Kuorma-autot

KAIKKI KUORMA-AUTOMALLIT. TÄYSSÄHKÖISINÄ

Räätälöidyt sähkökuorma-autot. Kohti nollapäästöjä.

Vaivattomasti kohti sähköistettyä liikennettä. 

Siirtyminen sähköajoneuvoihin saattaa tuntua suurelta harppaukselta. Me autamme tekemään siitä mahdollisimman sujuvaa – oikean kuorma-auton määrittämisestä aina lataamiseen, toimintasäteeseen ja toimitusten turvaamiseen liittyvien huolenaiheiden ratkaisemiseen. Kuljetitpa tuotteita kaupungeissa tai niiden välillä, meiltä saat sähköisen kuljetusratkaisun, joka ei tuota lainkaan pakokaasupäästöjä. Toimimme kokonaisvaltaisena kumppaninasi. Varmistamme, että siirtymävaihe onnistuu täydellisesti ja pääset eroon hiilidioksidipäästöistä. 

  • Vuosikausien kokemus sähköajoneuvojen todellisesta käytöstä.
  • Nyt saat kaikki sähköajoneuvoja koskevat palvelut yhdestä pisteestä.
  • Monikäyttöiset ja luotettavat kuorma-autot Volvon rahoituksella 
  • Opas parhaan latausjärjestelmän toteuttamiseen
  • Reittisuunnittelu ja erinomainen toimintavarmuus
  • Digitaalinen kalustonhallinta ja ympäristöraportit

Räätälöidyt sähkökuorma-autot vaativiin töihin

Volvon raskaiden sähkökäyttöisten tasakuorma-autojen ansiosta sähkökuorma-auto voidaan suunnitella ja päällirakentaa entistä useampiin kuljetustehtäviin yhtä joustavasti kuin käytettäessä muita voimansiirtolinjoja. Tällöin ohjattavuus paranee, melutaso laskee eikä päästöjä synny.

Tilaa "Kohti kestäviä kuljetuksia" -uutiskirje LinkedInissä

Volvo Trucks Suomen sähköisistä kuljetusratkaisuista vastaava Janne Silvonen avaa blogiteksteissään näkemyksiä ja vinkkejä, miten siirtyä tavarakuljetuksissa kohti kestävämpiä kuljetusratkaisuja. 

Sähkökuorma-autojen hankintatuki

Suomen valtion hankintatuki sähkökuorma-autoille. Volvo Trucks tarjoaa keskiraskaita ja raskaita sähkökuorma-autoja eri käyttötarkoituksiin. Kysy lisää omalta Volvo Trucks -jälleenmyyjältäsi!

Täydellinen valikoima. Kaikki valmiina. Siirry sähköön!

Tilaa Volvo Trucksin sähköisten kuljetusratkaisujen uutiskirje!

Vaihdoimme sähköön

 

Volvon kanssa saatu kokemus tulee olemaan arvokasta määrien kasvaessa.

Vaihda sähköön helposti neljässä vaiheessa

Meidän avullamme vaihtaminen sähköajoneuvoihin voi olla helppoa ja yksinkertaista. Viime vuosina olemme auttaneet monenlaisia yrityksiä kuljetusratkaisujen saralla.

1. Miksi siirtyisin sähköön? Määritä yrityksellesi paras ratkaisu

Nyt on paras aika siirtyä sähköisiin kuljetuksiin. Voit saada etumatkaa kilpailijoihin ja vastata asiakkaiden kestävän kehityksen vaatimuksiin. Autamme sinua määrittämään parhaan ratkaisun liiketoimintasi ja tavoitteidesi perusteella.

2. Kerro meille, mitä etsit

Autamme sinua määrittelemään käyttövaatimuksesi ja ottamaan huomioon muuttujat, kuten energiankulutuksen, kuormakapasiteetin, käyttötunnit ja mahdolliset latauspaikat. Näiden tietojen perusteella laadimme sinulle täydellisen kuljetusratkaisun.

3. Määritämme ratkaisun yhdessä…

Laadimme ratkaisun, jossa on huomioitu koko liiketoimintasi – aina täydellisistä ajoneuvoista, lataussuunnitelmista ja laitteista palveluihin, jotka maksimoivat toimintasäteen ja varmistavat luotettavat toimitukset. 

4. ...ja toimitamme sen!

Me suunnittelemme, rakennamme ja toimitamme käyttöösi valmiit kuorma -autot, joissa on päällirakenne. Autamme myös lataussuunnitelmien ja -laitteiden käyttöönotossa. Luomme yhdessä sovitun mukaisen tukikehyksen, ja sitten onkin aika lähteä tien päälle.

Ota yhteyttä

Sähkökuorma-autoratkaisut

Janne Silvonen

Commercial and Technical Manager Electromobility

Lähetä sähköpostia Jannelle

Contact your Volvo Trucks dealer

Sähköajoneuvojen usein kysyttyjä kysymyksiä

Sähköiset tukipalvelumme

Täysin sähkökäyttöiset Volvo kuorma-automallimme

Volvo Trucksin sähköuutisia

Latest Press Release

Latest Press Release