Kuorma-autot

Sähkökuorma-autojen
Gold-huoltosopimus

Sähkökuorma-autojen Gold-huoltosopimuksen avulla voit siirtyä sähkökäyttöisyyteen rauhallisin mielin. Sähkökuorma-autojen Gold-huoltosopimus kattaa koko ajoneuvon ja antaa käyttöösi kaiken tarvittavan odottamattomien käyttökatkosten välttämiseksi. Sopimus sisältää ennakoivat huollot ja korjaukset sekä akkujen vaihdot*, ja valvontajärjestelmillämme seuraamme akkujen kuntoa.


*Volvo Trucksilla tätä kutsutaan minimikäyttöenergiaksi (Minimum Usable Energy, MUE). Tämä varmistaa, että käytössä on aina sovittu akun vähimmäiskapasiteetti latausta ja ajoneuvoa kohden erittelyparametrien mukaisesti.

 

Electric Gold ‑huoltosopimuksen 10 tärkeintä etua

  • Täydellinen kuorma-autoratkaisu pitää kuorma-autosi erinomaisessa kunnossa
  • Huoletonta omistajuutta
  • Ennakoiva huolto, joka on räätälöity kuorma-autojesi todellisen käytön mukaan
  • Käyttöasteen kannalta kriittisten järjestelmien reaaliaikaisen valvonnan avulla voidaan ennustaa häiriöitä – ja ne voidaan muuttaa suunnitelluksi korjaamokäynniksi
  • Yhteysvalmiudet varmistavat oikean palvelun oikeaan aikaan
  • Aitoja Volvo Varaosia ja huoltopalveluja käytettäessä laadusta ei tingitä
  • Volvo Action Service On Call
  • Parempi käyttöaste
  • Kiinteä kuukausimaksu ja parannettu kustannusten hallinta
  • Gold-huoltosopimusta voidaan täydentää valinnaisilla palveluilla, kuten hinausavulla ja neljän tunnin sitoumuksella. Neljän tunnin sitoumuksen myötä saat meiltä hyvityksen, jos suunnittelematon pysähdys kestää yli neljä tuntia 

Aitoa palvelua

Sertifioidut mekaanikkomme käyttävät vain Aitoja Volvo Varaosia, ja heillä on pääsy kaikkiin erikoislaitteisiin, diagnostiikkatyökaluihin ja tietokantajärjestelmiin, joita tarvitaan pitämään kuorma-autosi huippukunnossa. Sähkökuorma-autojen Gold-huoltosopimuksen etuja ovat täydellinen kustannusten hallinta ja mielenrauha. Huolehdimme kaikista käytännön asioista samalla, kun nautit luotettavasta ja huipputehokkaasta kuorma-autosta, omistamisen kokonaiskustannusten ollessa pienemmät.

Valinnaiset käyttöastepalvelut

Laajenna kattavuutta asiantuntija-avulla juuri siellä ja silloin kun sitä tarvitset.

Volvon hinausapupalvelu

Jos ajo pysähtyy odottamatta, apua on saatavilla ympäri vuorokauden kaikkialla Euroopassa. Kuljettaja voi soittaa tai painaa ohjaamossa olevaa VAS-painiketta, jolloin avautuu yhteys samaa kieltä puhuvaan asiakaspalvelijaan. Laajan hinauskumppaniverkostomme ja valtuutettujen korjaamojemme tuella saamme kuorma-auton takaisin tielle mahdollisimman pian.

Volvon laajennettu hinausapupalvelu

Mielenrauhaa lisää entisestään Volvon laajennettu hinausapupalvelu, joka kattaa myös käynnistysavun, polttoainetoimituksen, ajoneuvon ja lastin valvonnan sekä lastin purkamisen ja lastaamisen uudelleen – sekä kuljetuksen, hotellimajoituksen ja jopa kuljettajan kotiinkuljetuksen.

Neljän tunnin sitoumus

Jos kohtaat odottamattoman ajon keskeyttävän vian, lupaamme saada sinut takaisin tielle mahdollisimman pian. Kello lähtee käyntiin, kun kirjaat seisokin Volvo Action Servicessä. Jos pysähdys kestää yli 4 tuntia, maksamme sinulle korvauksen. Voit valita lainakuorma-auton (jos saatavilla) tai taloudellisen korvauksen.

Tarvitsetko lisää joustavuutta? Valintasi on Flexi-Gold.

Volvo Flexi-Gold -huoltosopimus on suunniteltu mukautumaan yrityksesi tarpeisiin. Se tarjoaa saman kattavuuden kuin Volvo Gold -huoltosopimus. Käyttöperusteinen maksumalli tarkoittaa kuitenkin, että jokainen lasku perustuu todelliseen ajettuun kilometrimäärään, jolloin kustannukset määräytyvät tulojen mukaan. Lisäksi sopimuksessa on +/-20 prosentin joustavuusalue arvioidulle vuotuiselle ajomäärälle. Voit myös olla varma siitä, että sopimuksen kilometrisuoritetta ei tarkisteta ainoastaan vuoden lopussa.

Mikä huoltosopimus sopii sinulle parhaiten?

Vastauksia saat paikalliselta Volvo jälleenmyyjältäsi. Soita tai käväise paikan päällä, niin he luovat sinulle huoltosuunnitelman.