivat aiheuttaa vahinkoa törmäystilanteissa.

Sinun ja muidenkin suojana

Etu- ja taka-alleajosuojat on suunniteltu estämään henkilöautoja kiilautumasta kuorma-auton alle nokkakolareissa, jolloin matkustajien loukkaantumisriski pienenee. Ja ESP (Electronic Stability Program) pienentää tehokkaasti heittelehtimisen ja kaatumisen riskiä. Riskitilanteissa se ryhtyy heti toimeen ja alentaa moottorin tehoa sekä jarruttaa kuorma-auton ja perävaunun jokaista pyörää erikseen.

Näkyvyyttä joka suuntaan

Vilkkaissa kaupunkiolosuhteissa on erittäin tärkeää tietää, mitä kuorma-auton ympärillä tapahtuu. Volvo FL:n ison tuulilasin ja toimivien taustapeilien lisäksi apukuljettajan oven lisäikkuna antaa sinulle erinomaisen näkymän muuten piilossa oleville alueille.

Kolmiosainen puskuri

Teräksisten kulmapalojen ansiosta puskuri on erinomaisen iskunkestävä, joten vaurioiden riski ja korjauskustannukset pienenevät. Onnettomuustilanteessa erilliset osat eristävät törmäyksen, joten vain vahingoittuneet osat tarvitsee vaihtaa.

Turvallinen järjestelmä

Volvo FL:n kokonaisvaltainen, kauko-ohjattava hälytysjärjestelmä pitää sinut ja kuorma-auton turvassa. Se aktivoituu herkästi, jos kutsumattomat vieraat yrittävät avata ovia tai häiritä ajoneuvoa. Järjestelmän ansiosta voit poistua kuorma-autolta levollisin mielin.

Turvallisuutta parantavat lisävarusteet 

Tarvitsetko lämmityksen peileihin? Ensiapupakkauksen? Tai suojaavan sävyn tuulilasiin? Voimme varustaa Volvo FL:si kaikilla tarvitsemillasi turvallisuuslisävarusteilla.

Turvallisesti ja luotettavasti

Koe luokkansa kestävin ohjaamo omakohtaisesti. Käväise koeajolla paikallisella Volvo Trucks -jälleenmyyjällä.

Volvo FL:n ominaisuudet