Kuorma-autot

Hotellihuoneesi tien päällä

Volvo FH16:n ohjaamon sisätilat

Haluatko yöpyä tyylikkäästi vai haluatko vain todella mukavan ohjaamon, jossa on runsaasti tilaa? Volvo FH16:n ohjaamon sisätilat edustavat evoluution uusinta kehitystä. Täällä majoitut mukavasti säällä kuin säällä. Astu sisään!

Valitse viidestä eri ohjaamovaihtoehdosta tarpeisiisi sopiva. Kaikissa ohjaamoissa on avarat sisätilat ja ylhäältä tulevaa valoa. Neljässä ohjaamovaihtoehdossa on riittävästi tilaa kahden henkilön mukavaan yöpymiseen – tai voithan aina itse nauttia lisätilasta. Saat ihanteelliset olosuhteet hyvään lepoon – eristetty ohjaamo ja pimennysverhot auttavat nukkumaan ilman häiriötekijöitä. Ilmastointijärjestelmä voidaan varustaa I-Park Cool -toiminnolla, jotta lämpötila pysyy täydellisenä koko yön.

Ohjaamoista löytyy runsaasti tilaa myös tavaroillesi. Valaistusta, äänentoistoa, viihdettä ja muita toimintoja voidaan hallita helposti kojelaudasta, takaseinän paneelista tai äänikomennoilla. Ja tämä on vasta alkua. Saatavana on monipuolinen valikoima muita lisävarusteita, jotka tekevät elämästä tien päällä entistä mukavampaa.

Mukavat yöunet

Riippumatta siitä minkälaisen patjan valitset, saat varmasti ensiluokkaiset yöunet. Lisäksi vuoteen kaltevuutta voidaan säätää nukkumismukavuuden parantamiseksi, jos kuorma-auto on pysäköity rinteeseen.

Kaksi jääkaappia

Tarvitsetko suurta jäähdytyskapasiteettia? Ei huolta! Voit valita Volvo FH16:n ohjaamoon kaksi jääkaappia. Yhden yläosaan ja toisen sängyn alle.

Lisävarusteet kuorma-autoosi

Tee siitä omanlaisesi.

OLETKO VALMIS HUIPPULUOKAN MUKAVUUTEEN?

Me autamme sinua tekemään oikeat valinnat.