Kuorma-autot

Räätälöity tuottavuutesi ehdoilla

Volvo FH16:n alusta

Etsitkö kuorma-autoa, jonka alusta on rakennettu kestämään kaikenlaiset toimeksiannot? Me räätälöimme alustan tukemaan liiketoimintasi menestystä – käytämme osia ja järjestelmiä, jotka toimivat takuuvarmasti vuosikausien ajan. Näin saat työvälineen, johon voit aina luottaa.

Volvo FH16 on tarkkuustyökalu tien päällä. Voit hankkia täysin ilmajousitetun kuorma-auton, joka soveltuu sekä vaativiin kaukokuljetuksiin että rakennustöihin. Volvo Dynamic Steering varmistaa vertaansa vailla olevan ajotuntuman.

Voimme rakentaa sinulle Volvo FH16:n, joka on valmis vetämään äärimmäisiä kuormia vaikeissa olosuhteissa tai kulkemaan nopeasti pitkillä ajoreiteillä. Kummassakin tapauksessa käytetään samaa alustakonseptia. Volvo FH16 voidaan räätälöidä lähes kaikkiin käyttötarkoituksiin, joissa tarvitaan runsaasti tehoa ja erinomaista ajettavuutta.

Teliakselin nosto

Nosta akseli tarpeen vaatiessa. Teliakselin nosto mahdollistaa taaimman vetoakselin vapauttamisen ja nostamisen kuorman purkamisen yhteydessä. Kantoakselin tavoin tämä pienentää kääntösädettä sekä vähentää renkaiden kulumista ja polttoaineenkulutusta huomattavasti. 

Lisätietoja teliakselin nostotoiminnosta

Viisi akselia suoraan tehtaalta

Kuljetatko raskaita kuormia? Nyt voit tilata viisiakselisen kuorma-auton suoraan tehtaalta. Näin saat kuorma-auton nopeammin käyttöön ja vähennät mukauttamisen kustannuksia. Saat kuorma-auton myös täysin tyyppihyväksyttynä. Lisäksi saat täyden Volvo takuun ja jälkimarkkinatuen, mikä pienentää kokonaiskäyttökustannuksia pitkällä aikavälillä.

Vaihtoehdot nopeaan rakennukseen

Lukuisten erittelyvaihtoehtojen ansiosta Volvo FH16 on nopea ja helppo valmistella kaikenlaisia päällirakenteita varten. Elektronisen päällirakentajamoduulin käyttäminen on helppoa, ja kaikki tarvittavat tekniset piirustukset ja sähkökaaviot ovat helposti päällirakentajan käytettävissä VBI (Volvo Bodybuilder Instructions) -järjestelmässä. Näin kuorma-auto voidaan räätälöidä juuri tarpeidesi mukaan.

Sopii päällirakentamiseen 

RÄÄTÄLISI ON VALMIS TYÖHÖN!

Autamme sinua hienosäätämään alustan tarpeidesi mukaan.