Kuorma-autot

Tarpeisiisi räätälöity

Volvo FL:n alusta

Volvo FL:n alusta voidaan mukauttaa monenlaisiin toimeksiantoihin. Tuloksena on kevyt alusta, joka on silti riittävän vahva selviytymään kaikista työtehtävistä vuosikausien ajan. Se on myös uskomattoman kestävä, Volvo FL soveltuu kaikkiin tarpeisiisi.

Jäykkä mutta joustava

Volvo FL:n alusta voidaan eritellä monenlaisia päällirakenteita varten. Vankka, neliskulmainen ja tasainen muotoilu tekee päällirakentamisesta helppoa – riippumatta siitä, valitsetko sähkö- vai dieselversion. 

Päällirakentajan työ nopeutuu

Kun tilaat Volvo FL -kuorma-auton, päällirakentaja saa heti kuorma-autosi tiedot VBI (Volvo Bodybuilder Instructions) -päällirakentajaohjeiden järjestelmästä. Järjestelmän tarkkojen teknisten tietojen ja 3D-piirustusten ansiosta työt voidaan aloittaa jo ennen kuin kuorma-auto on lähtenyt tehtaalta. Toimitus on tällöin nopeampaa ja kustannustehokkaampaa.

VBI (Volvo Bodybuilder Instructions)

Räätälöity, valmisteltu tai vakiovarusteinen

Voit tietysti tilata Volvo FL -alustan vakioasettelulla. Mutta jos todella haluat helpottaa päällirakentajan työtä, voit myös pyytää, että kuorma-auto varustetaan valmiussarjalla tai räätälöidään kokonaan määrättyyn käyttötarkoitukseen.

Erityiset käyttötarkoitukset

Alusta voidaan mukauttaa erityisesti tiettyihin käyttötarkoituksiin, esimerkiksi nostureita varten. Komponentit, kuten polttoaine- ja AdBlue-säiliöt, sijoitetaan uudelleen alustan optimoimiseksi.

Etuakselit

Kaikki etuakselit ovat huoltovapaita, ja niitä on saatavana neljänä eri versiona, joiden enimmäiskuormakapasiteetti on 4,5–7,1 tonnia.

Energiaa kaikkeen käyttöön

Sähkö vai diesel? Olipa valintasi mikä tahansa, saat useita vaihtoehtoja energian varastointiin. Sähkökuorma-autoissa on 3–6 akkua, joiden kapasiteetti on 280–565 kWh. Dieselkuorma-autoissa on muovista, teräksestä tai alumiinista valmistetut säiliöt, joihin mahtuu 80–430 litraa polttoainetta.

Taka-akselit

Saatavana on kolme erilaista taka-akselia erilaisina yhdistelminä. Kuormakapasiteetti vaihtelee 8,5 tonnista 11,5 tonniin.

Rungon korkeus

Mallista riippuen on saatavana kaksi kehysosan korkeutta, jotka ovat 220 mm ja 244 mm rungon paksuudella 5, 6, 7 tai 8 mm.

Jokapyöräveto

Ajatko usein huonokuntoisilla teillä tai maastossa? Mitäpä tuosta. Volvo FL 4x4 on yhtä ketterä ja helppo ajaa kuin tuoteperheen 4x2-versio. Parempi pito ja suurempi maavara tuovat varmuutta ajamiseen. Yhdistä se 8-vaihteiseen automaattivaihteistoon, niin saat rennon ajokokemuksen kaikissa olosuhteissa.

Haluatko esittää kysymyksiä?

Paikallinen Volvo jälleenmyyjä vastaa mielellään kysymyksiisi. Käy paikan päällä, soita tai pyydä heitä käymään.