Kuorma-autot

Tartu tilaisuuteen

KAIKKI ON TÄRKEÄÄ

Mitä toivot työltäsi mekaanikkona? Emme tunne sinua vielä, mutta veikkaamme, että arvostat työskentelyä edistymistäsi tukevan huipputekniikan parissa. Edustat varmasti mielelläsi brändiä, jonka johtavat innovaatiot herättävät ylpeyttä. Samalla saat mahdollisuuden luoda omaa uraa. Pääset myös mukaan mukavien työtovereiden tiimiin. Jos ajattelet kuten me, että kaikella tällä on merkitystä, Volvo Trucks on sinulle oikea paikka. Hae työtä mekaanikkona nyt ja tartu tilaisuuteen. 

Tervetuloa Volvo Trucksiin

Tiedämme, että suhtaudut uraasi vakavasti, ja niin suhtaudumme mekin. Tutustu, mitä meillä on tarjota sinulle ja tavoittele asioita, joilla on merkitystä

Liity alan johtaviin toimijoihin 

Volvo Trucks on yksi maailman suurimmista raskaiden kuorma-autojen valmistajista, ja olemme olleet kuljetusalan kehityksen kärjessä jo vuosikymmenien ajan uraauurtavilla innovaatioilla. Yhdessä pääsemme vieläkin pitemmälle.

 

Työtä teknisesti johtavien kuorma-autojen parissa 

Volvon kuorma-autot ovat kuuluisia erinomaisesta laadustaan ja suorituskyvystään. Liity tiimiimme ja hanki ensi käden tietoa tekniikasta, joka tekee huomisen kuljetuksista entistäkin turvallisempia, puhtaampia ja tehokkaampia. 

 

Toimintaa modernissa korjaamossa 

Volvo Trucks -jälleenmyyjäverkoston korjaamot on suunniteltu niissä toimivien ihmisten pohjalta. Täällä voit työskennellä uusimpien työkalujen ja laitteiden parissa. Tavoitteenamme on tarjota alan ammattimaisin ja miellyttävin työympäristö. 

 

Luo kehitykseen perustuva ura 

Ainoa pysyvä asia Volvo Trucksissa on kehitys. Kun työskentelet meillä, sinulla on mahdollisuus osallistua jatkuvaan koulutusohjelmaamme. Tai pikemminkin odotamme sitä sinulta. Voimme nimittäin edetä vain sitä kautta.

Hanki reilu sopimus 

Volvo Trucksilla uskotaan osaamisen ja hyvän suorituksen palkitsemiseen. Tiedämme myös, että tyytyväiset työntekijät suoriutuvat paremmin, ja siksi tarjoamme kilpailukykyisiä palkkoja sekä hyviä henkilöstöetuja, jotka turvaavat ja rikastuttavat elämääsi.

 

Nauti työ- ja perhe-elämän hyvästä tasapainosta 

Ymmärrämme, että elämässäsi on muutakin kuin työtä. Haluamme tarjota työolosuhteet, jotka tukevat perhe-elämääsi ja terveellisiä elämäntapoja. Kestävyysajattelumme kattaa muutakin kuin pelkät ajoneuvot. 

 

Kasva arvojen mukana  

Haluamme sinun ottavan aktiivisen roolin yrityksessämme, joten työskentelemme ahkerasti luodaksemme ympäristön, joka inspiroi sinua osallistumaan. Haluamme, että äänesi kuullaan ja ideoillasi on merkitystä. Volvo Trucksilla kaikkia kunnioitetaan. 

 

Liity loistavaan tiimiin 

Volvo Trucksilla työskentelet tiimissä, johon kuuluu kaikenlaisista taustoista tulevia ihmisiä. Yhdessä käytätte taitojanne ja kokemustanne tehtävien suorittamiseksi.

Todisteet ajon edistymisestä

Volvo toi maailmalle kolmipisteturvavyön, turvaohjaamon ja edelleen vertaistaan hakevan I-Shift-vaihteiston. Jatkuvan teknisen kehityksen ansiosta viemme kuljetusalaa jatkuvasti eteenpäin.

Syntynyt Ruotsissa

Volvo Trucks on lähtöisin pohjoisesta, missä ilmasto on kova ja selviytyminen vaatii päättäväisyyttä ja kovaa työtä.

Pyydä lisätietoja alan asiantuntijoilta


Volvo jälleenmyyjämme tietävät kaiken yrityksestämme ja perusarvoistamme. Ota yhteyttä paikalliseen Volvo jälleenmyyjääsi.