Kuorma-autot

Volvo FE Electric. Kompakti mutta tilava

Kaupungin pyörittäminen ei ole helppo tehtävä. Tämä vankka kolmiakselinen kuorma-auto, jonka kokonaispaino on jopa 27 tonnia, on kuitenkin kuin kotonaan vaativissa kaupunkikuljetustehtävissä, kuten jätehuollossa, kevyissä maansiirtokuljetuksissa ja tavarantoimituksissa. Sähköisiin kuljetuksiin siirtymisen helpottamiseksi kuorma-autoon on saatavilla huolto- ja tukipaketteja latausta, reitin ja toimintasäteen suunnittelua, akkuvarauksen valvontaa sekä muita toimintoja varten.

Ajoneuvon kokonaispaino enintään 27 tonnia

Teho enintään 225 kW

Jopa 300 km

Säilytä tuottavuus ja hallinta

Volvo FE Electric on helppo lisätä mukaan toimintaan. Pääset käyttämään jatkuvaa kuorma-autojen valvontaa ja ennakoivaa huoltojen suunnittelua käyttöajan ja toimitusten turvaamiseksi. Olemme myös panostaneet mielenrauhaan reittisuunnittelulla, paikannuksella reaaliaikaisen varaustilan avulla, seurantaraporteilla ja muilla ominaisuuksilla. Kaikkia näitä toimintoja voidaan käyttää ja tarkastella kätevästi Volvo Connect -portaalissa ja -sovelluksessa.

Tasainen ja tehokas voimansiirtolinja

Kaksi sähkömoottoria yhdessä kaksivaihteisen vaihteiston kanssa antavat erittäin miellyttävän ajokokemuksen. Jopa 225 kW:n / 306 hv:n tehoa ohjataan ainutlaatuisella luistonestojärjestelmällä, joka on kehitetty myös liukkaiden olosuhteiden hallintaan. Käytettävissä on eri ajotiloja halutun suorituskyvyn, mukavuustason ja energiankulutuksen asetusta varten. Jopa neljä akkua varmistavat riittävän toimintasäteen toimeksiannoillesi.

Räätälöity toimintasäde

Uusimman sukupolven akkuteknologian ansiosta voit räätälöidä Volvo FE Electricin juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi – toimintasäde on jopa 300 km. Jos toimeksiantosi eivät edellytä pitkää toimintasädettä latausten välissä, voit lisätä kuormakapasiteettia merkittävästi. Volvo Trucks -jälleenmyyjä auttaa sinua valitsemaan työhön parhaiten sopivan kuorma-auton.

Erittelyt – Volvo FE Electric

Ominaisuudet​

Volvo FE Electric

   
Akselikokoonpanot​

Tasakuorma-autot: 4×2, 6×2

Kaikki akselit ovat ilmajousitettuja

   

Ohjaamo

Päiväohjaamo, lyhyt makuuohjaamo, makuuohjaamo, matalalattiaohjaamo

   

Kokonaisyhdistelmämassa 

Enintään 27 tonnia    
Akku­kapa­siteetti 200–265 kWh, 3–4 akkua.    

Toimintasäde

Enintään 200 km

   
Latausaika (täysi lataus)

11 h vaihtovirralla (22 kW)

2 h tasavirralla (150 kW)

   

Voimansiirtolinja 

2 sähkömoottoria, 2-vaihteinen vaihteisto    
Suorituskyky Jopa 225 kW:n (306 hv) jatkuva teho    

Käyttötehtävät

Päällirakenneyhteensopivuus. Sähköinen voimanotto

   

 

     

 

Sähkökuorma-autojen hankintatuki

Suomen valtion hankintatuki sähkökuorma-autoille. Volvo Trucks tarjoaa keskiraskaita ja raskaita sähkökuorma-autoja eri käyttötarkoituksiin. Kysy lisää omalta Volvo Trucks -jälleenmyyjältäsi!

Ota yhteyttä

Sähkökuorma-autoratkaisujen yhteystiedot

Janne Silvonen

Commercial and Technical Manager Electromobility

Lähetä sähköpostia Jannelle

Etsi paikallinen jälleenmyyjä

Sähköajoneuvojen usein kysyttyjä kysymyksiä

Täysin sähköiset ratkaisumme

Tutustu sähkökuorma-autotarjontaamme