Kuorma-autot

×

Evoluution tulos vaativiin tehtäviin

Volvo FH16:n ohjaamon ulkopuoli

Se on tuttu Volvo FH16, jossa teho ja mukavuus ovat täydellisessä tasapainossa. Silti on selvää, että tämä kuorma-auto on evoluution seuraava kehitysaskel.

Volvo FH16:n ohjaamon muoto on entistä hienostuneempi, ja sen keularakenteen ylä- ja alaosan väliset raot ovat pienemmät aerodynamiikan ja tehokkuuden parantamiseksi. Volvo FH16:n tunnusomaisessa etusäleikössä on hopeinen viimeistely, joka antaa esimakua kuorma-auton ainutlaatuisuudesta. 

Evoluution selvin merkki on kuitenkin ajovalojen muotoilu, joka antaa Volvo FH16:lle sen tutun ilmeen. Omaleimaiset ajovalot mukailevat ohjaamon muotoja jatkuen etukulman ympäri aina ohjaamon sivuille. Ajovaloissa on Volvo FH16:n musta värimaailma. Jo kuorma-auton seistessä paikallaan on selvää, että se on yksi markkinoiden tehokkaimmista – ja silti hienostuneempi kuin koskaan.

Uudet ajovalot on saatavana kolmena eri versiona, ja ne eivät ainoastaan näytä hyvältä, vaan ovat myös täynnä toimintoja, jotka tekevät elämästä tien päällä turvallisempaa ja mukavampaa. 

Etuosan Volvo-merkki on entistä suurempi, ja ovea lähestyessäsi huomaat, että askelmissa on alumiiniviimeistely. Yksityiskohdat erottuvat edukseen.

Volvo FH16:n ainutlaatuinen ilme

Saatavana on kolme erilaista ulkopuolen viimeistelytasoa ja satoja värivaihtoehtoja.

Perusviimeistely

Musta säleikkö sekä harmaa puskuri, peilit jne.

Järeä keulavarustus vakiona

Järeä harmaa puskuri, musta säleikkö, harmaat puskuripeilit jne. Ajovaloissa on musta värimaailma.

Volvo FH16:n viimeistely

Ainutlaatuinen hopeanvärinen Volvo FH16 -etusäleikkö ja ajovalot mustalla viimeistelyllä. Puskurit, peilit ja kaikki muut osat on maalattu rungon värillä. Alumiiniosia askelmassa. 

Maalivalikoimassa on yli 650 väriä. Kaikki vihreän aatteen mukaisia.

Aikaa ja rahaa säästyy, kun maalaamossa ei tarvitse käydä erikseen. Volvo ohjaamosi toimitetaan valmiiksi haluamasi värisenä. Valikoimassa on yli 650 erilaista väriä, sävyä ja vivahdetta. Ja jos et löydä haluamaasi, voimme sekoittaa sinulle melkeinpä minkä värin vain haluat.

 

Haluatko esimakua? Kokeile alla olevaa ohjaamon maalinvalintatoimintoa.

Värit eivät pääse täysin oikeuksiinsa tietokoneen näytössä. Jos haluat maalinäytteitä, käy Volvo jälleenmyyjän luona. Huomaathan, että kaikki värit eivät ole saatavana kaikkiin malleihin tai kaikilla markkina-alueilla. Kuvassa olevaan kuorma-autoon on tehty kaikki mahdolliset maalaukset.

 

Tämä maalinvalintatoiminto sisältää kaikki myyntijärjestelmän kautta saatavana olevat värit. Monet mattaväreistä ovat saatavana myös kiiltolakkakerroksella. Jos et löydä haluamaasi väriä, ota yhteyttä paikalliseen Volvo jälleenmyyjään.

Aidot Volvo Lisävarusteet

Tee Volvo kuorma-autosta itsesi näköinen. Tyylikkäät ja käytännölliset lisävarusteemme antavat uutta ilmettä kuorma-autolle ja helpottavat elämää. Niillä voit säästää aikaa ja polttoainetta, parantaa turvallisuutta tai vaikka tehdä ohjaamosta kodikkaamman. Ennen kaikkea ne tekevät jokaisesta päivästä tien päällä odottamisen arvoisen.

Volvo FH16:n ulkokuvat

OLETKO VALMIS KOKEMAAN VOLVO FH16:N OMIN AISTEIN?

Se odottaa sinua