Kuorma-autot

Selaa Volvo Trucksin koko valikoimaa

Laajan voimansiirtovalikoiman ja sitäkin laajemman mallivalikoiman ansiosta löydät yrityksellesi varmasti sopivan Volvo-kuorma-auton. Tutustu niihin kaikkiin täällä.

  Mallistomme. Laajennettuna.

  Tutustu kuorma-autoihimme ja siihen, miten räätälöimme ne tarpeisiisi. Olipa toimialasi kaukokuljetusten logistiikka, maansiirto tai jokin muu, löydät seuraavan kuorma-autosi täältä. Tutustu tarkemmin moottoreihin, alustaan ja ohjaamoihin sekä paneudu yksityiskohtiin.

   

  Tutustu kuorma-autoihimme

  Sähkökuorma-autot

  Sähkökuorma-autojen käytöstä ei synny pakokaasuja, minkä lisäksi niiden melu- ja tärinätaso on alhainen. Näin kuljetusten melu- ja saastetaso alenevat – ja kuljettajien työympäristö paranee.

   

  Tutustu sähkökuorma-autoihimme

  Kaasukäyttöiset kuorma-autot

  Pyritkö pienempään hiilijalanjälkeen, hyvään suorituskykyyn ja laajaan toimintasäteeseen? Tutustu kaasukäyttöisiin kuorma-autoihimme. Saatavana kaikkeen jätteenkeräyksestä kaukokuljetuksiin, joissa käytetään LNG:tä tai CNG:tä – saatavuuden mukaan joko bio- tai maakaasusta valmistettuna.

   

  Tutustu kaasukäyttöisiin kuorma-autoihimme

Ominaisuudet

Tutustu ominaisuuksien ja innovaatioiden valikoimaan, joka voi tehdä kuorma-autostasi tuottavamman, turvallisemman ja energiatehokkaamman. Alla olevista korostetuista ominaisuuksista saat lisätietoja, miten voit räätälöidä oman Volvo-kuorma-autosi.

Räätälöi seuraava kuorma-autosi

Mukauta ja suunnittele ihanteellinen kuorma-auto, joka vastaa tarpeitasi täydellisesti.

Haluatko esittää kysymyksiä?

Paikallinen Volvo Trucks -jälleenmyyjä vastaa mielellään kysymyksiisi. Käy paikan päällä, soita tai pyydä heitä käymään.