Volvo kuorma-autot

Suomi

×

Sulautuu ympäristöön joukosta erottuen

Volvo FL:n ohjaamo

Helppo tunnistaa. Silmää hivelevä ulkomuoto. Kompakti Volvo FL tekee koostaan huolimatta vaikutuksen kaupungilla. Virtaviivaisen muotoilun, tyylikkään mustan säleikön sekä älykkäiden ominaisuuksien ansiosta se yksi luokkansa tyylikkäimmistä kuorma-autoista.   

Samaa sukua 

Hienovaraisesti pyöristetty, aerodynaaminen muotoilu. Rohkeat linjat ja grafiikat. Tavaramerkiksi muodostuneet V-malliset valot. Volvo FL on ehkä pienempi kuin kaukokuljetuksiin tarkoitetut raskaammat Volvo kuorma-autot, mutta niissä on samaa sukua. Tapaa Volvon korkealuokkaisen kuorma-automalliston täysin kehittynyt jäsen.

Erottuu edukseen

Arvovaltainen Volvo FL -rautamerkki on nyt keulassa ylempänä, lähellä kuljettajaa. Tämä korostaa sitä, että kuljettaja on lähellä haavoittuvaisia tienkäyttäjiä. Se antaa kuorma-autolle helpommin lähestyttävän ilmeen vilkkaassa liikenteessä.

Lisää henkilötilaa

Jos työtä varten tarvitaan useampi kuin kolme henkeä, kannattaa valita miehistöohjaamo. Siinä on runsaasti tilaa jopa seitsemälle henkilölle kuljettaja mukaan lukien.

Kattoilmanohjain

Katon ilmanohjain vähentää ilmanvastusta. Yhdistä se aurinkolippaan ja sivuilmanohjaimiin saadaksesi vielä parempia tuloksia.

Näkyvyys joka suuntaan

On tärkeää nähdä hyvin, mitä kuorma-auton ympärillä tapahtuu, toimiakseen tuottavasti ja turvallisesti kaupungin vilkasliikenteisillä kaduilla. Sinun täytyy ehdottomasti nähdä muut ajoneuvot sekä kuorma-auton lähellä olevat haavoittuvaiset tienkäyttäjät. Paranna näkyvyyttä kaikkiin suuntiin näkyvyyspaketilla. Siihen kuuluvat lisäikkunat apukuljettajan ovissa ja takasivuikkunat molemmilla puolilla. Muiden ominaisuuksien lisäksi paketti sisältää myös sähkökäyttöiset ja lämmitetyt taustapeilit sekä valaistut askelmat turvallista kulkua varten.

Ilma virtaamaan

Volvo FL:n hienovaraisesti pyöristetty aerodynaaminen muoto pienentää ilmanvastusta, parantaa ajettavuutta ja säästää polttoainetta. Näyttävä hunajakennokuvioinen etusäleikkö mahdollistaa tehokkaamman ilmanvirtauksen, mikä edistää moottorin jäähdytystä ja jälkikäsittelyprosessia.

Toimiva ulkoasuaan myöten 

Volvo FL 4x4 erottuu kaksipyörävetoisista sisarautoistaan sitä varten suunniteltujen tunnusomaisten raitojen ansiosta. Lisäksi ne kertovat kuorma-auton lujarakenteisuudesta ja saavat sen erottumaan liikenteessä.

Löydä oikea ohjaamo

Päiväohjaamo

Sisäkorkeus 1 605 mm
Pituus 1 600 mm
Leveys 2 100 mm

Lyhyt makuuohjaamo

Sisäkorkeus 1 605 mm
Pituus 2 000 mm
Leveys 2 100 mm

Miehistöohjaamo

Sisäkorkeus 1 605 mm
Pituus 2 980 mm
Leveys 2 100 mm

Näytä täydelliset ohjaamoerittelyt

360 asteen näkymä ulkoa

Alla on interaktiivinen näkymä ohjaamosta. Voit lukea lisätietoja napsauttamalla tekstiruutuja. Käyttökokemusta voi parantaa entisestään valitsemalla koko näytön tilan. Kuvatut ominaisuudet ja toiminnot ovat yleisluonteisia, eivätkä ne välttämättä ole samat kuin sinun kuorma-autossasi.

Maalivalikoimassa on yli 650 väriä. Kaikki vihreän aatteen mukaisia.

Aikaa ja rahaa säästyy, kun maalaamossa ei tarvitse käydä erikseen. Volvo ohjaamosi toimitetaan valmiiksi haluamasi värisenä. Valikoimassa on yli 650 erilaista väriä, sävyä ja vivahdetta. Ja jos et löydä haluamaasi, voimme sekoittaa sinulle melkeinpä minkä värin vain haluat.

Haluatko esimakua? Kokeile alla olevaa ohjaamon maalinvalintatoimintoa.

Värit eivät pääse täysin oikeuksiinsa tietokoneen näytössä. Jos haluat maalinäytteitä, käy Volvo jälleenmyyjän luona. Huomaathan, että kaikki värit eivät ole saatavana kaikkiin malleihin tai kaikilla markkina-alueilla. Kuvassa olevaan kuorma-autoon on tehty kaikki mahdolliset maalaukset.

Tämä maalinvalintatoiminto sisältää kaikki myyntijärjestelmän kautta saatavana olevat värit. Monet mattaväreistä ovat saatavana myös kiiltolakkakerroksella. Jos et löydä haluamaasi väriä, ota yhteyttä paikalliseen Volvo jälleenmyyjään.

Hivelikö auto silmiäsi?

Voit tutustua Volvo FL:n tyyliin ja ominaisuuksiin kädestä pitäen paikallisella Volvo jälleenmyyjälläsi.