Kuorma-autot

×

Volvo Silver -huoltosopimus

Voimansiirron korjaukset ja ennakoiva huolto parantavat kustannusten hallintaa

Mielenrauhan takaamiseksi ja kustannusten hallinnan parantamiseksi Volvo Silver -huoltosopimus kattaa voimansiirto-osien kulumisen ja ennenaikaiset viat. Tämä sisältää moottorin, pakokaasujärjestelmän, vaihteiston, voimalinjan, polttoaineen ruiskutuksen, kompressorin ja kytkinsylinterin. Saat myös kätevän ennakoivan huoltosuunnitelman, joka perustuu kuorma-autosi todelliseen käyttöön. Lisäksi voit olla varma, että valtuutetut Volvon mekaanikot tekevät kaikki työt.

Silverin seitsemän tärkeintä etua

  • Kattaa voimansiirron korjaukset
  • Sisältää ennakoivan huollon, joka on räätälöity kuorma-autosi todellisen käytön mukaan
  • Käyttöaste nousee
  • Pienentää omistamisen kokonaiskustannuksia 
  • Pitää kuorma-auton huippukunnossa
  • Etäyhteys korjaamolle tehostaa korjaamokäyntien tehokkuutta
  • Varmistaa, että sertifioidut Volvon mekaanikot suorittavat huollon käyttämällä Aitoja Volvo Varaosia

Oikea huolto oikeaan aikaan
 

Jotta ajoneuvosi pysyisi huippukunnossa, valvomme etänä käyttöasteen kannalta kriittisiä osia ja tärkeitä tietoja kuorma-autosi todellisesta käytöstä (kuten ajokilometrit, moottoritunnit, polttoaineenkulutus ja reitin pinnanmuodot). Jos todellinen käyttö osoittaa, että kuorma-auto vaatii ennakoitua enemmän tai vähemmän huoltoa, jälleenmyyjäsi ottaa sinuun yhteyttä. Se on helppo tapa varmistaa, että saat aina oikean huollon oikeaan aikaan. Tällä tavoin kuorma-autosi on aina huippukunnossa.

Valinnaiset käyttöastepalvelut
 

Laajenna kattavuutta asiantuntija-avulla juuri siellä ja silloin kun sitä tarvitset.

Volvon hinausapupalvelu

Jos ajo pysähtyy odottamatta, apua on saatavilla ympäri vuorokauden kaikkialla Euroopassa. Kuljettaja voi soittaa tai painaa ohjaamossa olevaa VAS-painiketta, jolloin avautuu yhteys samaa kieltä puhuvaan asiakaspalvelijaan. Laajan hinauskumppaniverkostomme ja valtuutettujen korjaamojemme tuella saamme kuorma-auton takaisin tielle mahdollisimman pian.

Volvon laajennettu hinausapupalvelu

Mielenrauhaa lisää entisestään Volvon laajennettu hinausapupalvelu, joka kattaa myös käynnistysavun, polttoainetoimituksen, ajoneuvon ja lastin valvonnan sekä lastin purkamisen ja lastaamisen uudelleen – sekä kuljetuksen, hotellimajoituksen ja jopa kuljettajan kotiinkuljetuksen.

Volvon huoltosopimusten yksityiskohdat

Mikä huoltosopimus sopii sinulle parhaiten?

Vastauksia saat paikalliselta Volvo jälleenmyyjältäsi. Soita tai käväise paikan päällä, niin he luovat sinulle huoltosuunnitelman.