Volvo kuorma-autot

Suomi

×

Tartu tilaisuuteen

KAIKKI ON TÄRKEÄÄ

Mitä toivot työltäsi mekaanikkona? Emme tunne sinua vielä, mutta veikkaamme, että arvostat työskentelyä edistymistäsi tukevan huipputekniikan parissa. Edustat varmasti mielelläsi brändiä, jonka johtavat innovaatiot herättävät ylpeyttä. Samalla saat mahdollisuuden luoda omaa uraa. Pääset myös mukaan mukavien työtovereiden tiimiin. Jos ajattelet kuten me, että kaikella tällä on merkitystä, Volvo Trucks on sinulle oikea paikka. Hae työtä mekaanikkona nyt ja tartu tilaisuuteen. 

Tässä on Reza Ruotsista

Hän on todellinen edelläkävijä, jolla on selkeät tavoitteet elämässä: hän haluaa edetä oppimisen kautta. Hän etsii ympäristöä ja yritystä, jossa hän voi kehittyä. Hän hyödyntää intohimonsa kohteet.

Rezan tarina, pieni

Nimi: Reza Ibrahimi
 

Ikä: 21
 

Perhe: Äiti ja sisarukset
 

Asuinpaikka: Lund, Ruotsi
 

Työpaikka: Mekaanikkona Volvo Trucksin jälleenmyyjällä Ruotsin Malmössä
 

Harrastukset: Jalkapallo, matkustaminen
 

Ammatilliset kiinnostuksen kohteet: Huipputekniikka, ongelmanratkaisu, kehitys

Tässä on Daniel Saksasta

Hän on erittäin innostunut moottoreista, nopeudesta ja suorituskyvystä. Hän on myös perheellinen mies, joka kantaa vastuunsa ja suunnittelee tulevaisuutta.

Danielin tarina, pieni

Nimi: Daniel Fröhlich
 

Ikä: 30
 

Perhe: Vaimo ja tytär
 

Asuinpaikka: Bergheim, Saksa
 

Työpaikka: Mekaanikkona Volvo Trucksin jälleenmyyjällä Saksan Frechenissä
 

Harrastukset: Moottoripyöräily, perhe-elämä
 

Ammatilliset kiinnostuksen kohteet: Moottoritekniikka, kestävyys, kehitys

Tässä on Richie Britanniasta

Hän on sosiaalinen kaveri, jolla on suunnitelma. Hän tekee tietoisia valintoja eteenpäin menoa varten ja on valmis työskentelemään sen hyväksi. Hän ei kuitenkaan koskaan unohda vanhoja ystäviään.

Richien tarina, pieni

Nimi: Richie Barlow
 

Ikä: 24
 

Perhe: Vanhemmat, sisko ja hänen perheensä
 

Asuinpaikka: Southampton
 

Työpaikka: Mekaanikkona yhdellä Volvo Trucksin jälleenmyyjällä Lontoossa, Britanniassa
 

Harrastukset: Maastopyöräily, ystävien tapaaminen
 

Ammatilliset kiinnostuksen kohteet: Suorituskykyiset ajoneuvot, tiimityö, kehitys

Tässä on Ladislav Slovakiasta

Hän on perheenisä, jolla on prioriteetit kohdallaan. Hän rakentaa perheelleen taloa ja luo uraa, joka pitää hänet tekniikan huipulla. Hän pyrkii aina parantamaan suorituksiaan.

Ladislavin tarina, pieni

Nimi: Ladislav Pliška
 

Ikä: 36
 

Perhe: Vaimo, poika ja tytär
 

Asuinpaikka: Žiar nad Hronom
 

Työpaikka: Mekaanikkona Volvo Truck Centerissä Slovakian Zvolenissa
 

Harrastukset: Perhe-elämä, uuden talon rakentaminen
 

Ammatilliset kiinnostuksen kohteet: Telematiikka, diagnostiikka, kehitys

Tervetuloa Volvo Trucksiin – tutustu kaikkeen tärkeään

Tiedämme, että suhtaudut uraasi vakavasti, ja niin suhtaudumme mekin. Tutustu tarjoukseemme ja tavoittele kaikkea, millä on merkitystä.

Selaa vasemmalle

Liity alan johtaviin toimijoihin 

Volvo Trucks on yksi maailman suurimmista raskaiden kuorma-autojen valmistajista, ja olemme olleet kuljetusalan kehityksen kärjessä jo vuosikymmenien ajan uraauurtavilla innovaatioilla. Yhdessä pääsemme vieläkin pitemmälle. 

 

Työtä teknisesti johtavien kuorma-autojen parissa 

Volvon kuorma-autot ovat kuuluisia erinomaisesta laadustaan ja suorituskyvystään. Liity tiimiimme ja hanki ensi käden tietoa tekniikasta, joka tekee huomisen kuljetuksista entistäkin turvallisempia, puhtaampia ja tehokkaampia. 

 

Toimintaa modernissa korjaamossa 

Volvo Trucks -jälleenmyyjäverkoston korjaamot on suunniteltu niissä toimivien ihmisten pohjalta. Täällä voit työskennellä uusimpien analyysien, työkalujen ja laitteiden parissa. Tavoitteenamme on tarjota alan ammattimaisin ja miellyttävin työympäristö. 

 

Luo kehitykseen perustuva ura 

Ainoa pysyvä asia Volvo Trucksissa on kehitys. Kun työskentelet meillä, sinulla on mahdollisuus osallistua jatkuvaan koulutusohjelmaamme. Tai pikemminkin odotamme sitä sinulta. Voimme nimittäin edetä vain sitä kautta. 

Selaa oikealle

Hanki reilu sopimus 

Volvo Trucksilla uskotaan osaamisen ja sitoutumisen palkitsemiseen. Tiedämme myös, että tyytyväiset työntekijät suoriutuvat paremmin, ja siksi tarjoamme kilpailukykyisiä palkkoja sekä laajoja etupaketteja, jotka turvaavat ja rikastuttavat elämääsi. 

 

Nauti työ- ja perhe-elämän hyvästä tasapainosta 

Ymmärrämme, että elämässäsi on muutakin kuin työtä. Teemme tämän vuoksi kaikkemme tarjotaksemme työolosuhteet, jotka tukevat perhe-elämääsi ja terveellisiä elämäntapoja. Kestävyysajattelumme kattaa muutakin kuin pelkät ajoneuvot. 

 

Kasva arvojen mukana  

Haluamme sinun ottavan aktiivisen roolin yrityksessämme, joten työskentelemme ahkerasti luodaksemme ympäristön, joka inspiroi sinua osallistumaan. Haluamme, että äänesi kuullaan ja ideoillasi on merkitystä. Volvo Trucksilla kaikkia kunnioitetaan. 

 

Liity loistavaan tiimiin 

Volvo Trucksilla työskentelet tiimissä, johon kuuluu kaikenlaisista taustoista tulevia ihmisiä. Yhdessä käytätte taitojanne ja kokemustanne tehtävien suorittamiseksi. Innostavien haasteiden ja upean yhteisön jakaminen. 

Todisteet ajon edistymisestä

Volvo toi maailmalle kolmipisteturvavyön, turvaohjaamon ja edelleen vertaistaan hakevan I-Shift-vaihteiston. Jatkuvan teknisen kehityksen ansiosta viemme kuljetusalaa jatkuvasti eteenpäin.

Syntynyt Ruotsissa

Volvo Trucks on lähtöisin pohjoisesta, missä ilmasto on kova ja selviytyminen vaatii päättäväisyyttä ja kovaa työtä.

Pyydä lisätietoja alan asiantuntijoilta


Volvo jälleenmyyjämme tietävät kaiken yrityksestämme ja perusarvoistamme. Ota yhteyttä paikalliseen Volvo jälleenmyyjääsi.