Kuorma-autot

×

Volvo Blue -huoltosopimus

Ennakoiva huolto ja huoltosuunnitelma perustuen kuorma-auton todelliseen käyttöön

Volvo Blue -huoltosopimus on kätevä tapa pitää kuorma-autosi käyttövalmiina ja kustannukset alhaisina. Se sisältää kaikki ennakoivat huollot ja tarkastukset sekä yhdistetyn huoltosuunnitelman, eli optimoidun huoltoaikataulun, jonka mahdollistaa ympärivuorokautinen satelliittiyhteys ajoneuvoon. Näin jälleenmyyjäsi voi räätälöidä korjaamokäynnit kuorma-autosi todellisen käytön mukaan. Lisäksi voit olla varma, että valtuutetut Volvon mekaanikot tekevät kaikki työt. Koska tiedät aina kustannukset etukäteen, liiketoimintasi on paremmin hallinnassa.

Volvo Blue -huoltosopimuksen seitsemän tärkeintä etua

  • Sisältää ennakoivan huollon ja lakisääteiset tarkastukset
  • Suojaa odottamattomilta pysähdyksiltä satelliittiyhteyden ansiosta
  • Tarjoaa kuorma-autosi todellisen käytön mukaan räätälöidyn huollon
  • Sisältää tarpeisiisi ja aikatauluusi räätälöidyn huoltosuunnitelman 

Edut

  • Parempi käyttöaste
  • Ennakoiva huolto ja huoltosuunnitelma
  • Etäyhteys korjaamolle
  • Pienemmät omistamisen kokonaiskustannukset

Oikea huolto oikeaan aikaan

Jotta ajoneuvosi pysyisi huippukunnossa, valvomme etänä käyttöasteen kannalta kriittisiä osia ja tärkeitä tietoja kuorma-autosi todellisesta käytöstä (kuten ajokilometrit, moottoritunnit, polttoaineenkulutus ja reitin pinnanmuodot). Jos todellinen käyttö osoittaa, että kuorma-auto vaatii ennakoitua enemmän tai vähemmän huoltoa, jälleenmyyjäsi ottaa sinuun yhteyttä. Se on helppo tapa varmistaa, että saat aina oikean huollon oikeaan aikaan. Tällä tavoin kuorma-autosi on aina huippukunnossa.

Valinnaiset käyttöastepalvelut

Laajenna kattavuutta asiantuntija-avulla juuri siellä ja silloin kun sitä tarvitset.

Volvon hinausapupalvelu

Jos ajo pysähtyy odottamatta, apua on saatavilla ympäri vuorokauden kaikkialla Euroopassa. Kuljettaja voi soittaa tai painaa ohjaamossa olevaa VAS-painiketta, jolloin avautuu yhteys samaa kieltä puhuvaan asiakaspalvelijaan. Laajan hinauskumppaniverkostomme ja valtuutettujen korjaamojemme tuella saamme kuorma-auton takaisin tielle mahdollisimman pian.

Volvon laajennettu hinausapupalvelu

Mielenrauhaa lisää entisestään Volvon laajennettu hinausapupalvelu, joka kattaa myös käynnistysavun, polttoainetoimituksen, ajoneuvon ja lastin valvonnan sekä lastin purkamisen ja lastaamisen uudelleen – sekä kuljetuksen, hotellimajoituksen ja jopa kuljettajan kotiinkuljetuksen.

Volvon huoltosopimusten yksityiskohdat

Mikä huoltosopimus sopii sinulle parhaiten?

Vastauksia saat paikalliselta Volvo jälleenmyyjältäsi. Soita tai käväise paikan päällä, niin he luovat sinulle huoltosuunnitelman.