Volvo kuorma-autot

Suomi

×

Tutustu sähkökuorma-autoihimme

Tiedämme, että monet kuljetusyritykset yrittävät parhaansa mukaan pienentää ekologista jalanjälkeä, parantaa kuljettajien työympäristöä sekä vähentää kaupunkien melu- ja saastetasoja. Haluamme omalta osaltamme tukea näitä tavoitteita sähkökuorma-automallistomme ja täysin sähköisten ratkaisujemme avulla.

Alusta saakka

Sähköön siirtyminen on sijoitus tulevaisuuteen. Jos olet kiinnostunut siirtymään sähkökäyttöisiin ratkaisuihin, teemme aina ensimmäiseksi tarkan tarveanalyysin. Sen avulla voimme sitten räätälöidä toimintaasi täydellisesti sopivan kuljetusratkaisun.

Hyödyt 

Kun pakokaasuja ei ole ja melutasokin on alempi, tavaroiden hakeminen ja toimittaminen onnistuu myös sellaisissa paikoissa, mihin tavalliset kuorma-autot eivät pääse. Alemman melutason vuoksi monenlaisia kuljetustehtäviä voidaan suorittaa ruuhka-aikojen ulkopuolella. Tällä tavoin toiminta jakaantuu tasaisemmin ruuhkaisissa kaupungeissa.

Päivittäinen käyttö

Sähkökuorma-automme ovat erittäin hiljaisia perinteisiin kuorma-autoihin verrattuna niin ajon aikana kuin paikalla ollessa. Melu- ja tärinätasot ovat ohjaamon lisäksi paljon alhaisemmat myös kuorma-auton ympärillä. Tämän lisäksi sähkökuorma-autojen voimansiirto on erittäin tasainen ja saumaton. Tämä onkin ihanteellisesta, kun pysähtelyä on jatkuvasti, mikä on tyypillistä kaupunkikuljetuksissa.

Täysin sähkökäyttöiset kuorma-automallimme

Tutustu sähkökuorma-autojen tärkeimpiin ominaisuuksiin vuorovaikutteisessa tuote-esitteessä

Tai lataa se täällä

Asiaan liittyviä artikkeleja

Haluatko esittää kysymyksiä?

Paikallinen Volvo jälleenmyyjä vastaa mielellään kysymyksiisi. Käy paikan päällä, soita tai pyydä heitä käymään.