Kuorma-autot

Kuinka teknologia edistää entistä tehokkaampaa ajamista

Jose Talamantes Pavon
2022-06-20
4 min
Teknologia ja innovaatiot Kuljettajien maailma
Author
Jose Talamantes Pavon
Service Owner Fuel & Advisory Services

Liitettävyys ja data-analytiikka luovat uusia mahdollisuuksia kuljettajien koulutukseen ja valmennukseen. Näin voit parantaa polttoaineenkulutusta, käyttöastetta ja turvallisuutta, olitpa sitten kuljetusyrityksen omistaja, kuljettaja tai kuljetuspäällikkö. 
 

Kuorma-auton polttoaineenkulutukseen vaikuttavat useat eri tekijät, joista moniin kuljettaja ei voi vaikuttaa. Ajotekniikalla on kuitenkin merkitystä, ja kaikki kuljettajien koulutukseen ja valmennukseen tehdyt investoinnit tulevat todennäköisesti maksamaan itsensä takaisin pienentyneen kulutuksen, onnettomuuksien välttämisen ja osien vähäisemmän kulumisen myötä.


Uudet teknologiat tekevät kuljettajista entistä parempia

Kuljettajakoulutuksessa haasteena on tietää, mitä tiettyjä taitoja voitaisiin parantaa. Liitettävyys ja data-analytiikka helpottavat näiden mahdollisten parannuskohteiden tunnistamista ja antavat sekä yrityksille että kuljettajille mahdollisuuden räätälöidä valmennusta.


Nykypäivän kuorma-autot tuottavat valtavan määrän dataa ajon aikana, ja yhä useammin tästä datasta voidaan saada hyödyllistä tietoa. Onko esimerkiksi olemassa jokin tietty reitti tai tieosuus, jossa polttoaineenkulutus on aina tavallista suurempi? Tai tehdäänkö voimakkaita jarrutuksia enemmän tietyissä olosuhteissa?


Olipa kuljettajan kokemustaso millainen tahansa, oikeanlainen kuljettajan koulutus yhdistettynä liitettävyyteen ja data-analytiikkaan voi auttaa kaikkia kuljettajia kehittämään tekniikkaansa ja parantamaan liiketoiminnan tuottavuutta.

Lue oppaamme siitä, kuinka uusi teknologia auttaa kuljettajia ajamaan entistä tehokkaammin, niin saat tietoa muun muassa seuraavista seikoista:

●  Kuinka kuljettajat ja teknologia voivat yhteisvoimin ehkäistä onnettomuuksia

●  Kuinka yhteyspalvelut ja hyvä ajotekniikka vähentävät polttoaineenkulutusta ja CO2-päästöjä

●  Digitaalisten kuljettajavalmennuspalvelujen soveltaminen käytännössä

●  Miten tekoäly ja koneoppiminen edistävät tulevaisuuden kuljettajavalmennuspalvelujen kehitystä

Opas: Kuinka teknologia edistää entistä tehokkaampaa ajamista

Asiaan liittyviä artikkeleja

Latest Press Release

Latest Press Release