Kuorma-autot

Volvo FH16 – tehon ja mukavuuden täydellinen yhdistelmä

Kun vaadit vain parasta elämääsi tien päällä. Volvo FH16 auttaa sinua työskentelemään tehokkaasti ja mukavasti. Se on alan vertailukohta ja luotettava työkalu, joka on nyt parempi kuin koskaan. Volvo FH16 selviytyy jopa 325 tonnin yhdistelmäpainosta.

Tinkimätön mukavuus

Miksi tyytyisit vähempään kuin parhaaseen?

Volvo FH16:n voimansiirto

Jopa 750 hevosvoimaa komennuksessasi

Evoluution voima

Tehon ja luotettavuuden seuraava askel

Pikafaktoja

Moottorin teho: 550–750 hv
Viisi ohjaamokokoa
Diesel ja HVO
Vetoauto tai tasakuorma-auto
Yksityiskohtaiset tiedot eritelmissä

Räätälöity tuottavuutesi mukaan

Työsi varten valmistettu alusta

Laaja valikoima palveluita

Optimoi toimintaasi entistäkin paremmin

Tutustu Volvo FH16:n tärkeimpiin ominaisuuksiin vuorovaikutteisessa tuote-esitteessä

Volvo FH16:n ohjaamovaihtoehdot

Volvo FH16:n tärkeimmät ominaisuudet

Volvo Truck Builder - suunnittele oma Volvosi

Suunnittele täydellinen Volvo kuorma-auto valitsemalla malli ja räätälöi se haluamallasi värillä, sisustustasolla ja valoilla. Kun olet suunnitellut ihanteellisen kuorma-autosi, voit ladata sen itsellesi, lähettää suunnitelman sähköpostilla tai ottaa yhteyttä lähimpään jälleenmyyjään keskustellaksesi tarpeistasi.

Aloita suunnittelu täältä

Mitä muut sanovat Volvo FH16:sta?

Lähes 50 vuoden yhteistyö Volvon kanssa on auttanut meitä menestymään. Minulla on lähes täydellinen puuauto. Jos luoja loi paremman, niin hän piti sen itsellään.

Palvelut jotka auttavat liiketoimintaasi

LISÄVARUSTEET TRAKKIIN

Varustele vapaasti

Volvo FH16 – Usein kysyttyjä kysymyksiä

Suuren tehon ja vetokapasiteetin ansiosta Volvo FH16 on suosittu puutavarakuljetuksissa, raskaskuljetuksissa ja kaivoskuljetuksissa. Tarvittaessa FH16 voidaan kuitenkin rakentaa esimerkiksi nopeaksi ja mukavaksi kaukokuljetusautoksi.

Suosittelemme Volvo FMX -mallia todella haastaviin olosuhteisiin, joissa tarvitaan jokapyörävetoa. Volvo FH16:een on kuitenkin saatavana järeä teli, jossa on kaksi vetävää akselia. Näin saadaan erinomainen yhdistelmä kuormakapasiteettia, pitoa ja polttoainetaloudellisuutta.

Se riippuu pituudestasi. Globetrotter-ohjaamomme suurin seisomakorkeus on 205 cm, mutta jos tarvitset vielä enemmän tilaa, sinun kannattaa valita Globetrotter XL- tai Globetrotter XXL -ohjaamo. Niissä kummassakin on 220 cm:n seisomakorkeus. XXL-versio on kaikkein tilavin ohjaamomme, ja siinä on myös leveämpi vuode.

FH16 on yksi markkinoiden mukavimmista kuorma-autoista. Sinulla on runsaasti tilaa, mukava vuode ja miellyttävä sisäilman lämpötila ulkolämpötilasta riippumatta. Vaikka käyttäisit paljon virtaa kuluttavia laitteita, akun tilasta ei tarvitse huolehtia seuraavana aamuna, sillä voit hankkia Volvo FH16:n kahdella akulla ja erillisillä virtapiireillä oleskelutoimintoja ja moottorin käynnistystä varten.

Kyllä vaan! Kaikissa D16-moottoreissamme voidaan käyttää HVO:ta, ja joissakin myös biodieseliä. Valintasi mukaan voit pienentää ympäristöjalanjälkeäsi huomattavasti.

TUTUSTU VOLVO FH 16:EEN JÄLLEENMYYJÄLIIKKEESSÄ

Onko sinulla kysymyksiä? Voisimmeko jutella kanssasi tulevasta kuorma-autosta? Oletko jo tehnyt päätöksen uuden Volvo FH16:n hankkimisesta?