Kuorma-autot

Kuin kotonaan kaupunkien kaduilla

Volvo FL:n ohjaamon ulkopuoli

Kompakti, dynaaminen ja ilmiselvästi Volvo. Volvo FL on tehty kaupunkien kaduille. Tunnusomaiset V-malliset valot, suuret ikkunat ja kompakti ohjaamo osoittavat, että tämä Volvo-kuorma-auto on rakennettu kaupunkiympäristöön.

Kompakti ja käytännöllinen

Volvo FL on suunniteltu kaupunkiympäristöön. Ohjaamon ulkomitat ovat kompaktit ja ajoasento on lähellä tietä, valitsitpa minkä ohjaamomallin tahansa. Kuljettajan istuimelta on erinomainen näkyvyys muihin tienkäyttäjiin, mikä parantaa liikenneturvallisuutta.

Mikä ohjaamo sopii sinulle parhaiten?

Valitse kolmesta eri ohjaamomallista. Jokaisella on oma erikoisuutensa riippuen siitä, haluatko todella kompaktin ohjaamon, tarvitsetko enemmän sisätilaa vai otatko miehistön mukaan työmaalle.

Kolmiosainen puskurirakenne

Innovatiiviseen puskurikonseptiin kuuluvat teräskulmapalat ovat törmäyskestävyydeltään erinomaiset. Jos yksittäinen osa on vaurioitunut, se on helppo vaihtaa.

Suuri ikkuna-ala

Kaikissa Volvo FL:n ohjaamoissa on suuret ikkunat, joista on erinomainen näkyvyys. Lisäksi voit varustaa Volvo FL:n useilla lisäikkunoilla, jos haluat vieläkin paremman näkyvyyden.

Haluatko esittää kysymyksiä?

Paikallinen Volvo jälleenmyyjä vastaa mielellään kysymyksiisi. Käy paikan päällä, soita tai pyydä heitä käymään.