Volvo kuorma-autot

Suomi

×

Hoitaa homman kaikilla teillä ja kelillä kuin kelillä

Volvo FL 4x4

Volvo FL on nyt saatavana nelivetona. Kaiken lisäksi se on yhtä ketterä ja helppo ajaa kuin 4x2-malli. Pito ja maavara ovat kuitenkin paremmat, joten sillä voi ajaa kaikilla teillä vaativissakin olosuhteissa. Näiden ominaisuuksien ansiosta se sopii ihanteellisesti moneen eri käyttöön.

Enemmän pitoa

Ajatpa sitten sorateillä, lumisilla kaduilla tai maastossa, Volvo FL 4x4 antaa tarvittavan pidon. Sekä vetävä etuakseli että uusi taka-akseli ovat napavälitteisiä. Valitsemalla renkaiden yksittäisasennuksen ja teräspuskurin voit selvittää todella vaikean maaston ja kaltevuudeltaan jopa 60-prosenttiset mäet. Kun meno muuttuu vaativaksi, voit kytkeä jakovaihteiston alavaihteen päälle yksinkertaisesti painiketta painamalla.

Suurempi maavara

Volvo FL 4×4 on varustettu XX-korkealla alustalla, joten sen maavara on erinomainen. Tämä pienentää kuorma-auton juuttumisen tai vahingoittumisen riskiä vaikeassa maastossa. Edessä maavara on noin 330 mm. ja takana 320 mm. Tämä on 60 ja 100 mm enemmän kuin vakiomallisessa Volvo FL:ssä. Verrattoman maavaran ansiosta lähestymiskulma on jopa 25 astetta, mistä on hyötyä jyrkissä nousuissa ja esteitä vältettäessä. Jykevä keula kestää myös kolhuja, jos se on tarpeen.

Sovitettu tarpeisiisi

Kaikkia ohjaamokokoja on saatavana Volvo FL 4x4 -malliin, jopa miehistöohjaamo. Vaihteistoksi voi valita täysautomaattisen vaihteiston, jossa on offroad-ajotila, ja renkaiksi yksittäiset maastorenkaat. Volvo FL 4×4 -malliston lukuisat vaihtoehdot tekevät itsellesi sopivan työjuhdan erittelemisestä helppoa.

Tärkeimmät tekniset tiedot

  14 tonnia 16 tonnia 12 tonnia
Alustakorkeus XX-korkea XX-korkea XX-korkea
Etuakselipaino 5.6 t 5.6 t 5.6 t
Taka-akselipaino  7.4 t 9.2 t 10.9 t
Moottori D8K250 tai D8K280 (Euro 6)
Vaihteisto ZTO1006*
Taka-akseli RSH1140C
Renkaat 275-70R22.5", 10R22.5" tai 11R22.5"
Ohjaamo Päiväohjaamo, lepo-ohjaamo tai miehistöohjaamo

 

* AL306 (automaattinen) on saatavana lisävarusteena.

Oletko valmiina ajamaan minne haluat?

Käväise paikallisen Volvo jälleenmyyjän luona, niin pääset kokemaan Volvo FL 4x4 koko potentiaalin omakohtaisesti.

Volvo FL:n ominaisuudet

Volvo FL:n ominaisuudet