Volvo kuorma-autot

Suomi

×

Tutustu Volvon sähkökuorma-autoihin

Tiedämme, että monet kuljetusyritykset yrittävät parhaansa mukaan pienentää ekologista jalanjälkeä, parantaa kuljettajien työympäristöä sekä vähentää kaupunkien melu- ja saastetasoja. Haluamme Volvo Trucksilla tukea näitä tavoitteita sähkökuorma-automallistollamme ja täysin sähköisten ratkaisujemme avulla.

Tarveanalyysillä alkuun

Sähköön siirtyminen on sijoitus tulevaisuuteen. Jos olet kiinnostunut siirtymään sähkökäyttöisiin ratkaisuihin, teemme aina ensimmäiseksi tarkan tarveanalyysin. Sen avulla voimme sitten räätälöidä toimintaasi täydellisesti sopivan kuljetusratkaisun.

Hyötyinä alhainen melutaso ja päästöttömyys

Kun pakokaasuja ei ole ja melutasokin on alempi, tavaroiden noutaminen ja toimittaminen onnistuu myös sellaisissa paikoissa, mihin tavalliset kuorma-autot eivät pääse. Alemman melutason vuoksi monenlaisia kuljetustehtäviä voidaan suorittaa ruuhka-aikojen ulkopuolella. Tällä tavoin toiminta jakaantuu tasaisemmin ruuhkaisissa kaupungeissa.

Sopii päivittäiseen käyttöön

Sähkökuorma-automme ovat erittäin hiljaisia perinteisiin kuorma-autoihin verrattuna niin ajon aikana kuin paikalla ollessa. Melu- ja tärinätasot ovat ohjaamon lisäksi paljon alhaisemmat myös kuorma-auton ympärillä. Tämän lisäksi sähkökuorma-autojen voimansiirto on erittäin tasainen ja saumaton. Tämä onkin ihanteellisesta, kun pysähtelyä on jatkuvasti, mikä on tyypillistä kaupunkikuljetuksissa.

Täysin sähkökäyttöiset Volvo kuorma-automallimme

Asiaan liittyviä artikkeleja

Latest Press Release

Haluatko esittää kysymyksiä?

Paikallinen Volvo jälleenmyyjä vastaa mielellään kysymyksiisi. Käy paikan päällä, soita tai pyydä heitä käymään.