Volvo kuorma-autot

Suomi

×

Voimaa kaikenlaisiin töihin

Volvo FL:n voimanotot

Volvon voimanotot tuottavat tehokkaasti ja edullisesti käyttövoimaa kuormankäsittelyyn – kuten jäähdytysjärjestelmille tai pienille nostureille. Monipuolisesta valikoimastamme löytyy toimiva voimanottoratkaisu kaikenlaiseen käyttöön.

Taattua laatua

On ehdottoman tärkeää, että voimanotto ja ajoneuvon voimansiirtolinja toimivat saumattomasti yhteen. Siksi voimanottomme on suunniteltu yhteensopiviksi erityisesti Volvon moottoreiden ja vaihteistojen kanssa. Ne ovat luotettavia, kevyitä ja helppohuoltoisia, ja ne on suunniteltu jakelualan tiukkojen vaatimusten mukaan.

Kaikki tarvitsemasi teho

Sekä D5K- että D8K-moottoreihin on saatavana erinomaisia voimanottojärjestelmiä. Enimmäisvääntö on 600 Nm molemmilla moottoreilla. Jos valitset vaihteistovoimanoton, käytettävissäsi on laaja valikoima kytkimestä riippuvaisia ja kytkimestä riippumattomia järjestelmiä vaihteiston mukaan.

Huolellinen erittely kannattaa

Ensiluokkainen toimivuus. Korkeampi laatu. Mutkaton kiinnitys. Kun valitset alustan erittelyyn oikean voimanoton jo tehtaalla, hyödyt näkyvät yrityksesi tuloksessa.

Valitse oikea voimanottoratkaisu

Paikallinen Volvo Trucks -jälleenmyyjäsi on valmis auttamaan oikean erittelyn laatimisessa Volvo FL -kuorma-autollesi.

Volvo FL:n ominaisuudet