Volvo kuorma-autot

Suomi

×

Säästä polttoainetta. Vähennä stressiä

I-Sync -vaihteisto

Liikkeelle. Seis. Liikkeelle. Volvo FL:n kuusivaihteinen I-Sync -automaattivaihteisto tekee kaupunkiajosta yksinkertaista. Se auttaa pienentämään polttoaineenkulutusta ja vähentämään ilmastopäästöjä. Myös huoltokustannukset pysyvät pieninä.

Manuaali vai automaatti?

Vaihteiston välitystavan voi vaihtaa manuaalisesta automaattiseksi tai päinvastoin ohjauspyörän takana olevalla vivulla. Kytkintä tai poljinta ei ole vaan samaa vipua käytetään myös vaihteiden vaihtamiseen manuaalitilassa. Automaattitilassa vaihteisto optimoi vaihteiden vaihdot. Sähköhydraulisen ohjauksen ansiosta vaihdot hoituvat silkinpehmeästi.

Valitse voimanlähde

I-Sync -vaihteistosta on saatavana kaksi mallia, yksi D5K- ja toinen D8K-moottoriin. Se on suunniteltu tuottamaan vääntöä jopa 1 050 Nm, joten se sopii erinomaisesti jakelusegmentin jäykkäakselisiin kuorma-autoihin – sekä neljä- että kuusisylinterisellä moottorilla varustettuihin malleihin.

Helppokäyttöinen

I-Sync -vaihteistoa on luonteva ja helppo käyttää, sillä se on suunniteltu kiireisille jakeluautojen kuljettajille, jotka eivät aja samalla kuorma-autolla joka päivä. Matkanteko on aina turvallisempaa, mukavampaa ja tehokkaampaa.

 

Vaihteeksi I-Sync

I-Sync -vaihteistolla ajaa mielihyvin. Koe se omakohtaisesti paikallisella Volvo Trucks -jälleenmyyjällä.

Volvo FL:n ominaisuudet