Kuorma-autot

Liikkuvaa työtä

Työskentely Volvo FL:n ympärillä

Vietätkö suuren osan työpäivistäsi ohjaamon ulkopuolella? Jätteenkeräyksessä, noudoissa ja toimituksissa sekä kaikissa muissa työtehtävissä, joissa sinun on poistuttava ohjaamosta, tarvitset kuorma-auton, jonka ympärillä työskentely on turvallista ja tehokasta. Tutustu tarkemmin joihinkin Volvo FL:n ratkaisuihin, jotka edistävät turvallista ja tehokasta työskentelyä kuorma-auton ympärillä.

Helppo kulku ohjaamoon

Ohjaamon versiosta riippumatta Volvo FL:ään astuminen ja sieltä poistuminen on helppoa, kun työskentelet kuorma-autosi ympärillä. Mitä useammin joudut poistumaan ohjaamosta työvuoron aikana, sitä enemmän arvostat tätä ominaisuutta.

Sisäänkulkukorkeus

10- ja 12-tonnisissa versioissa on käytännöllinen 17,5 tuuman vannekoko, joka helpottaa sisäänpääsyä. Raskaammissa versioissa on valittavissa joko 19,5 tai 22,5 tuuman koko.

Käyttövoimaa laitteillesi

Käytätkö Volvo FL:ää sähköllä vai dieselillä? Olipa valintasi mikä tahansa, saatavilla on voimanottoja, joiden avulla saat käyttövoimaa pumpuille, kippilavalle, puristimelle, nostimelle tai muulle työssäsi tarvitsemallesi laitteelle.

Säädä alustan korkeutta työtehtävän mukaan

Valitse ilmajousitus, jos sinun on säädettävä alustakorkeutta. Kojelaudan tai hallintarasian katkaisimilla ohjattavalla elektronisella hallintajärjestelmällä (ECS) voidaan säätää ilmajousituksen korkeutta. Tämä nopeuttaa ja helpottaa kuorman käsittelyä.

Räätälöity erilaisiin käyttötarkoituksiin

Alustaa voidaan mukauttaa erityisiin käyttötarkoituksiin, kuten jätekuljetuksiin tai nosturin käyttöön. Polttoaine- ja AdBlue-säiliöt on sijoitettu uudelleen alustan optimoimiseksi.

Voimansiirtovaihtoehdot

Ilmanlaatu ja melutaso vaikuttavat merkittävästi työympäristöön kuorma-auton lähistöllä. Volvo FL:ään on saatavana voimansiirtolinjoja, jotka toimivat äänettömästi sähköllä ilman pakokaasupäästöjä tai Euro 6 -sertifioidulla dieselteholla.


Volvo FL:n voimansiirto

Soveltuu täydellisesti näihin kuljetussegmentteihin

Haluatko esittää kysymyksiä?

Paikallinen Volvo jälleenmyyjä vastaa mielellään kysymyksiisi. Käy paikan päällä, soita tai pyydä heitä käymään.